Для любителів перцю:)
Маринований перець "Світлофор"
Калорійність на 100 г - 88ккал.
Який смачний святковий перчик виходить по цьому рецепту Мені ДУЖЕ сподобався. Така закуска добре підходить в доповнення до гарніру або вприкуску з чорним хлібцем. Корисно, так що пробуємо
Склад
3 великих болгарських перцю червоного, жовтого, зеленого кольору
3 ст.л. оливкової олії
1 ст.л. кип'яченої води
2 ст.л. яблучного оцту
1/4 ч.л. орегано (у мене не було, брала спеції "трави до салатів", думаю будь-які улюблені трави-спеції підійдуть)
1/4 ч.л. меленого білого перцю
2 зубчики часнику
3/4 ч.л. дрібної солі
Приготування
1. Перець запекти в духовці на решітці при 250 градусах до тих пір, поки блискуча шкірка не вздуется або лопне (у мене вийшло близько 35 хвилин)
2. Гарячий перець покласти в поліетиленовий мішок і зав'язати, залишити остигати (тоді шкірка буде зніматися легко)
3. З остиглого перцю видалити верхню шкірку, потім плодоніжку і насіння.
4. Порізати перець смужками
5. Готуємо заправку: змішати оливкову олію, воду, оцет, додати сіль, подрібнений часник, розмішати, додати перець і трави. Перемішати.
6. Перчик скласти в скляну банку, зверху вилити заправку, закрити кришкою і потрясти банку, щоб заправка рівномірно розподілилася.
7. Поставити в холодильник на 12 годин.
8. Перед подачею на стіл на 5 хвилин залишити при кімнатній температурі.
Насолоджуйтеся!
Чудеса природи...Яблуко - бабуся! :)
- Коханий, я випила всього один келих... :)
Робити гроші можна по-різному :))
Цілий стадіон їжі! :)
Всім відмінного настрою! :)
Стейк черрі і базилік :) мням
Що впало, то стомлено :)
Хєк :)
Мужик на кухні :)
Поки господиня не бачить :)
Жіночий оберіг :)
Зловив разом з гарніром :)
Кілька нових і класичних закусок. Ням ням :)
Баклажаниус :)
Інгредієнти:
5 баклажанів,
3 відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.
Приготування:
баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо
гливи ріжемо
обсмажуємо і солимо ,курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками ,сир на тертці ,для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник
скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі
потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів ,змащуємо соусом ,потім огірки ,знову баклажани ,змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
курка, баклажани, соус
сир, баклажани, соус,
помідори ,баклажани, соус
гливи
потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч
вранці перевертаємо на тарілку ,акуратно знімаємо миску.
Немає коментарів:
Дописати коментар