четвер, 10 квітня 2014 р.

Біляші

Біляші



Для тіста:Пшеничного борошна - 400 гр.
Яйце - 1 шт.
Мацоні - 250 млВоды - 75 мл
Дріжджів - 1/3 палички
Солі - 1/2 ч. ложкиСахара - 1 ч. ложки
Для фаршу:М'яса - 500 гр. (баранина або яловичина)
Цибулини - 2 средниесоль, перець
Рослинне масло - для смаження
Біляші
Приємного апетиту!
Біляші
1. Дріжджі розпустити в 75 мл теплої води 1 ч.л. цукру, накрити рушником і поставити їх в тепле місце.
Біляші
2. Для приготування фаршу: 500 р яловичини і 2 цибулини. М'ясо дуже дрібно порізати. Цибулю нарізати маленькими кубиками. Цибулю з 1 ч.л. солі подавилть в ступці.
Біляші
3. Змішати нарізане м'ясо, кашку з цибулею, поперчити. Готовий фарш накрити тарілкою і убратьна 2 години в холодильник. За цей час фарш добре промаринується.
Біляші
4. В дріжджі ввести 250 мл теплого мацоні+просіяне борошно і замісити м'яке, не липнущее до рук тісто. Перекласти тісто в миску, змащену олією. Накрити його рушником і поставити в тепле місце. Через годину тісто збільшившись в об'ємі в три
Біляші
5. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник на дві години. Цей прийом дозволить мені зменшити можливі великі бульбашки в тесті. Цікаво, але в холодильнику тісто продовжує підходити і увеличаваться в обсязі.
Біляші
6. Тісто расстоялось, змастити поверхню столу соняшниковою олією. Розділити тісто на 2 частини. Одну частину прибрати в холодильник, іншу скачати в "ковбаску", від неї відривати невеликі шматки, скачувати з них кульки вагою 60г.
Біляші
7. З кульок пальцями розім'яти корж, всередину якої покласти дві ложки фаршу. Краї скріпити, залишаючи зверху отвір. З половини тіста виходить десять заготовок біляшів.
Біляші
8. Дати заготівлях отдохнуть.В гарячу сковорідку налити соняшн масло, щоб вона доходила до середини заготовок. Коли масло сильно розігріється, встановити середній вогонь, опустити біляші в кипляче масло отвором вниз.Когда біляші зажарятся, перевернути



Біляші.



А готувати їх легко і просто і в результаті дуже смачно)
Інгредієнти зазвичай все беру на око!Пишу приблизно чого та скільки)

Тісто:
350 мл. теплої води
дріжджі швидкорозчинні 0,5 пакетика(11мл)
цукор 2 ст.л
сіль 1 ч.л
олія соняшникова 4 ст.л
борошна скільки візьме тісто
Замішуємо не дуже круте тісто і ставимо в тепло,поки не підніметься) Хвилин 30-40

Фарш:
м'ясо свинини і яловичини 50/50
цибуля
сіль,спеції

Ну і ліпимо наші смачні беляшики хто як любить)

Випікаємо з двох сторін на повільному вогні!

Прияяяяятного апетиту!)

Автор: Тетяна Справидохина
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Біляші.






Біляші [id29851837|]


Тісто:
Вода(тепла) -1 ст.
Дріжджі сух.- 0.5 пак.
Цукор - 1 ст.л.
Олію раст. - 3 ст.л.
Сіль - 0.5 ч.л.
Борошно - 3 ст.
Фарш свино - яловичий
У воді розчинити дріжджі і цукор, дати постояти 15 хвилин, потім додати інші інгредієнти, замісити тісто, воно повинно злегка липнути до рук, поставити в тепле місце на 1.5 години( воно повинно хорощо піднятися).
Фарш посолити, поперчити, додати дрібно нарізану цибулю, трохи води і добре перемішати.
Беремо тісто руками, змазаними раст. маслом і ділимо на невеликі кульки, слгка приминаем їх, кладемо фарш і закручуємо його в тісто. Ставимо біляші в тепле місце на 15 хвилин, щоб тісто ще раз піднялося і потім смажимо їх у фритюрі( у мене простий сотейник). Готові біляші викладаємо на сито, щоб скло зайве масло і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Наталія Васильєва
Біляші [id29851837|]



Біляші


Тісто:
250мл. теплого молока
1 яйце
щіпка солі
1 ст.л. цукру
дріжджі 30гр.
2 ст. л соняшникової олії
1ст.л. майонезу
500гр.муки(може трохи менше або трохи більше)

Начинка:
500гр.фарша(у мене свинина)
1 велика цибулина
сіль,перець за смаком.

Замісити тісто і поставити в тепле місце до збільшення в об'ємі в 2 раза.Когда тісто підійде,обім'яти його і розділити на шарики.Каждый кульку розкачати тонко,викласти начинку посередині притиснути її долонькою і зібрати тісто в кругову до серединці залишаючи отвір посередині.
Смажити в киплячому маслі з двох сторін по 5 хв. на маленькому вогні.

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Інна Кондрашова
Біляші






Беляшики


Тісто звичайне дрожевое: молоко 05 літра підігріти (але не сильно), додати цукор (я кладу трохи більше люблю трохи солодкувате тісто) сіль, одне яйце, рослинне масло дві ст. ложки, пакетик сухих дріжджів все змішати, додати борошно просеяную щоб тісто було як сметана, чекати поки підійде в два рази знову додати борошна і добре вимісити тісто, накрити рушником. У цей час приготувати начинку на м'ясорубці перекрутити свинину+ яловичину+цибуля+трохи часнику, додати дрібно порізаний кріп, сіль перець чорний, за смаком і трохи молока, щоб фарш був не крутий. А далі від тесту відокремлюємо шматочок робимо коржик в серидину фарш скріплюємо щоб залишилася за серидине дірочка і у фритюр отвором вниз і стежити щоб не підгоріло перевертати тільки один раз щоб сік залишився всередині)))

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Діана Мысливец
Беляшики

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика