неділя, 23 лютого 2014 р.

Полуничний бісквітний торт.

Полуничний бісквітний торт.



Кращий рецепт смачного річного торта з ягодами.

Час приготування: 90 хв
Порцій: 6
Складність страви: #м4_из_5
Схожі рецепти: #готовим_торты #из_клубники

Вам буде потрібно:

Для бісквіта:
Яйце - 6 шт
Цукор - 1 склянка
Вода - ¼ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Борошно - 1 склянка
Сіль - ¼ чайної ложки
Свіжа полуниця - 950 м (8-9 шт залиште для прикраси)
Нарізаний мигдаль - 2 склянки

Ромовий сироп:
Вода - 1 стакан
Цукор - 1 склянка
Ром - ¼ склянки
Збиті вершки:
Холодні жирні вершки - 3 склянки
Цукрова пудра - ½ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка

Як готувати:

1. В 2 різних мисках відокремте білки від жовтків. Збийте жовтки до густої світло-жовтої маси.

2. Поступово всипте цукор, додайте воду і ванілін, борошно.

3. В окремій мисці збийте білки з дрібкою солі до повітряних піків.

4. Введіть білки в основну масу і акуратно перемішайте тесто.Разлейте рівномірно по 2 приготованим круглим формам для торта і випікати при 160 градусах близько години до золотисто-коричневого стану. Перевірити на готовність зубочисткою.

5. У невеликій каструлі розведіть цукор у воді і варіть на середньому вогні, помішуючи, до повного розчинення цукру. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і тримайте ще близько 5 хвилин на вогні. Зніміть з плити, додайте ром, перемішайте. Остудіть.

6. Збиті вершки:В чаші для міксера на середній швидкості збийте вершки. Як тільки вони почали густіти, додайте пудру і ванілін. Трохи збільште швидкість і збийте до стійкої піни.

7. Викладіть на блюдо перший корж і змастіть його ромовим сиропом. Викладіть частину збитих вершків, розподіліть рівномірно, розкладіть нарізану полуницю і закрийте ще однією порцією вершків.

8. Покладіть другий корж і також змастіть його сиропом.

9. Рясно змастіть вершками весь торт зверху і трохи з боків. По боках також «приклейте» мигдаль.

10. Залишився крем викладіть в кондитерський мішок і зробіть кілька троянд. Залишилися 8-9 клубник викладіть поверх трояндочок. Нарізайте і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Полуничний бісквітний торт.
Полуничний бісквітний торт.
Полуничний бісквітний торт.
Полуничний бісквітний торт.
Полуничний бісквітний торт.
Полуничний бісквітний торт.
Полуничний бісквітний торт.
Полуничний бісквітний торт.
Полуничний бісквітний торт.
Полуничний бісквітний торт.



 Бісквітний торт Бісквітний торт



Інгредієнти:
Яйця -8 штук
Сіль - невелика щіпка
Цукор - 250 гр.
Ванільний цукор - 15 г (1 чайна ложка)
Борошно - 150 гр.
Крохмаль - 100 гр.
Крем:
400 мл вершків (30 %)
240 г вершкового сиру
4 ст.л. цукрової пудри
1 ч.л. ваніліну
Збиваємо в міксері яйця не розділяючи їх на білки і жовтки протягом 5 хвилин. Продовжуючи збивати, поступово всипати цукор, ванільний цукор (збивати близько 7 хвилин).Смесь повинна побіліти (світло-кремового кольору, збільшиться у об'ємі у 2,5 - 3 рази. Змішати борошно з крохмалем, сіллю. Додати до збитим з цукром яйця, просіяне борошняну суміш, додавати поступово, акуратно змішуючи їх лопаткою. Дно форми застелити папером для випічки. Випікати при температурі 160 градусів в попередньо розігрітій духовці 20-25 хвилин.
Готовність перевіряємо зубочисткою. Для вилучення бісквіта ножем пройтися по краю форми і відокремити бісквіт від стінок форми.
Крем:
Збити вершки до м'яких піків. До вершків додати розм'якшений вершковий сир і збити до твердих піків (суміш повинна вийти дуже густа), всипати цукрову пудру і ванілін. Акуратно перемішати.

Автор: Катерина Самойлова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
 Бісквітний торт






Бісквітний торт" Єлизавета"



Для класичного бісквіта нам знадобиться:

1 склянку цукру,
1 склянку борошна,
4 яйця
ванілін на кінчику ножа

Відокремлюємо білки від жовтків.
Починаємо збивати білки міксером до піни. Повільно, по одній ложці додаємо цукор, збиваємо до білої, щільної маси.
Жовтки злегка збийте вінчиком і по ложці додайте в білкову масу при цьому продовжуйте збивати.
Прибираємо міксер і починаємо просіяти борошно з ваніліном, обережно вимішуючи масу ложкою у напрямку знизу вгору.
Форму для випічки змастити маслом, вилити тісто поставити в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Бісквіт злегка остудіть, перевернути на грати і нехай постоїть 3-4 години ( я його пекла пізно ввечері і залишила на ніч)
Розрізати бісквіт на 3 пласта, кожен пласт змастити кремом, прикрасити як Вам більше подобається.
____________________________________________________________
Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде.
При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним.
________________________________________________________
Для крему нам потрібно
2 жовток,
50г води,
1 банку згущеного молока - це все для сиропу,
а також 400г масла,
пакетик ванільного цукру

спочатку змішати жовток з водою, а потім вже додавати згущене молоко.
Потім суміш ставимо на слабкий вогонь і варимо, як англійський крем, домагаючись згущення. Якщо боїтеся - використовуйте водяну баню. Уварений сироп охолоджуємо і додаємо в попередньо збите з ванільним цукром масло. Додавати треба потроху, щоразу збиваючи.

___________________________________________________________

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!✿✿✿

Автор: Галюша Щетникова
#ШустрыйПовар #кулінарія #рецепти
Бісквітний торт" Єлизавета"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика