субота, 8 лютого 2014 р.

Шоколадочка :)

Шоколадочка :)

Шоколадочка :)



Це смачніше цукерок :)

Це смачніше цукерок :)



Що готуємо? :)

Що готуємо? :)



Здивуй касира :)

Здивуй касира :)
Здивуй касира :)
Здивуй касира :)
Здивуй касира :)
Здивуй касира :)
Здивуй касира :)






Баклажаниус :)



Інгредієнти:

5-ь баклажанів,
3-й відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.

Приготування:

баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо
гливи ріжемо
обсмажуємо і солимо ,курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками ,сир на тертці ,для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник
скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі
потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів ,змащуємо соусом ,потім огірки ,знову баклажани ,змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
курка, баклажани, соус
сир, баклажани, соус,
помідори ,баклажани, соус
гливи
потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч
вранці перевертаємо на тарілку ,акуратно знімаємо миску.
Баклажаниус :)



Сиджу на дієті, їм тільки морквину :)

Сиджу на дієті, їм тільки морквину :)






Дуже смачні "Чаклуни" :)



Інгредієнти на 4-6 порцій:

1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком

Приготування:

1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)



Щоб смачно готувати не обов'язково бути поваром.Достаточно знайти гарне товариство зі щоденними оновленнями :)



Підписуйтесь на нашу сторінку!
Ми будемо радувати вас смачними рецептами для всієї родини.

А так само переходите в наше меню найпопулярніших рецептів.(під фотографією)▼

P.S. Праворуч під аватаркою Підпишіться на нашу сторінку! ^_^
Щоб смачно готувати не обов'язково бути поваром.Достаточно знайти гарне товариство з щоденними оновленнями :)







Цезар рол :)



Інгредієнти:

майонез - 1/3 стак.
гірчиця - 1/2 ч. л.
часник(роздавлений) - 1 зуб.
філе куряче (готове, подрібнене) скл.
Пармезан(тертий) - 30 г
Салат (Кресс-салат, у мене рукола, можна простою зелений салат, кількість за смаком)
Лаваш(тонкий, 1-2 аркуша)

Приготування:

Змішайте майонез, гірчицю і часник. Майонез я роблю сама.

Добре перемішайте з куркою, пармезаном і салатом.
Помістіть суміш на лаваш, скрутіть, поріжте на невеликі роли.
Приємного апетиту!


#закуски@cooklove
Цезар рол :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика