неділя, 16 лютого 2014 р.

Медовий бісквіт

Медовий бісквіт



Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!

Інгредієнти:

• Яйця-6 шт.,
• цукор 160 гр.,
• мед 2 ст. л.,
• борошно 190 гр.

Приготування:

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при температурі 170-180*С. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

Альтернативний спосіб приготування:

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.

Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару разів (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180*С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 р.) або зі сметаною).
Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насыпем трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.

Приємного чаювання!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Десерты@funny.chef
#Выпечка@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Медовий бісквіт



Бісквіт з лимонною помадкою, збитими вершками і ягодами



Інгредієнти:

● Звичайний бісквіт (домашній або купувальний)
● Вершки для збивання - 470 мл
● Цукор - ¼ склянки
● Ягоди і фрукти
● Цедра лимона

Помадка:

● Цукор - ¾ склянки
● Вершкове масло - 4 столові ложки
● Яйце - 2 шт
● Крохмаль - 1 столова ложка
● Сік 1 лимона
● Молоко - ½ склянки
● Щіпка солі

Приготування:

Помадка:

У каструлі нагрійте молоко, довівши майже до кипіння. В цей час змішайте в міксері масло кімнатної температури і цукор. Додайте крохмаль. Поступово влийте молоко, сік лимона і всипте щіпку солі. Поверніть збиту масу назад у каструльку і готуйте на маленькому вогні, періодично помішуючи, до загустіння 5-7 хвилин. Остудіть перед використанням.

Збийте вершки міксером до стійких піків. Всипте цукор і збийте ще близько 30 секунд. Бісквіт розрізати на 3 шари. Промажте збитими вершками і лимонної помадкою між кожним шаром. Прикрасьте збитими вершками, ягодами, фруктами і лимонною цедрою.

Приємного чаювання!
Funny Chef
Бісквіт з лимонною помадкою, збитими вершками і ягодами






Бісквіт із згущеного молока



Швидкий рецепт бісквіта, який може стати основою будь-якого імпровізованого торта.
Ідеально підходить, якщо у вас мало часу або не виходить зробити бісквіт за класичними рецептами.

Знадобиться:

● 1 б. згущеного молока;
● 1 яйце;
● 2 ст. л. цукру;
● розпушувач
● 250 г борошна;
● 1 ст. л. какао.

Приготування:

Згущене молоко змішати з яйцем, додати цукор і добре розмішати.

Поступово додавати борошно з розпушувачем.

За бажанням додати какао або інші наповнювачі.

Тісто збити. Воно повинно вийде як сметана, при необхідності можна додати трохи води або молока.

Тісто перелити у форму і випікати при температурі 200 С

Такий бісквітний торт можна начинити покрити глазур'ю або кремом, це прекрасна основа для фантазії. Але він гарний і без начинки, у вигляді простого коржа.

Приємного чаювання!
Funny Chef
Бісквіт із згущеного молока



Бісквіт, який завжди виходить!



Повинна зізнатися, що я до свого сорому ще ні разу в житті не пекла бісквіт - я їх чомусь боялася Це був мій перший раз. Бісквіт вийшов просто відмінний - м'який і повітряний. При складанні торта можна бісквіт не просочувати. Так що всім, у кого спостерігаються проблеми з бісквітом або боязнь його, або якщо вам просто потрібен дуже хороший і перевірений рецепт!

Інгредієнти:

• Масло вершкове - 300 р.;
• Цукор - 350 р.;
• Сіль (Щіпка);
• Яйце куряче - 6 шт.;
• Борошно пшеничне - 300 р.;
• Крохмаль - 100 р.;
• Розпушувач для тіста (15г.) - 1 пакет.;
• Молоко (3,5%) - 100 мл

Приготування:

Масло з цукром і сіллю збити до пишноти.

По одному забивати яйця, не перестаючи збивати.
Борошно перемішати з крохмалем і розпушувачем, і додавати по черзі з молоком до яєчно-масляною масою.

Форму застелити папером і змастити маслом дно.
Вилити тісто і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Дістати, дати охолонути і розрізати на коржі.

Це кількість продуктів розрахована на форму 32Х38 см, я отримане тісто поділила навпіл і випікала в 2 заходу у формі 26 см - у результаті вийшло 4 коржа.

Приємного чаювання!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Выпечка@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Бісквіт, який завжди виходить!






МОРКВЯНИЙ БІСКВІТ



Незвичайний рецепт звичного бісквіта. Сподіваємося, вам сподобається!

Інгредієнти:
морква - 450 г
вершкове масло - 200 г
цукор - 250 г
яйця - 3 шт.
борошно - 400 г
розпушувач для тіста - 1,5 ч.л.

Для крему:
сметана - 200 г
цукор - 100 г

Спосіб приготування:
Моркву очистити від шкірки, промити водою і обсушити. Натерти на дрібну тертку.
Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром.
В яєчно-масляну масу вбити яйця і додати моркву. Ретельно перемішати.
Поступово всипати борошно, змішане з розпушувачем, замісити тісто.
Форму для випічки змастити олією і викласти в неї тісто, розрівняти.
Випікати морквяний бісквіт в духовці при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Готовий бісквіт остудити, розрізати вздовж на дві частини.
Для крему збити міксером сметану з цукром і прошарувати бісквіт, дати просочитися.
Морквяний бісквіт готовий!
МОРКВЯНИЙ БІСКВІТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика