пʼятницю, 18 квітня 2014 р.

скажіть а хто знає як в шоколадниці роблять малинові млинці так щоб вершки не були рідкими і не витікали)))))))спасибі!

скажіть а хто знає як в шоколадниці роблять малинові млинці так щоб вершки не були рідкими і не витікали)))))))спасибі!




Американські млинці (панкейкі)


Самий автентичний рецепт улюбленого сніданку!

-135г борошна
-1 чайна ложка пекарського порошку
-½ чайної ложки солі
-2 столові ложки цукрової пудри
-130мл молока
-1 велике яйце, злегка збити
-2 столові ложки розтопленого вершкового масла (або рослинного рафінованого)

Приготування:

1. Просіяти борошно, пекарський порошок, сіль і цукрову пудру у велику миску. В окремій мисці злегка збийте молоко і яйця, а потім додайте олію.

2. Додайте суміш молока в суміш борошна і збивайте до отримання однорідного рідкого тіста. Дайте тісту постояти протягом декількох хвилин.

3. Нагрійте сковороду на середньому вогні. Вилийте на сковороду тісто (приблизно 1 невеликий ополоник). Може здатися, що шар тіста дуже товстий, але так і повинно бути. Зачекайте, поки тісто не почне пузиритися, потім переверніть. Смажте, поки обидві сторони не стануть золотисто-коричневого кольору, а млинці не збільшаться до 1 см в товщину. Подавайте гарячими з невеликим шматочком вершкового масла і кленовим сиропом. Також відмінним доповненням стануть ягоди.

#Шустрий #Кухар #Рецепти #Кулінарія
Американські млинці (панкейкі)



Американські млинці або панкейкі



Інгредієнти:

стакан молока
склянку борошна
3 яйця
2 столових ложки цукру
щіпка солі
розпушувач для борошна
2 столові ложки рослинної олії

Приготування:

1. Білки відокремити від жовтків і відставити у бік. У мисці міксером змішати молоко, борошно, цукор, жовтки і розпушувач.

2. В окремому посуді збити білки і ложкою акуратно, НЕ МІКСЕРОМ! ввести їх в загальну масу. Тісто виходить, як збита сметана - легким і повітряним.

3. Додати 2 ложки олії, злегка перемішати і відразу ж випікати на гарячій сковорідці.

4. Змащуємо сковорідку олією тільки перед першою порцією, потім випікаємо млинці на сухій сковорідці - вистачає того масла, що додано в тісто. Головне не позіхати і під-час перевертати млинці. Вони виходять пишними, високими і абсолютно сухими як бісквітне тесто.Едим з варенням чи сметаною.

5. Млинці складаються стопкою на тарілку. Традиційно млинчики поливають кленовим сиропом, а можна замінити на мед, джем або шоколадний соус.
#Шустрий #Кухар #Рецепти #Кулінарія
Американські млинці або панкейкі






Млинці на сироватці та жовтках



Для приготування млинців нам потрібні:
сироватка (можна замінити молоком) 500 мл
жовтки 4 шт
цукор 2-4 ст л
сіль 0,5 год л
сода 1/3 год л
борошно 200 г
олія соняшникова
Збиваємо сироватку (не холодну) з жовтками, цукром і сіллю віночком.
Просіяти в тісто борошно з содою. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
Влити в тісто трохи олії (~2-3 ст л). Перемішати.
Сковороду трохи змастити маслом, влити трохи тіста, розподілити по ній рівномірно.
Смажити з 2 сторін до золотистого кольору на повільному вогні. Я змащувала злегка сковороду силіконової пензликом перед кожним млинцем. Перевертати акуратно, тому що тісто ніжне. Подавати млинці можна зі сметаною, варенням, медом, згущеним молоком...

Приємного апетиту!!

Автор: Наташа Чагай
#Шустрий #Кухар #Рецепти #Кулінарія
Млинці на сироватці та жовтках



Млинці з курячими шлуночками і картоплею



*Млинці:
3 яйця
500 мл молока
1 год л солі
цукор за смаком
сода 1/3 год л
борошно 1,5 склянки
соняшникова олія для смаження
*Начинка:
курячі шлунки варені (подрібнити)
картопля відварна (розім'яти)
смажену цибулю
сіль, перець за смаком
*Посмажити млинці, начинити. Можна ще раз обсмажити вже готові до золотистого кольору.

Приємного апетиту!!

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Наталія Чагай
http://vk.com/natasha_chagay
Млинці з курячими шлуночками і картоплею






Карамельні млинці з яблуками



Для тіста:

120 гр. борошна
250 мл. молока
125 мл. води
50 гр. цукру
2 яйця
щіпка солі

Для начинки:

6 яблук
20 мл. лимонного соку
1 ч. л. цедри лимона
½ ч. л. кориці
2 ст. л. вершкового масла
70 гр. цукру
250 мл. сметани
3 ст. л. цукрової пудри

Приготування:

Спочатку приготуємо млинці. Для цього у великій мисці змішаємо молоко, воду, цукор, яйця і сіль. Додамо борошно і зіб'ємо до отримання однорідної маси без грудочок. Подогреем сковороду на середньому вогні. Змастимо рослинним маслом. Близько ¼ ковшика (або ополоника) виллємо на сковороду.
Дайте тесту рівномірно розтектися і тонким шаром покрити сковороду. Знову поверніть сковороду на вогонь і почекайте поки краю на одній стороні придбають золотисто-коричневий відтінок і почнуть відступати від поверхні. Лопаткою переверніть млинець на іншу сторону і эут бік досмажте тільки до золотистого кольору. Не забувайте перемішати тісто кожен раз перед тим, як приступити до нового млинцю. Викладайте млинці на термостійку тарілку.
Очистіть яблука від шкірки і кісточок. Наріжте їх на дрібні квадратики. Яблука викладіть в миску, додавши цедру, лимонний сік і корицю.
У сковороді розтопити масло на середньому вогні. Всипте цукор і готуйте, періодично помішуючи, поки цукор не стане бурштиновим кольором. Якщо карамель починає набувати темний відтінок, негайно знімайте з вогню. Додайте яблука і готуйте, помішуючи, поки вони не стануть м'якими і карамель вбереться. Знімайте з вогню. Сметану змішайте з цукровою пудрою. Перемішайте.
На око розподіліть яблука з млинчиків. Зверху залийте приготовленої сметаною. Скрутіть млинці. Подавайте гарячими, з залишками карамельних яблук і сметанним соусом. Приємного апетиту!

#Шустрий #Кухар #Рецепти #Кулінарія
Карамельні млинці з яблуками

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика