четвер, 11 липня 2013 р.

Запіканка з кабачків з копченостью

Запіканка з кабачків з копченостью



500-600 г кабачків
1 середня цибулина, очищена і дрібно нарізана
130 г копченого м'яса з жирком (грудинка, бекон і т д)
75-100 г тертого сиру
100 г борошна (3/4 склянки)
1/3 ч л розпушувача (можна опустити)
Сіль і перець за смаком (солі трохи, сир і копченость солені)
3 яйця

- Розігріти духовку до 180*, змастити дно і стінки форми вершковим маслом (у мене форма 15*25)
- дрібно нарізане м'ясо (без шкірки) обсмажити на розігрітій сковороді 1 хв на середньому вогні, потім додати цибулю і смажити 5 хв, періодично помішуючи
- кабачок натерти на тертці і віджати жменями зайву рідину
- змішати сир, кабачок, цибулю з копченостью, посолити, поперчити
- яйця збити віночком і додати до кабачків, перемішати
- додати суміш борошна і розпушувача, перемішавши до однорідності
- викласти у форму і випікати 45 хв до золотавої скоринки, подавати теплою або холодною.

Смачних вам моментів)

Автор: Катерина Керест
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Запіканка з кабачків з копченостью



Запіканка



Відварити макаронні вироби(у мене черепашки "Байсад" з твердих сортів пшениці),дрібно нарізати зелень (цибуля і кріп),нарізати кружечками гр.200 сосисок. Перемішати все це і укласти на лист, змащений маслом. Зробити соус: сметана, майонез,кетчуп,1яйцо, трохи сухих специй.Залить макаронні вироби цим соусом і запікати мин.15-20 при 200гр.(За 5 хв. до готовності зверху засипати тертим сиром

Автор: Тамара Коробкова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Запіканка






Омлет-запіканка з цукіні з креветками!



2 яйця збити+
1 середньої величи. цукіні натерти,добре віджати+
1 зубчик часнику дрібно нарізати+
4 великих креветки очистити,нарізати+
1 ст.ложка борошна (без гірки)
сіль,перець.
Добре перемішати(не збивати), розлити по формочках. Запікати при 180 близько години! Смачніше охолодженим!

Автор: Алла Пікан-Яніцька
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Омлет-запіканка з цукіні з креветками!



Ніжна запіканка з молодої капусти



Капуста білоголова (молода і соковита) - 400 грам;
Молоко - 1 стакан 200 мл;
Куряче яйце - 4 штуки;
Тертий сир - 100 грам;
Болгарський перець (невеликий) - 1 штука;
Помідор (у мене черрі) - 1-2 штуки або штук 15 маленьких черрі;
Сіль, перець, сухий часник - за смаком
Половину вилка молодий, соковитою капусти нашаткувати і скласти у вогнетривку форму, не солити, ні м'яти капусту не треба. Яйця збити з молоком, сіллю , перцем, сухим часником і вилити на капусту. Посипати тертим сиром, зверху викласти дрібно порізаний болгарський перець і помідори. Запекти при 180 градусах 30 хвилин

Автор: Олена Батухтина
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Ніжна запіканка з молодої капусти






Дитяча макаронна запіканка



сем відомо, що наші діти просто обожнюють макарони. Але просто варені - це нудно. Урізноманітнити макаронне меню допоможе запіканка. А щоб вона була ситніше, приготуємо її з м'ясними кульками.
Для приготування 2х порцій нам знадобиться:
вже відварені макарони (але не до кінця) 250 г,
2 яйця,
100 мл молока,
сіль,
сир твердий 40 г,
2 тефтелі або фрикадельки великі (або 4 дрібні).

Молоко збити з яйцями і сіллю виделкою.
Сир натерти на крупній тертці і перемішати з макаронами.
Тепер все залити молочною сумішшю і перемішати.
Відварити тефтелі (у мене були вже готові заморожені) і викласти у форму для запікання відповідного розміру.
Зверху викласти макарони. Запікати при 180*-200* приблизно 25 хв.
Готову запіканку трохи остудити, дістати з форми і нарізати на порційні шматочки.
Фото-рецепт Наташі Чагай

Приємного апетиту вам і вашим діткам!!

Автор: Наташа Чагай
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Дитяча макаронна запіканка

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика