неділя, 23 лютого 2014 р.

Біфштекс по-мексиканськи

Біфштекс по-мексиканськи



Один з варіантів приготування м'яса з овочами з ефектною подачею. Поєднання дуже приємне, особливо коли використовується соковите м'ясо і натуральні солодкі помідори. З текілою і тортільями просто чудово!

Інгредієнти:

- Яловичина для смаження ( філе або вирізка) 600 г
- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
- Часник часточки 4 шт.
- Помідори червоні 250 г
- Рослинна олія 10 мл
- Сіль ¼ ч.л.
- Перець чорний мелений ¼ ч.л.
- Цибулю зелений 20 р
- Петрушка 10 г

Спосіб приготування:

1) М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку
2) Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками
3) Помідори наріжте досить тонкими часточками
4) М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду
5) Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині
6) На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким
7) Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо

Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи



Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки

Приготування:

М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи






Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки

Приготування:

М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи



Біфштекс по-мексиканськи



Один з варіантів приготування м'яса з овочами з ефектною подачею. Поєднання дуже приємне, особливо коли використовується соковите м'ясо і натуральні солодкі помідори. З текілою і тортільями просто чудово!

Інгредієнти:

- Яловичина для смаження ( філе або вирізка) 600 г
- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
- Часник часточки 4 шт.
- Помідори червоні 250 г
- Рослинна олія 10 мл
- Сіль ¼ ч.л.
- Перець чорний мелений ¼ ч.л.
- Цибулю зелений 20 р
- Петрушка 10 г

Спосіб приготування:

1) М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку
2) Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками
3) Помідори наріжте досить тонкими часточками
4) М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду
5) Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині
6) На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким
7) Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо

Приємного апетиту!


#друге@cooklove
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика