Ось здорово було :) ...
Незвичайна гуртка. Наливаєш окріп - в будиночку спалахує світло :) Підписуйся на паблік http://vk.com/kulinariavkusno
Скільки було розбито цих градусників:)))
Ну хто раніше не змінювався іграшками? :))
Читали? :)
Грали в такий? :)
Рятувальники Малібу :))
Пам'ятаєте? :)
Вітаємо всіх з Днем святого Валентина! Бажаємо усім любові та добра!:)
Пам'ятайте це? :)
Грав кожен :)
Хто ще довго мучився, поки не відкрив бальзам "зірочка"?:)
Кумедний перекус. :))
ХОРОША ІДЕЯ ДЛЯ СНІДАНКУ:)
Бажаю прекрасного доброго ранку :)
СМАК ДИТИНСТВА:)
Інгредієнти для " "Торт "Мурашник" - класичний"
Борошно - 3.5 скл.
Цукор - 1/2 стак.
Сметана - 200 г
Маргарин (або масло) - 200 г
Сіль (щіпка)
Сода - 1/2 ч. л.
Молоко згущене (варене) - 1 бан.
Олія - 200 г
Просіяти борошно.
Додати в борошно маргарин, цукор, сметану і все перемішати (сіль і соду я зазвичай не кладу, але якщо ви хочете, саме час це зробити). Замісити тісто (я це роблю руками).
Пропустити тісто через м'ясорубку.
І викласти його на деко. Запікати при 180 С до золотистого кольору. Якщо у вас духовка погана - то по мірі приготування печиво діставати, щоб не згоріли.
Поки печеться тісто, готуємо крем: у миску кладемо масло, відкриваємо варену згущенку (варити її потрібно протягом 1,5 годин).
Збити масло зі згущеним молоком до однорідної маси.
Печеньки готові. (Деякі зупиняються на цьому етапі - печеньки оч. смачні з чаєм).
Перекладаємо все печиво в миску і подрібнюємо товкачиком.
Ось до такої консистенції. Будуть не тільки крупинки, але і крихти, не лякайтеся, вони тільки сприяють скріпленню торта надалі. Не товчіть все пить, повинні бути саме шматочки!!!
Виливаємо у крихти крем.
Все ретельно перемішуємо.
Беремо велику гладку тарілку і викладаємо торт гіркою. Ось так.
Прибираємо торт в холодильник min години на 3 - щоб торт "схопився". Краще на ніч. Після цього дістаємо і їмо. Ось такий торт у розрізі.
Пригощайтеся!
Немає коментарів:
Дописати коментар