четвер, 10 квітня 2014 р.

Бісквітний торт з полуницею «Шарм»

Бісквітний торт з полуницею «Шарм»



ПРОДУКТИ
Автор рецепта
Stelmi

Для бісквіта:
борошно - 1,5 склянки (склянку - 250 мл),
крохмаль - 2 ст.л.,
цукор - 1 склянка,
вершкове масло або маргарин - 150 г,
розпушувач - 1 ч.л.,
сіль - ½ ч.л.,
яйця - 3 шт.,
сметана будь-якої жирності - ½ склянки,
ванільний цукор - 1 ч.л.

Для крему і прошарку -
полуниця - 500 г,
вершки для збивання (жирність не менше 30%) - 400 мл, цукрова пудра - ¾ склянки,
цукровий пісок - 3 ст.л.

ПРИГОТУВАННЯ


















































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика