четвер, 3 квітня 2014 р.

Томлені курячі стегенця

Томлені курячі стегенця



Інгредієнти:

-курячі стегенця,
-молоко або вершки
-шафран,
-приправа для курки,
-сіль

Приготування.

Стегенця добре помиємо, обсушим.
З курки я найбільше люблю стегенця. Напевно тому, що у них м'ясо ніжніше.
Ось таку приправу я використовую.
Шафрану нам знадобиться 0,5 чайної ложки.
Виливаємо молоко у форму для запікання, приблизно третина форми, висипаємо туди шафран.
Стегенця повністю обсипаємо приправою і сіллю.
Укладаємо в форму прямо в молоко.
Ставимо в духовку нудитися на 1 годину, тепрература духовки 200 градусів.. Через 30 хвилин стегенця перевертаємо.
Через годину вони практично готові. Хто любить м'ясо понежней, потримайте хвилин на 20 довше. Головне, щоб м'ясо не підгоріло.
Подаємо з будь-яким гарніром. Я подавала з макаронами.
Спробуйте, як це смачно!

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Томлені курячі стегенця

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика