понеділок, 21 квітня 2014 р.

Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.

Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.

Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.



Азу по-татарськи



Інгредієнти:
м'ясо - 500 г,
цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
огірки солоні - 1-2 шт,
картопля - 6-8 шт,
часник - 1-2 часточки,
томатна паста - 1-2 ст. л,
лавровий лист,
сіль,
перець

Спосіб приготування:
М'ясо порізати брусочками.
Залити водою і варити близько 40 хв.
Обсмажити цибулю, моркву і солоні огірки.
Додати зажарку і томатну пасту до м'яса.
Тушкувати ще 15-20 хв.
Додати зелень і часник.
Азу по-татарськи
Азу по-татарськи
Азу по-татарськи






Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.

Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.
Відразу видно братик холостий, тян немає, хуйни не порадить. Яишенка холостяцьке.



Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі



Інгредієнти:

Для бісквіта:
340 г борошна для випічки
2 чайних ложки розпушувача
1/4 чайної ложки солі
225 г вершкового масла кімнатної температури
300 г цукру
2 чайних ложки екстракту ванілі
4 великих яйця
240 мл молока

Для шоколадної глазурі:
240 мл молока
60 г несолоного вершкового масла
1 столова ложка екстракту ванілі
960 г просіяного цукрової пудри
90 г какао-порошку

Додатково:
240 мл джему
455 г кокосової стружки

Приготування:

Нагрійте духовку до 160 градусів. 2 дека 22x33 см застеліть папером для випічки і змастіть вершковим маслом. Злегка присипте борошном.
Бісквіт:
У великій мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль. В чаші для міксера збийте масло з цукром до повітряного стану не менше 3 хвилин. Додайте ванілін і яйця. Введіть частина борошняної суміші в тісто, потім молоко і знову борошно. Замісіть однорідне тісто без грудочок. Розділіть його рівномірно між двома листами, розрівняйте поверхню і відправте випікатися на 30 хвилин. Злегка остудіть в деках, потім переверніть форми, акуратно дістаньте бісквіти і остудіть повністю.
Як тільки коржі охолонуть, на один з них нанесіть джем. Закрийте другим коржем, щоб вийшов сендвіч, і потім акуратно наріжте на 24 частини будь-якої форми і розміру.
Глазур:
У невеликій соусниці змішайте масло і молоко і нагрівайте, поки масло повністю не розтопиться. Зніміть з вогню, додайте ванілін, цукрову пудру і какао-порошок. Перемішайте до однорідної маси. Перелийте глазур в металеву миску і поставте суміш на водяну баню.
В окрему миску висипте кокосову стружку. Акуратно опустіть кожне печиво в гарячий шоколад, допомагаючи собі виделками, щоб перевертати тістечка. Злегка струсіть зайву глазур і обваляйте тістечка в стружці. Викладіть печиво на решітку і залиште на 15 хвилин застигати.
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика