Запіканка в лаваші
Це просте, швидке і смачне блюдо.
Інгредієнти для приготування:
1. Обсмажити фарш з цибулею.
2. На листи лаваша (тонкого) викласти обсмажений фарш з цибулею,
зелень, кружечки помідорів (я ще додала трохи солодкого перцю)
3.Лаваш туго згорнути рулетом і укласти у форму, змащену маслом і злегка присипану сухарями. Намагайтеся, щоб лаваші вляглися плотненько один до одного, щоб заливка "втекла" на дно форми, а покривала всі наші рулетики.
4.Приготовить заливку:
●3 яйця
●2/3 склянки сметани
●1/3 склянки майонезу
●Сіль, перець та ін спеції за смаком
5.Заливаем підготовлені рулети.
Можна посипати тертим сиром і в духовку до зарум'янювання.
Готове.
Сирна запіканка, ДІЙСНО як у дитячому садку!
Перевірено! Дуже смачно, а готувати п'ять хвилин.
Інгредієнти:
●500 гр. сиру;
●100 гр. цукру;
●100 гр. манки;
●50 гр. молока;
●50 гр. вершкового масла;
●2 яйця.
Приготування:
Всі інгредієнти змішати. Масло повинне бути м'яким. Залишити на 40 хвилин для набухання манки. Випікати в духовці 180-200 С до золотистої скоринки.
Все! Приємного апетиту!
Запіканка в лаваші
Це просте, швидке і смачне блюдо.
Інгредієнти для приготування:
1. Обсмажити фарш з цибулею.
2. На листи лаваша (тонкого) викласти обсмажений фарш з цибулею,
зелень, кружечки помідорів (я ще додала трохи солодкого перцю)
3.Лаваш туго згорнути рулетом і укласти у форму, змащену маслом і злегка присипану сухарями. Намагайтеся, щоб лаваші вляглися плотненько один до одного, щоб заливка "втекла" на дно форми, а покривала всі наші рулетики.
4.Приготовить заливку:
●3 яйця
●2/3 склянки сметани
●1/3 склянки майонезу
●Сіль, перець та ін спеції за смаком
5.Заливаем підготовлені рулети.
Можна посипати тертим сиром і в духовку до зарум'янювання.
Готове.
Сирно-шоколадна запіканка "Мармурова"
Інгредієнти:
Для білого тіста:
* сир - 400 гр.
* сметана - 6 ст. ложок
* цукор - 4 ст.л
* яйця - 2 шт.
* борошно - 2 ст.л.
* ванільний цукор - 1 п.( 8г.)
Для шоколадного тіста:
* темний шоколад - 200 гр.
* вершкове масло - 200 гр.
* яйця - 5 шт.
* цукор - 5 ст.л.
* борошно - 5 ст.л.
* ванільний цукор - 1 п.( 8 гр)
Приготування:
1) збити сир зі сметаною, цукром, яйцями і борошном до однорідної маси. 2) окремо, в іншій мисочці, розтопити шоколад з маслом на водяній бані, охолодити. Яйця збити з ванільним і звичайним цукром і змішати з шоколадом і маслом. До цієї суміші додати борошно і гарненько все перемішати. Я збивала миксиром. Вийшло шоколадне тісто. Потім змащуємо форму маслом ( у мене кругла 24 см). Викладаємо в неї спочатку шоколадну масу, зверху - сирну. Дерев'яною паличкою зробіть розлучення. Випікати в нагрітій до 180 гр.духовке від 40 до 60 хв.
Приємного апетиту!
Сирна запіканка, ДІЙСНО як у дитячому садку!
Перевірено! Дуже смачно, а готувати п'ять хвилин.
Інгредієнти:
●500 гр. сиру;
●100 гр. цукру;
●100 гр. манки;
●50 гр. молока;
●50 гр. вершкового масла;
●2 яйця.
Приготування:
Всі інгредієнти змішати. Масло повинне бути м'яким. Залишити на 40 хвилин для набухання манки. Випікати в духовці 180-200 С до золотистої скоринки.
Все! Приємного апетиту!
Сирна запіканка, ДІЙСНО як у дитячому садку!
Перевірено! Дуже смачно, а готувати п'ять хвилин.
Інгредієнти:
●500 гр. сиру;
●100 гр. цукру;
●100 гр. манки;
●50 гр. молока;
●50 гр. вершкового масла;
●2 яйця.
Приготування:
Всі інгредієнти змішати. Масло повинне бути м'яким. Залишити на 40 хвилин для набухання манки. Випікати в духовці 180-200 С до золотистої скоринки.
Все! Приємного апетиту!
Сирна запіканка з ківі і бананом.
Інгредієнти:
Сир 9% - 200 р.
Кефір - 1% - 200 р.
Яйце - 1 шт.
Манна крупа - 70 р.
Цукор - 50 р.
Розпушувач - 1 ч.л.
Банан - 1 шт.
Ківі - 2 шт.
Спосіб приготування:
Етап 1. Змішати, кефір, яйце, манку, розпушувач і цукор. Все ретельно перемішати.
Етап 2. Ківі і банан очистити і нарізати кружечками.
Етап 3. Акуратно з'єднати фрукти і сирну масу.
Етап 4. Випікати 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Фруктова запіканка
Вам знадобиться:
- 500 гр нежирного сиру
- 2 яйця
- 150 мл натурального йогурту
- манки 6 ст.л
- 6 ст.л цукру ( любите якнайсолодше, тоді можете додати ще парочку)
- пекарського порошку 1 ч.л
- 1 апельсин
- нежирні вершки 50 мл
Покриття:
- Фрукти (2 сливи, 1 нектарин, 2 персика, 3-4 полуниці)
- цукор 2-3 ст.л
Приготування:
У блендері змішати сир, йогурт і манку. Додати туди яйця, цукор, нежирні вершки і пекарський порошок. Апельсин тобто його шкірку натерти на дрібній тертці, щоб отримати цедру. Нам ee потрібно буде зовсім небагато, пів чайної ложки. Цедру кинути в суміш з сиру і змішати.
У форму змащену маслом і посипану сухарями, вилити сирну масу і відправити в розігріту на 220 градусів духовку на 10 хвилин. Нарізати фрукти і ягоди і після того як запіканка постоїть 10 хвилин у печі, викласти наверх фрукти і посипати їх цукром (2-3 ст.л) і відправити в духовку ще на 30 хвилин. Остудити і їсти. Запіканка виходить дуже ніжною, легкої і тане в роті.
Немає коментарів:
Дописати коментар