неділю, 13 квітня 2014 р.

Німецькі млинці

Німецькі млинці



Німецькі млинці-надзвичайно смачні, за ці вихідні пекла двічі, з'їдаються відразу ж, але холодні вони не менш смачні!

Інгредієнти:
-Молоко - 1 склянку
-Яйця - 5 шт
-Борошно - 1 склянку
-Сіль - 1/3 год л
-Цукор - 1 год л
-Ваніль - 1 год л
-Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
-начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...), але і без начинки вони смакота

Приготування
Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
Потім додайте масло і знову перемішайте все.
Змастіть форму для мафінів і наповніть її тестом.
Запікайте млинці близько 20 хвилин при 200 градусах.
У процесі випікання вони надуваються як кульки. Готові млинці треба акуратно дістати з форми, попередньо залишивши їх постояти в духовці, щоб вони не осіли.
Німецькі млинці



Шоколадні млинці



Для тіста:
3 яйця
2 склянки молока
2 склянки борошна
2 ст.л. какао
1 ст.л. цукру
1 пакетик розпушувача
сіль
рослинна олія
курага для прикраси

Для начинки:
400 г сиру
2 ст.л. цукру
100 г родзинок

Яйця збити з цукром, сіллю і 1 склянкою молока. Всипати 1 склянку борошна, змішаної з розпушувачем, і ретельно перемішати. Додати просіяний порошок какао і перемішати. Додати борошно і знову перемішати. Поступово вливаючи молоко, що залишилося, приготувати тісто консистенції рідкої сметани.
Сковороду змастити рослинним маслом і підсмажити шоколадні млинці з обох стоон.
Родзинки промити, залити гарячою водою і залишити на 20 хвилин. Обсушити і змішати з сиром і цукром. На край млинця покласти порцію сирної начинки млинець і згорнути трубочкою. Вільні краї зв'язати смужкою, вирізаної з кураги, так, щоб вийшла "пісня".

Приємного апетиту!
Шоколадні млинці






Млинці на згущеному молоці



Інгредієнти:

1 б. згущеного молока,
2 баночки гарячої води (мірка-баночка від згущеного молока),
2 яйця,
щіпка солі,
1 ст.л. вершкового масла,
2 ст. борошна.

Рецепт приготування:

Згущене молоко розбавити гарячою водою, додати борошно, збити. Додати яйця, сіль і розтоплене вершкове масло, все добре перемішати. Випікаємо млинці на середньому вогні.
Млинці на згущеному молоці



Млинці з гарбуза



Гарбуз 450 р.
Вода 1/2 ст.
Борошно 150 р.
Манка 15 р.
Яйце 1 шт.
Цукор 25 р.
Сіль 1/2 ч.л.

Очищену гарбуз натерти.
Залити водою, накрити кришкою і тушкувати 15 хв. помішуючи. Жовток розтерти з цукром дочиста.
Окремо збити білок.
В охолоджений гарбуз додати поступово перемішуючи розтертий жовток, борошно, сіль, манку і додати збитий білок.
Смажити на сковороді в рослинному маслі.
Подавати зі сметаною, корицею з цукром або медом.
Млинці з гарбуза






Оксамитові млинці.



Інгредієнти:

3 яйця
3 ст. молока
1,5 ст. борошна
3 ст. л раст. масла
3 ст. л цукру
сіль

Приготування:

Яйця збити в стійку піну, додати одну склянку молока, сіль, цукор. Поступово ввести в суміш борошно, перемішати до зникнення грудочок. Додати молоко, що залишилося, перемішати і ввести рослинне масло. Добре збити і випікати на розпеченій сковороді (я змащую олією сковорідку перед випіканням першого млинця). Готові млинці змастити вершковим маслом.
Оксамитові млинці.



Млинці з заварним кремом



Інгредієнти:
Для млинців:

500 мл молока
200 г борошна
2 яйця
2 ст.л. рослинної олії
1 ст.л. цукру
1 пакетик розпушувача
сіль
ванілін

Для заварного крему:

2,5 скл. молока
3 ст.л. борошна
1 склянка цукру
2 яйця
70 гр вершкового масла
Кокосова стружка для прикраси (за бажанням)

Приготування:

Приготуйте млинці по цьому рецепту або вашим улюбленим рецептом) Заварний крем у мене залишився після приготування торта, приготувати його нескладно, от рецепт заварного крему.
Отже, все готово і тепер можна приступити до приготування млинчиків з заварним кремом. Млинець викладаємо на дощечку і обрізаємо з двох сторін. На край млинця викладаємо 2-3 ложки крему, трохи розподіляємо його по блинчику, але основна частина крему повинна залишитися на краю. Акуратно згортаємо млинці в трубочку.
Таким чином звертаємо всі млинці і акуратно складаємо їх на тарілку.
Посипте млинці кокосовою стружкою.
Млинці з заварним кремом






Шоколадні млинці з сирною начинкою


Інгредієнти
Для тіста:
Яйця - 3 шт.
Молоко - 2 склянки.
Борошно - 2 склянки.
Какао - 2 ст.л.
Цукор - 1 ст.л.
Розпушувач - 1 пакетик.
Рослинне масло - 2-3 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Курага - для прикраси.
Для начинки:
Сир - 400 р.
Цукор - 2 ст.л.
Родзинки - 100 р.
Спосіб приготування
Крок 1 Яйця збити з цукром, сіллю і 1 склянкою молока.
Крок 2 Всипати 1 склянку борошна, змішаної з розпушувачем, і ретельно перемішати. Додати просіяний порошок какао і перемішати. Додати борошно і знову перемішати. Поступово влити молоко, що залишилося, приготувати тісто консистенції рідкої сметани.
Крок 3 Сковороду змастити рослинним маслом і посмажити шоколадні млинці з обох сторін.
Крок 4 Родзинки промити, залити гарячою водою і залишити на 20 хвилин. Обсушити і змішати з сиром і цукром.
Крок 5 На край млинця покласти порцію сирної начинки млинець і згорнути трубочкою. Вільні краї зв'язати смужкою, вирізаної з кураги, так, щоб вийшла "пісня".

Приємного апетиту!
Шоколадні млинці з сирною начинкою

1 коментар:

  1. Online Casino | | Kadang Pintar
    Online casino 바카라 사이트 by Kadang deccasino Pintar. Kadang Pintar. Kadang Pintar is a modernized and innovative online casino platform with numerous betting 온카지노 options.

    ВідповістиВидалити

Яндекс.Метрика