вівторок, 1 квітня 2014 р.

Глазур для великодніх пасок

Глазур для великодніх пасок



Шоколадна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-90 г темного шоколаду,
-3 ст.л. апельсинового соку,
-3 ст.л. масла вершкового,
-3 ст.л цукру.
Шоколад, апельсиновий сік, вершкове масло і цукор скласти в одну посудину, поставити на вогонь і помішувати, поки маса не стане однорідною. Трохи охолодити, змащувати паски і пироги.

Цукрова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-4 ст.л. теплої води,
-барвники та аромадобавки за смаком.
Всі інгредієнти змішати і поставити на вогонь, нагріти приблизно до 40° С, весь час помішуючи. Якщо маса вийшла густий, можна додати трохи води, а якщо рідкої - цукрової пудри. Нанести глазур на паски відразу після приготування.

Цукрово-білкова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-1-2 яєчних білка,
-1 ч.л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Білки і лимонний сік збити в міксері. Продовжуючи збивати вже виделкою, вводити цукрову пудру, поки не вийде густа маса. Покривати цієї паски глазур'ю треба відразу після її приготування.

Шоколадно-лимонна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-цедра лимона і апельсина,
-2-3 ст.л. какао-порошку,
-пів-лимона,
- 250 г цукрової пудри,
-60-70 г вершкового масла.
Вершкове масло розтопити, додати лимонний сік, всипати цукрову пудру, какао, все добре розмішати до однорідної густої маси.

Шоколадно-яєчна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-1-2 яєчних білка,
-1 ч.л. ванільного цукру,
-2 ч.л. какао-порошку,
-1 ч. л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Пудру, ванільний цукор і какао-порошок перемішати в глибокій посудині, поставити її в гарячу воду. Потім додати лимонний сік, яєчні білки і розтерти до однорідної маси.

Фруктова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 яєчний білок,
-3/4 ст. цукрової пудри,
-3-4 ст.л. ягідного соку.
Білок і цукрову пудру збити до однорідної маси, поступово вводити сік для фарбування.

Лимонна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-150 г цукрової пудри,
-2 ст.л. лимонного соку,
-1 ст.л. кокосової олії.
Кокосове масло розтопити, додати в нього лимонний сік і цукрову пудру, добре розтерти до однорідної маси.

Кавова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-300 г цукру,
-100 г міцної чорної кави.
Цукор залити міцним чорним кави і тримати на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор. Потім масу вилити в чашку і збивати, поки вона не почне тверднути. Змастити верхівки пасок.

Глазур для великодніх пасок «Іриска»

Інгредієнти:
-200 р твердих ірисок,
-40 г вершкового масла,
-1/4 ст. молока або вершків,
-1-2 ст.л. цукрової пудри.
Розтопити Масло і вершки, довести до кипіння, поступово ввести пудру і покласти іриски. Варити масу, помішуючи, до однорідного стану.

Глазур для великодніх пасок з білого шоколаду

Інгредієнти:
-білий шоколад,
-згущене молоко або вершкове масло,
-харчові барвники.
Білий шоколад розтопити (максимальна температура 40° С), додати згущене молоко або вершкове масло, барвники і розмішати до однорідної маси. Можна брати натуральні барвники - куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, просмажений цукор.
Глазур для великодніх пасок



Як за допомогою лука зробити ідеально круглу яєчню

Як за допомогою лука зробити ідеально круглу яєчню
Як за допомогою лука зробити ідеально круглу яєчню






Арахіс в цукровій глазурі



Інгредієнти:
-арахіс очищений - 200г
-мед - 1ст. ложка
-цукор - 200 г
-рослинна олія - 1 ст. ложка.

Як приготувати арахіс в цукровій глазурі:
Затверділий мед протягом декількох секунд розтопити в мікрохвильовій печі. Додати очищений від лушпиння арахіс (не смажений і без добавок) і ретельно перемішати, щоб всі горішки були в меду. Всипати половину цукру (100 г) і знову перемішати.
У сковорідку налити олію і нагріти. Перекласти арахіс в цукрово-медової «шубці». Готувати на середньому вогні, поки цукор не розтане і арахіс не буде в карамельної глазурі. За цей час він придбає красивий колір. Бажано під час готування постійно перемішувати вміст сковорідки, щоб арахіс рівномірно просмажився.
У глибоку миску насипати цукор, що залишився (100 г). Поки глазурований арахіс ще гарячий, невеликими порціями покласти його в цукор.
Обваляти горішки в цукрі, щоб вони були з усіх боків «огорнуті» кристалами цукру. При цьому потрібно намагатися, щоб арахіс не збирався грудками, а окремо, горішок до горішку.
Арахіс в цукровій глазурі перекласти в один шар на блюдо або піднос до повного охолодження. До цього часу він затвердіє.
Солодкий десерт готовий і можна насолоджуватися його смаком. Арахіс в цукровій глазурі є пісною стравою, тому він може замінити під час посту солодощі. Зберігати глазуровані горішки у відкритій посуді (якщо ще щось залишиться для зберігання).
Приємного солодкого задоволення!
Арахіс в цукровій глазурі



Глазур для великодніх пасок



Шоколадна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-90 г темного шоколаду,
-3 ст.л. апельсинового соку,
-3 ст.л. масла вершкового,
-3 ст.л цукру.
Шоколад, апельсиновий сік, вершкове масло і цукор скласти в одну посудину, поставити на вогонь і помішувати, поки маса не стане однорідною. Трохи охолодити, змащувати паски і пироги.

Цукрова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-4 ст.л. теплої води,
-барвники та аромадобавки за смаком.
Всі інгредієнти змішати і поставити на вогонь, нагріти приблизно до 40° С, весь час помішуючи. Якщо маса вийшла густий, можна додати трохи води, а якщо рідкої - цукрової пудри. Нанести глазур на паски відразу після приготування.

Цукрово-білкова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-1-2 яєчних білка,
-1 ч.л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Білки і лимонний сік збити в міксері. Продовжуючи збивати вже виделкою, вводити цукрову пудру, поки не вийде густа маса. Покривати цієї паски глазур'ю треба відразу після її приготування.

Шоколадно-лимонна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-цедра лимона і апельсина,
-2-3 ст.л. какао-порошку,
-пів-лимона,
- 250 г цукрової пудри,
-60-70 г вершкового масла.
Вершкове масло розтопити, додати лимонний сік, всипати цукрову пудру, какао, все добре розмішати до однорідної густої маси.

Шоколадно-яєчна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-1-2 яєчних білка,
-1 ч.л. ванільного цукру,
-2 ч.л. какао-порошку,
-1 ч. л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Пудру, ванільний цукор і какао-порошок перемішати в глибокій посудині, поставити її в гарячу воду. Потім додати лимонний сік, яєчні білки і розтерти до однорідної маси.

Фруктова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 яєчний білок,
-3/4 ст. цукрової пудри,
-3-4 ст.л. ягідного соку.
Білок і цукрову пудру збити до однорідної маси, поступово вводити сік для фарбування.

Лимонна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-150 г цукрової пудри,
-2 ст.л. лимонного соку,
-1 ст.л. кокосової олії.
Кокосове масло розтопити, додати в нього лимонний сік і цукрову пудру, добре розтерти до однорідної маси.

Кавова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-300 г цукру,
-100 г міцної чорної кави.
Цукор залити міцним чорним кави і тримати на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор. Потім масу вилити в чашку і збивати, поки вона не почне тверднути. Змастити верхівки пасок.

Глазур для великодніх пасок «Іриска»

Інгредієнти:
-200 р твердих ірисок,
-40 г вершкового масла,
-1/4 ст. молока або вершків,
-1-2 ст.л. цукрової пудри.
Розтопити Масло і вершки, довести до кипіння, поступово ввести пудру і покласти іриски. Варити масу, помішуючи, до однорідного стану.

Глазур для великодніх пасок з білого шоколаду

Інгредієнти:
-білий шоколад,
-згущене молоко або вершкове масло,
-харчові барвники.
Білий шоколад розтопити (максимальна температура 40° С), додати згущене молоко або вершкове масло, барвники і розмішати до однорідної маси. Можна брати натуральні барвники - куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, просмажений цукор.
Глазур для великодніх пасок

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика