вівторок, 25 лютого 2014 р.

Запечений шоколадний крем в шоколадній глазурі.

Запечений шоколадний крем в шоколадній глазурі.



Шокоголіки вам сюди! Перед цим неймовірним десертом просто неможливо встояти!

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4-8
Складність страви: #d3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_десерты #из_шоколада

Вам буде потрібно:

Крем:
120 г вершкового масла (несолоного)
230 г гіркого шоколаду (70%)
2 яйця, злегка збити
80 г густих вершків
20 р цукрової пудри
15 г цукат з імбиру (за бажанням)

Глазур:
60 мл вершків (35%)
40 г темного шоколаду
1 чайна ложка (15 мл) коньяку
1/2 чайної ложки цедри апельсина

Як готувати:

1. Духовку нагрійте до 180°C. У каструльці на мінімальному вогні розтопіть масло і шоколад, перемішайте до однорідної маси. Злегка остудіть.

2. В злегка збиті яйця добавье вершки і цукор і знову збийте. Додайте шоколад і імбир і перемішайте. Розлийте по термостійким креманках (4 шт по 150 мл або 8 - по 75 мл) і поставте в духовку випікатися 12 хвилин. По краях крем повинен схопитися і бути твердим, а в середині - трохи рідким.

3. Остудіть до кімнатної температури і подавайте.

4. Готуємо глазур: у каструльку викладіть всі інгредієнти і розтопіть їх на маленькому вогні, періодично помішуючи, перемішайте до однорідної маси. Остудіть і подавайте поверх шоколадного крему.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ми навчимо Вас готувати!
Запечений шоколадний крем в шоколадній глазурі.
Запечений шоколадний крем в шоколадній глазурі.
Запечений шоколадний крем в шоколадній глазурі.



Курячі крильця в малиновій глазурі.



Яких тільки маринадів не придумано для курячих крилець. Ось ще один!

Час приготування: 1 година 15 хвилин + 2-3 години на маринування
Порцій: 6
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_птицу #из_курицы

Вам буде потрібно:

Для курки:
1,5 кг курячих крилець
1 склянка борошна
оливкова олія

Для маринаду:
6 зубчиків часнику, дрібно нарубаних
4 столові ложки соєвого соусу
2 чайні ложки порошку чилі
3 чайні ложки солі
2 чайні ложки перцю

Для глазурі:
1 ¼ склянки малинового варення
¼ чашки бальзамічного оцту
2 столові ложки соєвого соусу
2 ½ столові ложки коричневого цукру
½ - 1 чайна ложка порошку чилі

Як готувати:

1. Помістіть всі інгредієнти для маринаду в велику миску і добре перемішайте. Додайте курячі крильця і ретельно змішайте їх з маринадом. Поставте в холодильник на 2-3 години.

2. Нагрійте духовку до 200С. Обваляйте курячі крильця в борошні і струсіть зайву муку.

3. Покладіть крильця на деко для випічки, застелене папером, і побризкати зверху трохи олії.

4. Випікайте протягом 25 хвилин. Потім переверніть крильця і запечіть їх на іншій стороні ще 25 хвилин. Час приготування залежить також від розміру крилець.

5. Поки крильця запікаються, змішайте всі інгредієнти для глазурі в каструлю і доведіть до кипіння.

6. Залиште варитися ще 5-6 хвилин, постійно помішуючи. Зніміть глазур з вогню і відставте в сторону.

7. Коли крильця испекутся, покладіть їх в глазур і добре перемішайте. Подавайте гарячими.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Курячі крильця в малиновій глазурі.
Курячі крильця в малиновій глазурі.
Курячі крильця в малиновій глазурі.
Курячі крильця в малиновій глазурі.
Курячі крильця в малиновій глазурі.
Курячі крильця в малиновій глазурі.
Курячі крильця в малиновій глазурі.
Курячі крильця в малиновій глазурі.






Бургер «Все відразу».



Справжній, калорійний, жирний, смачний. Зустрічайте!

Час приготування: 25 хвилин
Порцій: 4
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_бутерброды #из_бекона #из_яиц

Вам буде потрібно:

4 булочки для гамбургерів, розрізають уздовж навпіл
400 г фаршу (свинина+яловичина, яловичина+курка, свинина+курка)
1 столова ложка кетчупу
2 столові ложки панірувальних сухарів
4 скибочки сиру
листя салату
4 скибочки помідорів
1 цибулина, тонко нарізаною + 1/2 цибулини, дрібно нарізаною
2 столові ложки оливкової олії
½ столової ложки вершкового масла
4 скибочки ананаса, консервованих
4 скибочки бекону
5 яєць
сіль і перець

Як готувати:

1. Змішайте фарш з кетчупом, 1 яйцем і панірувальними сухарями і сформуйте 4 круглі плоскі котлети.

2. Налийте оливкова масло на сковороду, розтопіть в ній вершкове масло і обсмажте цибулю до золотистого кольору, приправити його сіллю і перцем.

3. Зніміть лук зі сковороди і в тому ж маслі посмажте котлети з обох сторін до готовності. Коли котлети будуть смажитися на другій стороні, в кінці смаження покладіть зверху по скибочці сиру, щоб він трохи розплавився. Зніміть зі сковороди і прикрийте фольгою, щоб не охолонули.

4. Обсмажте на тій же сковороді скибочки бекону й ананасові кільця, потім самі булочки. В останню чергу - посмажте яєчню з 4 яєць.

5. Складіть всі начинки всередину булочок (можете закривати верхньою частиною чи ні, за бажанням) і подавайте.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Бургер «Все відразу».
Бургер «Все відразу».
Бургер «Все відразу».
Бургер «Все відразу».
Бургер «Все відразу».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика