вівторок, 11 лютого 2014 р.

Арахіс в цукровій глазурі

Арахіс в цукровій глазурі



Інгредієнти:
-арахіс очищений - 200г
-мед - 1ст. ложка
-цукор - 200 г
-рослинна олія - 1 ст. ложка.

Як приготувати арахіс в цукровій глазурі:
Затверділий мед протягом декількох секунд розтопити в мікрохвильовій печі. Додати очищений від лушпиння арахіс (не смажений і без добавок) і ретельно перемішати, щоб всі горішки були в меду. Всипати половину цукру (100 г) і знову перемішати.
У сковорідку налити олію і нагріти. Перекласти арахіс в цукрово-медової «шубці». Готувати на середньому вогні, поки цукор не розтане і арахіс не буде в карамельної глазурі. За цей час він придбає красивий колір. Бажано під час готування постійно перемішувати вміст сковорідки, щоб арахіс рівномірно просмажився.
У глибоку миску насипати цукор, що залишився (100 г). Поки глазурований арахіс ще гарячий, невеликими порціями покласти його в цукор.
Обваляти горішки в цукрі, щоб вони були з усіх боків «огорнуті» кристалами цукру. При цьому потрібно намагатися, щоб арахіс не збирався грудками, а окремо, горішок до горішку.
Арахіс в цукровій глазурі перекласти в один шар на блюдо або піднос до повного охолодження. До цього часу він затвердіє.
Солодкий десерт готовий і можна насолоджуватися його смаком. Арахіс в цукровій глазурі є пісною стравою, тому він може замінити під час посту солодощі. Зберігати глазуровані горішки у відкритій посуді (якщо ще щось залишиться для зберігання).
Приємного солодкого задоволення!
Арахіс в цукровій глазурі



Арахіс в цукровій глазурі



Інгредієнти:
-арахіс очищений - 200г
-мед - 1ст. ложка
-цукор - 200 г
-рослинна олія - 1 ст. ложка.

Як приготувати арахіс в цукровій глазурі:
Затверділий мед протягом декількох секунд розтопити в мікрохвильовій печі. Додати очищений від лушпиння арахіс (не смажений і без добавок) і ретельно перемішати, щоб всі горішки були в меду. Всипати половину цукру (100 г) і знову перемішати.
У сковорідку налити олію і нагріти. Перекласти арахіс в цукрово-медової «шубці». Готувати на середньому вогні, поки цукор не розтане і арахіс не буде в карамельної глазурі. За цей час він придбає красивий колір. Бажано під час готування постійно перемішувати вміст сковорідки, щоб арахіс рівномірно просмажився.
У глибоку миску насипати цукор, що залишився (100 г). Поки глазурований арахіс ще гарячий, невеликими порціями покласти його в цукор.
Обваляти горішки в цукрі, щоб вони були з усіх боків «огорнуті» кристалами цукру. При цьому потрібно намагатися, щоб арахіс не збирався грудками, а окремо, горішок до горішку.
Арахіс в цукровій глазурі перекласти в один шар на блюдо або піднос до повного охолодження. До цього часу він затвердіє.
Солодкий десерт готовий і можна насолоджуватися його смаком. Арахіс в цукровій глазурі є пісною стравою, тому він може замінити під час посту солодощі. Зберігати глазуровані горішки у відкритій посуді (якщо ще щось залишиться для зберігання).
Приємного солодкого задоволення!
Арахіс в цукровій глазурі






Глазур для великодніх пасок



Шоколадна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-90 г темного шоколаду,
-3 ст.л. апельсинового соку,
-3 ст.л. масла вершкового,
-3 ст.л цукру.
Шоколад, апельсиновий сік, вершкове масло і цукор скласти в одну посудину, поставити на вогонь і помішувати, поки маса не стане однорідною. Трохи охолодити, змащувати паски і пироги.

Цукрова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-4 ст.л. теплої води,
-барвники та аромадобавки за смаком.
Всі інгредієнти змішати і поставити на вогонь, нагріти приблизно до 40° С, весь час помішуючи. Якщо маса вийшла густий, можна додати трохи води, а якщо рідкої - цукрової пудри. Нанести глазур на паски відразу після приготування.

Цукрово-білкова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-1-2 яєчних білка,
-1 ч.л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Білки і лимонний сік збити в міксері. Продовжуючи збивати вже виделкою, вводити цукрову пудру, поки не вийде густа маса. Покривати цієї паски глазур'ю треба відразу після її приготування.

Шоколадно-лимонна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-цедра лимона і апельсина,
-2-3 ст.л. какао-порошку,
-пів-лимона,
- 250 г цукрової пудри,
-60-70 г вершкового масла.
Вершкове масло розтопити, додати лимонний сік, всипати цукрову пудру, какао, все добре розмішати до однорідної густої маси.

Шоколадно-яєчна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-1-2 яєчних білка,
-1 ч.л. ванільного цукру,
-2 ч.л. какао-порошку,
-1 ч. л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Пудру, ванільний цукор і какао-порошок перемішати в глибокій посудині, поставити її в гарячу воду. Потім додати лимонний сік, яєчні білки і розтерти до однорідної маси.

Фруктова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-1 яєчний білок,
-3/4 ст. цукрової пудри,
-3-4 ст.л. ягідного соку.
Білок і цукрову пудру збити до однорідної маси, поступово вводити сік для фарбування.

Лимонна глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-150 г цукрової пудри,
-2 ст.л. лимонного соку,
-1 ст.л. кокосової олії.
Кокосове масло розтопити, додати в нього лимонний сік і цукрову пудру, добре розтерти до однорідної маси.

Кавова глазур для великодніх пасок

Інгредієнти:
-300 г цукру,
-100 г міцної чорної кави.
Цукор залити міцним чорним кави і тримати на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор. Потім масу вилити в чашку і збивати, поки вона не почне тверднути. Змастити верхівки пасок.

Глазур для великодніх пасок «Іриска»

Інгредієнти:
-200 р твердих ірисок,
-40 г вершкового масла,
-1/4 ст. молока або вершків,
-1-2 ст.л. цукрової пудри.
Розтопити Масло і вершки, довести до кипіння, поступово ввести пудру і покласти іриски. Варити масу, помішуючи, до однорідного стану.

Глазур для великодніх пасок з білого шоколаду

Інгредієнти:
-білий шоколад,
-згущене молоко або вершкове масло,
-харчові барвники.
Білий шоколад розтопити (максимальна температура 40° С), додати згущене молоко або вершкове масло, барвники і розмішати до однорідної маси. Можна брати натуральні барвники - куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, просмажений цукор.
Глазур для великодніх пасок



Арахіс в цукровій глазурі



Інгредієнти:
-арахіс очищений - 200г
-мед - 1ст. ложка
-цукор - 200 г
-рослинна олія - 1 ст. ложка.

Як приготувати арахіс в цукровій глазурі:
Затверділий мед протягом декількох секунд розтопити в мікрохвильовій печі. Додати очищений від лушпиння арахіс (не смажений і без добавок) і ретельно перемішати, щоб всі горішки були в меду. Всипати половину цукру (100 г) і знову перемішати.
У сковорідку налити олію і нагріти. Перекласти арахіс в цукрово-медової «шубці». Готувати на середньому вогні, поки цукор не розтане і арахіс не буде в карамельної глазурі. За цей час він придбає красивий колір. Бажано під час готування постійно перемішувати вміст сковорідки, щоб арахіс рівномірно просмажився.
У глибоку миску насипати цукор, що залишився (100 г). Поки глазурований арахіс ще гарячий, невеликими порціями покласти його в цукор.
Обваляти горішки в цукрі, щоб вони були з усіх боків «огорнуті» кристалами цукру. При цьому потрібно намагатися, щоб арахіс не збирався грудками, а окремо, горішок до горішку.
Арахіс в цукровій глазурі перекласти в один шар на блюдо або піднос до повного охолодження. До цього часу він затвердіє.
Солодкий десерт готовий і можна насолоджуватися його смаком. Арахіс в цукровій глазурі є пісною стравою, тому він може замінити під час посту солодощі. Зберігати глазуровані горішки у відкритій посуді (якщо ще щось залишиться для зберігання).
Приємного солодкого задоволення!
Арахіс в цукровій глазурі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика