четвер, 3 квітня 2014 р.

Бісквітний торт з сирним кремом

Бісквітний торт з сирним кремом



В домашніх умовах можна спекти дуже гарний, пишний бісквіт, приготувати до нього смачний сирний крем, додати будь-які фрукти і у нас вийде дивовижно ніжний і смачний бісквітний торт з сирним кремом.

Для приготування торта знадобиться:
Для бісквіта:
-4 яйця;
-2/3 чашки* цукру;
-1 пакетик ванільного цукру;
-щіпка солі;
-1 чашка борошна;
-1 ч. л. розпушувача.
Для крему:
-300 г сиру 9% жирності;
-100 г цукрової пудри;
-100 мл сметани 20% жирності;
-3-4 консервованих абрикосів.
Для просочення бісквіта:
-абрикосовий сироп від консервованих абрикосів.
Для прикраси:
-1 шоколадна цукерка "Ромашка".
*чашка = 240 мл

Яйця збити в пишну піну з цукром, сіллю і ванільним цукром.
Всипати борошно з розпушувачем і збити до однорідного пишного негустого тесту.
Форму для випікання застелити папером, вилити тісто і запекти бісквіт при температурі 190 градусів протягом 30-40 хвилин (готовність перевіряти сухою дерев'яною паличкою).
Готовий бісквіт остудити, вийняти з форми, звільнити від паперу і остаточно остудити.
Остиглий бісквіт розрізати на 2 частини (поперек) і просочити сиропом від консервованих абрикосів.
Для крему розтерти сир зі сметаною і цукровою пудрою в однорідну масу.
На одну половину викласти частину бісквіта сирного крему. Абрикоси нарізати невеликими шматочками і розкласти поверх крему, зверху розкласти ще один шар крему. Накрити другою половиною бісквіта.
Обмазати торт сирним кремом зі всіх сторін. Зверху бісквітний торт прикрасити натертим на тертці шоколадом.
Бісквітний торт з сирним кремом готовий. Бажано дати торту просочитися протягом 2-3 годин.
Приємного апетиту, радуйте своїх близьких!
Бісквітний торт з сирним кремом



Банано-ананасовий бісквітний тортик.



Інгредієнти:

Ананаси - 0,5 банки.
Банан - 1 шт.
Апельсин - 1 шт.
Ківі - 1 шт.
Мигдаль (пелюстками) - 1-2 пакетика.
Желе - 1 пакетик.
Для тіста:
Яйця - 5 шт.
Цукор - 1 стакан.
Борошно - 2 ст.л.

Для крему:
Молоко - 500 мл
Борошно - 2 ст.ложки.
Яйця - 2 шт.
Цукор - 2/3 склянки.
Масло вершкове - 200 р.

Спосіб приготування:

Етап 1. Готуємо бісквіт: збиваємо яйця з цукром, потім додаємо борошно, акуратно перемішуємо і печемо бісквіт. Розрізаємо його на 2 коржа.
Етап 2. Готуємо крем: молоко розмішати з цукром, додати яйця і борошно і варимо заварний крем. Остуджуємо, з'єднуємо його з збитим вершковим маслом.
Етап 3. Беремо кільця ананасів і банан, ріжемо кубиками.
Етап 4. Ананасовим сиропом з банки просочуємо нижній корж, змащуємо його кремом, густо викладаємо нарізану ананас і банан.
Етап 5. Верхній корж змащуємо кремом (ту сторону, що накриє ананас і банан), просочуємо верхній корж ананасовим сиропом, що залишився крем викладаємо на торт і рівномірно його розподіляємо по боках і поверхні торта.
Етап 6. Верх торта прикрашаємо фруктами і поливаємо спеціальним желе для заливки тортів. Бока обсипаємо мигдальними пластівцями.

Приємного апетиту!
Банано-ананасовий бісквітний тортик.






Бісквітний торт "Дідусь".



Інгредієнти:

Для тіста:
Яйця - 12 шт.
Цукор - 3 склянки.
Борошно - 3 склянки.
Сіль - 0,5 ч.л.

Для крему:
Сметана жирна - 800 р.
Цукор - 1 стакан.
Ванілін - 1 пакетик.
Харчовий червоний барвник - щіпка.

Для прикраси:
Ківі - 2 шт.
Апельсин - 1-2 шт.
Ягідне Желе - 1 пакетик.
Кокосова стружка - 2 ст.л.

Спосіб приготування:

Крок 1. Збити яйця з дрібкою солі (хвилин 10), додати цукор і збити міксером хвилин 10, що б не було крупинок цукру.
Крок 2. Потім додати просіяне борошно порціями (в 3 прийоми). Збити.
Крок 3. Вилити 1/2 тесту на змащену вершковим маслом форму, випікати корж при t 185 градусів 30-45 хвилин до коричневого кольору.
Крок 4. Коли корж охолоне, розрізати вздовж на 2 коржі. Так само зробити з рештою тестом. Готові коржі змастити кремом.
Крок 5. Крем: Збити міксером сметану з цукром, додати ваніль. Трохи додати харчової фарби - для кольору.
Крок 6. Коржі намазані кремом, прикрасити фруктами, ягодами, вершками (за смаком).
Крок 7. Желе приготувати по інструкції, зазначеної на упаковці (води можна покласти менше, ніж за рецептом). Остудити, і теплим залити фрукти. Боки торта посипати кокосовою стружкою.
Крок 8. Готовий торт поставити на холод, дати просочитися.

Приємного апетиту!
Бісквітний торт "Дідусь".



Бісквітний торт з вишневою прошарком.



Інгредієнти:

Для тіста:
Яєчні жовтки - 10 шт.
Цукор - 100 р.
Апельсинова цедра - 0,5 ч.л.
Борошно - 200 р.
Яєчні білки - 10 шт.
Ванільний цукор - 1 пакетик.
Для начинки:
Вишня - 300 р.
Цукор - 100 р.
Вершки 35% - 200 мл
Яблука - 1-2 шт.

Спосіб приготування:

Крок 1. Збити міксером яєчні жовтки з цукром. Додати цедру і борошно. Перемішати.
Крок 2. Окремо збити білки з ванільним цукром.
Крок 3. Обережно введемо в жовткову масу, перемішуючи тісто знизу вгору.
Крок 4. Тісто розділити на 3 частини і спекти 3 коржі.
Крок 5. Духовку нагріти до t 150-160 градусів. Форму для випікання коржів змастити вершковим маслом і посипати манкою.
Крок 6. Остиглі готові коржі скласти один на інший, перекладаючи вишневою начинкою і збитими з цукром вершками.
Крок 7. Для приготування начинки вишню промити, звільнити від кісточок, залити невеликою кількістю води і поставити на вогонь. Проваримо її 10 хвилин і перетрем в пюре. В отримане пюре додати 100 г цукру, поставимо на вогонь і, довівши до кипіння, проваримо на повільному вогні 5 хвилин. Охладим. Також можна використовувати консервовану вишню або заморожену. Яблука нарізати тонкими скибочками і злегка приварити в цукровому сиропі.
Крок 8. Прикрасити торт скибочками яблук і збитими вершками, змішаними з вишневим пюре.
Приємного апетиту!
Бісквітний торт з вишневою прошарком.






Бісквітний торт з полуницею та чорницею



4 яйця
1 склянка борошна
1 стакан цукор
1 ложка розпушувача

Крем:
1/2 літра сметани 30%
3 ложки цукрової пудри
500 грам чорниці
300 грам полуниці

Приготуйте бісквіт. Білки збийте на тугу піну, додайте цукор, потім жовтки і розпушувач. В кінці всипте борошно і акуратно перемішайте. Випікайте в підготовлену форму, змащену маргарином і посипану сухарями білого хліба, з діаметром близько 25 см, при температурі 175°С близько 25-35 хвилин. Після випічки поставте в холодне місце для остигання. Після цього розрізати на 2-3 частини. Охолоджену сметану збийте на тугу піну за допомогою міксера, додаючи цукрову пудру. Додайте половину чорниці і суниці і збийте ще трохи. Приготованою масою перекладіть бісквіт. Змастіть верх кремом і прикрасити свіжими ягодами. Поставте на цілу ніч в холодильник для повного остигання.
Бісквітний торт з полуницею та чорницею

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика