неділю, 6 квітня 2014 р.

Бісквіт із згущеного молока

Бісквіт із згущеного молока



Швидкий рецепт бісквіта, який може стати основою будь-якого імпровізованого торта.
Ідеально підходить, якщо у вас мало часу або не виходить зробити бісквіт за класичними рецептами.

Інгредієнти:
- 1 б. згущеного молока;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. цукру;
- розпушувач;
- 250 р борошна;
- 1 ст. л. какао.

Приготування:
1. Згущене молоко змішати з яйцем, додати цукор і добре розмішати.
2. Поступово додавати борошно з розпушувачем.
3. За бажанням додати какао або інші наповнювачі.
4. Тісто збити. Воно повинно вийде як сметана, при необхідності можна додати трохи води або молока.
5. Тісто перелити у форму і випікати при темперптуре 200 С
6. Такий бісквітний торт можна начинити покрити глазур'ю або кремом, це прекрасна основа для фантазії. Але він гарний і без начинки, у вигляді простого коржа.



бісквіт з банановим кремом:


Яйця - 6 шт
Цукор - 1стак + 0,5стак на крем
Борошно - 1стак
Банан - 1шт
Сметана - 450 г
Есенція для просочення - кілька крапель (можна і без неї)
Глазур:
Какао - 3ст.л.
Цукор - 2-3ст.л.
Вершкове масло - 50г
Сметана - 2-3ст.л.
Маргарин або олія-для змащування форми

Рецепт приготування бісквіту з банановим кремом:
Яйця ретельно збити з цукром, щоб маса збільшилася в три рази. Акуратно додати борошно, щоб маса не осіла. Форму змастити маргарином і трохи припорошити борошном, вилити в неї тісто. Випікати в попередньо розігрітій до 180-200С духовці 35-45хв. Готовність перевірити дерев'яною паличкою: застроміть її в бісквіт і вийміть, якщо на неї не налипло тісто - корж готовий. Залиште бісквіт у формі, поки не охолоне. Після цього вийміть його, акуратно розріжте ножем на 3 коржа.

Банани очистити і розмолоти в пюре, додати сметану, і півсклянки цукру (або по-смаку). Збивати масу в міксері, поки цукор не розчиниться.

Бісквітні коржі просочити водою з есенцією (злегка збризнути), фруктовим компотом або солодкою водою. Намазати банановим кремом і з'єднати. Верхній корж краще прикрасити іншим кремом або шоколадною глазур'ю, оскільки банановий крем на повітрі злегка темніє і буде не дуже красиво виглядати зверху.

Шоколадна глазур: змішати какао, цукор і сметану. Поставити на невеликий вогонь, постійно помішувати, довести до кипіння. Потім додати масло і варити до його розчинення. Зняти з вогню і відразу намазувати на торт, оскільки глазур може застигнути. Зверху можна посипати горіхами.
Приємного апетиту!



Бісквіт



Список інгредієнтів:

125 г борошна
180 г цукру
12 яєчних білків
0,5 кавової ложки соди
ванільний екстракт

Приготування:

Для випічки використовуйте форму, в якій Ви зазвичай випікаєте шарлотку. Розігрійте духовку до 180С. Змішайте в мисці борошно і 180 г цукру. Збийте яєчні білки до стійкої піни, потім додайте соду.

Потім поступово додайте 180 г цукру і ванільний екстракт.
Потім поступово додайте завчасно підготовлений солодку муку, акуратно помішуючи лопаткою щоб білки не опало.
Викладіть тісто у форму для випічки і відправте в духовку на 30 хвилин. Через 30 хвилин відкрийте духовку і дайте пирогу охолонути. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою і прикрасити полуницею.
Бісквіт






Бісквіт



Інгредієнти:

• Борошно - 1 склянка
• Цукор - 1 склянка
• Яйця - 5шт
• Рослинна олія

Приготування:

• Жовтки відокремлюють від білків, охолоджуються.
• Охолоджені білки збиваються з половиною порції цукру до стану густої піни.
• Охолоджені жовтки перетираються дочиста з цукром.
• В жовткову масу обережно вводиться просеянная борошно невеликими порціями при постійному збиванні.
• Потім додаються збиті білки, маса перемішується з дна миски і доводиться до однорідного стану (можна злегка збити на мінімальній швидкості міксера або використовуючи звичайний віночок).
• Готове тісто викласти у форму, яка попередньо змащують рослинним маслом і застеляється пергаментним папером.
• Форма з тестом ставиться в гарячий духовий шафа, випікається до готовності (хвилин 20-25).
• Готовність бісквіта перевіряється глибоким проколом до дна дерев'яною паличкою, сірником або шпажкою (бісквіт готовий, коли паличка залишилася сухою).
• Готовий бісквіт остуджується, за бажанням розрізається навпіл і промащується будь-яким кремом.
• Можна випікати бісквіт на великому деку, тоді в готовому вигляді його легко можна згорнути в рулет, попередньо посипавши горіхами, змастивши кремом і так далі.
• Бісквіт нарізають на шматки і подається до чаю, солодкого столу.



Бісквіт, який завжди виходить!;)



Повинна зізнатися, що я до свого сорому ще ні разу в житті не пекла бісквіт - я їх чомусь боялася Це був мій перший раз. Бісквіт вийшов просто відмінний - м'який і повітряний. При складанні торта можна бісквіт не просочувати. Так що всім, у кого спостерігаються проблеми з бісквітом або боязнь його, або якщо вам просто потрібен дуже хороший і перевірений рецепт!

Інгредієнти:

Масло вершкове - 300 г
Цукор - 350 г
Сіль (Щіпка)
Яйце куряче - 6 шт
Борошно пшеничне - 300 г
Крохмаль - 100 г
Розпушувач для тіста ((15г)) - 1 пакет.
Молоко (3,5%) - 100 мл

Приготування:

Масло з цукром і сіллю збити до пишноти.

По одному забивати яйця, не перестаючи збивати.
Борошно перемішати з крохмалем і розпушувачем, і додавати по черзі з молоком до яєчно-масляною масою.

Форму застелити папером і змастити маслом дно.
Вилити тісто і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Дістати, дати охолонути і розрізати на коржі.

Це кількість продуктів розрахована на форму 32Х38см, я отримане тісто поділила навпіл і випікала в 2 заходу у формі 26см - в результаті вийшло 4 коржа.
Бісквіт, який завжди виходить!;)






БІЛОСНІЖНИЙ БІСКВІТ



Цей бісквіт - не тільки смачні ласощі, але і прикраса будь-якого столу.

Інгредієнти:

яєчні білки - 7 штук
цукор - 190г
борошно - 80г
сік лимона - 1 десертна ложка
ванільний цукор - 10 г (1 столова ложка)
сіль - на кінчику ножа
плитка білого шоколаду
*Яєчні білки краще брати "постарені". Для цього відокремте білки від жовтків. Білки перелийте в склянку або миску, накрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на ніч. У холодильнику білки можуть стояти 3-5 днів - вони не зіпсуються, а "постаріють" і придбають особливі властивості.

Спосіб приготування:

Борошно просіяти в миску, додайте половину цукру (95г), ванільний цукор і сіль.
Перемішайте суху суміш віночком (щоб наситити його киснем).
Яєчні білки влийте в чисту миску, додайте сік лимона і збийте на середній або високій швидкості міксера до утворення легкої пишної піни.
Поступово, не припиняючи збивання, всипте цукор, що залишився.
Збийте яєчні білки з цукром до піни середньої.
Всипте суміш борошна з сіллю і цукром у збиті білки.
Швидко, але акуратно, перемішайте масу за допомогою ложки або лопатки зверху-вниз до однорідності.
Форму для білого бісквіта (у вигляді кільця з отвором посередині) збризнути водою (маслом змащувати не потрібно).
Викладіть тісто у форму.
Поставте форму з тістом в заздалегідь розігріту до ~177-180°C духовку.
Випікайте протягом ~20-35 хвилин (в залежності від особливостей духовки).
Готовий бісквіт збільшується в розмірі в ~ 1,5 рази і покривається золотистою скоринкою.
Форму з бісквітом дістаньте з духовки і акуратно переверніть.
Залиште бісквіт остигати на ~1 годину.
Потім, акуратно, ножем, відокремте бісквіт від стінок форми, переверніть на решітку і дайте повністю охолонути.
Розплавте на водяній бані плитку білого шоколаду і покрийте ним бісквіт. Дайте шоколаду застигнути.
БІЛОСНІЖНИЙ БІСКВІТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика