Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
м'ясо - 500 г,
цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
огірки солоні - 1-2 шт,
картопля - 6-8 шт,
часник - 1-2 часточки,
томатна паста - 1-2 ст. л,
лавровий лист,
сіль,
перець
Спосіб приготування:
М'ясо порізати брусочками.
Залити водою і варити близько 40 хв.
Обсмажити цибулю, моркву і солоні огірки.
Додати зажарку і томатну пасту до м'яса.
Тушкувати ще 15-20 хв.
Додати зелень і часник.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Інгредієнти:
Для бісквіта:
340 г борошна для випічки
2 чайних ложки розпушувача
1/4 чайної ложки солі
225 г вершкового масла кімнатної температури
300 г цукру
2 чайних ложки екстракту ванілі
4 великих яйця
240 мл молока
Для шоколадної глазурі:
240 мл молока
60 г несолоного вершкового масла
1 столова ложка екстракту ванілі
960 г просіяного цукрової пудри
90 г какао-порошку
Додатково:
240 мл джему
455 г кокосової стружки
Приготування:
Нагрійте духовку до 160 градусів. 2 дека 22x33 см застеліть папером для випічки і змастіть вершковим маслом. Злегка присипте борошном.
Бісквіт:
У великій мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль. В чаші для міксера збийте масло з цукром до повітряного стану не менше 3 хвилин. Додайте ванілін і яйця. Введіть частина борошняної суміші в тісто, потім молоко і знову борошно. Замісіть однорідне тісто без грудочок. Розділіть його рівномірно між двома листами, розрівняйте поверхню і відправте випікатися на 30 хвилин. Злегка остудіть в деках, потім переверніть форми, акуратно дістаньте бісквіти і остудіть повністю.
Як тільки коржі охолонуть, на один з них нанесіть джем. Закрийте другим коржем, щоб вийшов сендвіч, і потім акуратно наріжте на 24 частини будь-якої форми і розміру.
Глазур:
У невеликій соусниці змішайте масло і молоко і нагрівайте, поки масло повністю не розтопиться. Зніміть з вогню, додайте ванілін, цукрову пудру і какао-порошок. Перемішайте до однорідної маси. Перелийте глазур в металеву миску і поставте суміш на водяну баню.
В окрему миску висипте кокосову стружку. Акуратно опустіть кожне печиво в гарячий шоколад, допомагаючи собі виделками, щоб перевертати тістечка. Злегка струсіть зайву глазур і обваляйте тістечка в стружці. Викладіть печиво на решітку і залиште на 15 хвилин застигати.
Немає коментарів:
Дописати коментар