четвер, 10 квітня 2014 р.

Азу по-татарськи

Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- огірки солоні - 1-2 шт
- картопля - 6-8 шт
- часник - 1-2 часточки
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
-лавровий лист
- сіль
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



Азу по-татарськи



Інгредієнти:
м'ясо - 500 г,
цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
огірки солоні - 1-2 шт,
картопля - 6-8 шт,
часник - 1-2 часточки,
томатна паста - 1-2 ст. л,
лавровий лист,
сіль,
перець

Спосіб приготування:
М'ясо порізати брусочками.
Залити водою і варити близько 40 хв.
Обсмажити цибулю, моркву і солоні огірки.
Додати зажарку і томатну пасту до м'яса.
Тушкувати ще 15-20 хв.
Додати зелень і часник.
Азу по-татарськи






Ківі в шоколадній глазурі!



Склад:
Ківі 7-8 шт.,
Темний шоколад 100 гр.,
Слив. масло 50 гр.
Молоко 3 ст.л

Приготування:

Крок 1.
Ківі очистити і порізати кружальцями завтовшки 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морозильник.
Крок 2.
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.
Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.
Ківі в шоколадній глазурі!



Паска з кешью і шоколадною глазур'ю



Інгредієнти:
Борошно 3 склянки
Цукор 0,75 склянки
Молоко 0,5 склянки
Сухі дріжджі 1 пакет (11 г)
Яйця 4 шт.
Масло вершкове 150 г
Куркума 1 чайна ложка
Цукор ванільний 1 чайна ложка
Цедра лимона терта 1 шт.
Смажені горіхи кешью 0,75 склянки
Сіль 1 щіпка
Цукрова пудра 100 г
Шоколад 100 г
Рослинна олія 1 столова ложка
Цукати 1 склянку.




























































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика