неділя, 2 лютого 2014 р.

Ось здорово було :) ...

Ось здорово було :) ...

Ось здорово було :) ...



Незвичайна гуртка. Наливаєш окріп - в будиночку спалахує світло :) Підписуйся на паблік http://vk.com/kulinariavkusno

Незвичайна гуртка. Наливаєш окріп - в будиночку спалахує світло :) Підписуйся на паблік http://vk.com/kulinariavkusno



Скільки було розбито цих градусників:)))

Скільки було розбито цих градусників:)))






Ну хто раніше не змінювався іграшками? :))

Ну хто раніше не змінювався іграшками? :))



Читали? :)

Читали? :)






Грали в такий? :)

Грали в такий? :)



Рятувальники Малібу :))

Рятувальники Малібу :))
Рятувальники Малібу :))






Пам'ятаєте? :)

Пам'ятаєте? :)



Вітаємо всіх з Днем святого Валентина! Бажаємо усім любові та добра!:)

Вітаємо всіх з Днем святого Валентина! Бажаємо усім любові та добра!:)






Пам'ятайте це? :)

Пам'ятайте це? :)



Грав кожен :)

Грав кожен :)






Хто ще довго мучився, поки не відкрив бальзам "зірочка"?:)

Хто ще довго мучився, поки не відкрив бальзам "зірочка"?:)



Кумедний перекус. :))

Кумедний перекус. :))






ХОРОША ІДЕЯ ДЛЯ СНІДАНКУ:)

ХОРОША ІДЕЯ ДЛЯ СНІДАНКУ:)
ХОРОША ІДЕЯ ДЛЯ СНІДАНКУ:)



Бажаю прекрасного доброго ранку :)

Бажаю прекрасного доброго ранку :)






СМАК ДИТИНСТВА:)



Інгредієнти для " "Торт "Мурашник" - класичний"
Борошно - 3.5 скл.
Цукор - 1/2 стак.
Сметана - 200 г
Маргарин (або масло) - 200 г
Сіль (щіпка)
Сода - 1/2 ч. л.
Молоко згущене (варене) - 1 бан.
Олія - 200 г
Просіяти борошно.
Додати в борошно маргарин, цукор, сметану і все перемішати (сіль і соду я зазвичай не кладу, але якщо ви хочете, саме час це зробити). Замісити тісто (я це роблю руками).
Пропустити тісто через м'ясорубку.
І викласти його на деко. Запікати при 180 С до золотистого кольору. Якщо у вас духовка погана - то по мірі приготування печиво діставати, щоб не згоріли.
Поки печеться тісто, готуємо крем: у миску кладемо масло, відкриваємо варену згущенку (варити її потрібно протягом 1,5 годин).
Збити масло зі згущеним молоком до однорідної маси.
Печеньки готові. (Деякі зупиняються на цьому етапі - печеньки оч. смачні з чаєм).
Перекладаємо все печиво в миску і подрібнюємо товкачиком.
Ось до такої консистенції. Будуть не тільки крупинки, але і крихти, не лякайтеся, вони тільки сприяють скріпленню торта надалі. Не товчіть все пить, повинні бути саме шматочки!!!
Виливаємо у крихти крем.
Все ретельно перемішуємо.
Беремо велику гладку тарілку і викладаємо торт гіркою. Ось так.
Прибираємо торт в холодильник min години на 3 - щоб торт "схопився". Краще на ніч. Після цього дістаємо і їмо. Ось такий торт у розрізі.
Пригощайтеся!
СМАК ДИТИНСТВА:)
СМАК ДИТИНСТВА:)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика