четвер, 10 квітня 2014 р.

Ажурні млинці

Ажурні млинці

Ажурні млинці
Ажурні млинці



Пишні млинці на молоці на масницю.



Пропонуємо вам приготувати смачні млинці на Масляну. Готуються вони легко і швидко, навіть дитині під силу спекти такі млинці.

Рецепт доступний передплатникам!
Пишні млинці на молоці на масницю.



Домашні млинці



Інгредієнти:
Куряче яйце 3 шт.
Цукор 1 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Молоко 500 мл
Борошно 280 г
Рослинна олія 3 ст. л.

Класичний рецепт млинців на молоці. Загорніть в них будь-яку начинку або подавайте з варенням, сиропом або слабосоленої рибою.

Крок 1: Злегка збити в мисці віночком яйця з цукром і сіллю.
Крок 2: Додати половину молока, перемішати.
Крок 3: Потроху додати борошно, перемішуючи до однорідної консистенції густої сметани.
Крок 4: Додати решту молока і ретельно перемішати.
Крок 5: Додати масло, перемішати і залишити на 10-15 хвилин.
Крок 6: Нагріти чавунну сковороду, змастити маслом і смажити млинці з двох сторін.
Крок 7: готові млинці Можна подавати гарячими, з сиропом, ікрою або слабосоленої рибою, або загорнувши в них вашу улюблену начинку.

Приємного Вам апетиту!
Домашні млинці






Ажурні млинці



Інгредієнти:

Молоко (2,5% жирності) - 3 і 1/4 склянки
Сухі дріжджі - 10г.
Курячі яйця - 2 шт.
Борошно вищого сорту - 500г.
Цукор - 2 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Рослинне масло - 2 ст.л.

Інвентар для приготування ажурних млинців:

Сковорода
Миска
Сито
Лопатка
Ополоник
Столова ложка

Приготування:

Крок 1: Готуємо дріжджі

Висипаємо сухі дріжджі в миску і розводимо їх чвертю склянки добре прогрітого молока, додаємо туди щіпку солі і чайну ложку цукру. Ставимо дріжджі в тепле місце, щоб вони "підійшли" - почали пузиритися.

Крок 2: Замішуємо тісто

Просіваємо через сито борошно, додаємо в неї сіль, цукор, яйця, обережно вливаємо підігріте молоко на плиті, не перестаючи помішувати і додаємо "підійшли" дріжджі. Тепер перемішуємо тісто до утворення однорідної маси. Стежте, щоб тісто було без грудочок. Потім додаємо в нього рослинне масло (підійде також розтоплене вершкове) і ще раз як слід перемішуємо.

Тепер тісто треба накрити кришкою і поставити в тепле місце, щоб воно "підійшло" - тобто збільшилася в розмірах. Тісто має підходити 3-4 рази. Кожного разу після збільшення, тісто необхідно перемішати. Слідкуйте за тим, щоб тісто не "втекло", якщо миски буде не вистачати, перелийте його в велику ємність. В цілому тісто повинно "підходити" 2-2,5 години.

Крок 3: Випікаємо млинці

Після того, як тісто буде готове, починаємо випікати млинці. На сковороду наливаємо трохи олії і виливаємо частину тіста. Якщо тісто зроблено правильно, воно повинно наливатися на сковороду як пінка. Коли млинець пропечеться, піддягаємо його лопаткою і акуратно перевертаємо на інший бік.

Крок 4: Подаємо ажурні млинці

Подавати млинці можна подавати з варенням, сметаною і ягодами.

Приємного апетиту!
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці



Яєчні млинці з креветками


на 100гр 185.34ккал

Інгредієнти:

креветки очищені - 100 г яйце - 4 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка крохмаль картопляний - 1 ст. ложка бульйон курячий - 1 / 2 склянки вино червоне - 3 ст. ложки масло рослинне - 4 ст. ложки сіль - за смаком зелень

Приготування:

Креветок промити, додати нашатковану цибулю, вино, сіль і перемішати.
У сковороді розжарити масло і підсмажити на ньому збиті яйця у формі млинчиків (близько 10 штук). В млинці, загорнути підготовлених креветок і проварити на водяній лазні протягом 15 хвилин.
Курячий бульйон довести до кипіння, додати розведений невеликою кількістю води крохмаль, ще раз довести до кипіння.
При подачі полити млинці гарячим бульйоном і оформити зеленню.

Приємного апетиту!
Яєчні млинці з креветками






Млинці "Ажурні"



Ці млинці виходять дуже смачними, тонкими, ніжними. А які вони ажурні, і все-все в дірочках!
Навіть якщо ви ніколи не пекли млинці, по цьому рецепту вони виходять у всіх!
Млинці дуже смачні і незвичайно красиві! Спробуйте!

Інгредієнти:

0,5 л кефіру (півлітра)
1 стакан молока
1-2 яйця
1,5 ст. борошна
1 ст.л. цукру
0.5 ч.л. солі
1 ч.л. соди
рослинна олія

Приготування:

1. У каструлю вилити кефір і трохи підігріти (повинен бути теплим, але не гарячим).
2. Додаємо яйце (якщо велика - одне, дрібне - два), цукор, сіль, соду і перемішуємо.
3. Кладемо борошно (приблизно 1.5 склянки), кладемо стільки, щоб маса була, як гарна густа сметана, тепер все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
4. Молоко доводимо до кипіння і тоненькою цівкою вливаємо в масу, весь час помішуючи (так ми заварюємо наше тісто!).
5. Якщо тісто вийшло рідким на ваш погляд, додайте трохи борошна (не хвилюйтеся, основна маса вже "зварена").
6. Додаємо 1-2 ст.л. рослинної олії, перемішуємо, тісто для випічки млинців готове!
7. Печіть млинці, якщо є можливість, на чавунній сковороді (за старою звичкою, я перед випіканням змащую сковороду ростить. маслом, незалежно від того, є чи у тесті масло або немає).
Млинці "Ажурні"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика