четвер, 17 квітня 2014 р.

ГОТУЄМО Млинці з риби - це смачно!

ГОТУЄМО Млинці з риби - це смачно!



Дуже ніжні, швидкі в приготуванні, млинці. Всім раджу приготувати.

Слова автора і мої зміни:
700 гр філе риби
1 морквина
1 цибулина
2 ст ложки майонезу (я замінила йогуртом)
5 ст ложок картопляного крохмалю (мені вистачило 3)
3 - 4 яйця
зелень петрушки (додала кріп)

1. Філе риби ріжемо на шматочки 1 х 1 см, змішуємо з йогуртом і залишаємо на добу в холодильнику маринуватися.
2. Потім до риби додаємо натерту на крупній тертці моркву, порізану цибулю, подрібнену зелень пертушки, крохмаль і яйця.
3. Все як слід розмішуємо і смажимо млинці на рослинній олії.
4. Виходять дуже ніжні і смачні млинці.
ГОТУЄМО Млинці з риби - це смачно!



Млинці з курячими сердечками



Інгредієнти:
Класичний рецепт млинців (ШГ)
Борошно -100 р.(в грамах!)
Яйце-1 шт.
Цукор-1 ст.л.(в ці млинці я не додаю)
Молоко-200 мл
Вода-75 мл
Рослинне масло-1 ст.л.
Сіль-щіпка

Начинка:
Курячі сердечка 500-700 г
Лавровий лист - 1 шт.
Перець чорний горошком -7 шт.
Сіль-1 ч.л.
Бульйон від сердечок - 0,5 ст.
Ріпчаста цибуля-2 шт. великих
Рослинна олія

Приготування:

Спочатку робимо тісто для блинов.Муку з сіллю просіваємо в миску. Робимо поглиблення в центрі, вбиваємо туди яйце, розмішуємо, збираючи борошно з країв до центру.
Змішуємо молоко з водою і цукром (в даному варіанті без нього, тому що начинка не солодка). Поступово додаємо цю суміш до борошна, збиваючи міксером, поки не зникнуть грудки і тісто не почне нагадувати рідку сметану. Додаємо рослинне масло і знову збиваємо.
Смажимо млинці на розпеченій сковорідці. Із зазначеної кількості продуктів виходить 12 штук млинців. Для начинки я використовувала подвійну порцію.

Начинка. Варимо сердечка у двох літрах води,від 30 хвилин до години, разом з перцем, лавровим листом і сіллю. Сердечка виймаємо, перекладаємо в блендер і прокручуємо злегка. Бульйон не виливаємо (в нагоді в начинку, а на залишках бульйону можна також млинців напекти, дуже смачно виходить!)
На сковорідці обсмажити цибулю і фарш з сердечок.
Скласти все тому в блендер, додати бульйон, прокрутити ще раз-два в імпульсному режимі. Фарш вийде соковитий, зовсім в пасту розмелювати не треба.
Далі закладаємо начинку на млинці, по 1-2 ст.л.начинки на млинець. Звертаємо конвертиком,
обсмажуємо на топленому або рослинному маслі!
Млинці з курячими сердечками






Розливні млинці



4 жовтки розтерти з 2-3 столовими ложками вершкового масла (повинна вийти однорідна маса), додати 2 столових ложки цукру (краще цукрової пудри), розвести це усе 2 склянками молока і додати 1 склянку борошна. Тісто має вийти дуже рідким і головне без грудочок (!). Потім додати 4 збитих білка і сіль.

Піч треба дуже тонкі млинці. Якщо млинці до десерту - додаємо більше цукру, якщо з м'ясом, грибами і т.п. - додаємо сіль або розтертий кубик Маггі.

Коли млинці трохи остигають, вони стають еластичними. Так як в тесті вже міститься досить масла, їх можна смажити практично не змащуючи сковорідку, але це залежить і від сковорідки.
Розливні млинці



Млинці з овочами



8 млинців
1 ст. л. оливкової олії 1 невелика цибулина 1 солодкий червоний перець
1 жовтий солодкий перець
1 зубчик часнику
450 г консервованих помідорів
75 г тертого сиру грюйер
сіль

Приготування

Цибулю очистити і нарізати кільцями. Перці вимити й нарізати тонкою соломкою, видаливши серцевину. Часник очистити і подрібнити. Сир натерти на дрібній тертці.

У сковороді розігріти оливкову олію, зменшити вогонь, викласти цибулю і перець і готувати під кришкою 7 хв.

Додати часник і готувати без кришки 30 сек.

Додати помідори разом з соком, розім'яти ложкою, перемішати.

Знову накрити сковороду кришкою і тушкувати 10 хв.

Кожен млинець присипати тертим сиром, залишивши з країв 2 див.

Покласти по 2 ст. л. начинки і згорнути млинці конвертиком.

Розігріти духовку до 200 °С. У форму для запікання покласти млинці швом вниз.

Поставити в духовку і запікати 15 хв.
Млинці з овочами






Печінкові млинці з начинкою



Інгредієнти:

400-500 гр. печінки (краще курячий)
0,5 літра молока
3 яйця
3 ст. ложки борошна
сіль за смаком

Для начинки.

3 моркви
3 великі цибулини
3 яйця
трохи майонезу

Приготування:

Овочі для начинки миємо, чистимо. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками.

В рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Як тільки він стане прозорим - додаємо моркву. Всі разом обсмажуємо приблизно 15 хвилин (поки морква не зарум'яниться).

Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на крупній тертці.

З'єднуємо всі складові для начинки і якщо заправляємо майонезом.

Печінку ріжемо невеликими шматочками, прокручуємо на м'ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні. В печінковий фарш додаємо яйця, молоко, сіль, борошно і гарненько перемішуємо. Я, як правило, відразу закидаю в блендер печінка, порізану шматочками, яйця, сіль, частину молока і борошно і подрібнюю все в ньому. Потім додаю решту молока і перемішую.

Даємо тісту 5 хвилин постояти і приступаємо до випікання млинців.

Смажимо, як звичайні тонкі млинці на розігрітій сковорідці злегка змащеній олією.

Потім кожен млинець змащуємо начинкою, звертаємо рулетиком і розрізаємо на три або більше частин. Смачно їх є як теплими, так і холодними.
Печінкові млинці з начинкою



Млинці З сьомгою та зеленню.



СКЛАД:
3 склянки молока,
2 склянки борошна,
2 яйця,
цукор,сіль-за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ:
Яйця злегка збити з сіллю і цукром,додати півтори склянки молока(його краще злегка підігріти),збиваючи,поступово всипати борошно(попередньо просіяне).
Перемішати,щоб не було грудочок до однорідного состояния.Добавить інше молоко.Тесто добре вимішати і випікати млинці.

Сьомгу порізати на кусочки.Блинчик трошки змастити вершковим маслом,посипати рубаною зеленню(у мене кріп),загорнути конвертом.
Млинці З сьомгою та зеленню.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика