пʼятниця, 28 лютого 2014 р.

Заправка для цезаря з авокадо

Заправка для цезаря з авокадо




Інгредієнти:
Майонез - ¼ склянки
Стиглий авокадо - 1 шт
Сік 1 лимона
Часник - 1 зубчик
Сіль і перець
Оливкова олія


Приготування:
У блендері збийте до однорідної маси дрібно нарізаний авокадо, майонех, сік лимона, видавлений часник, сіль і перець. За бажанням додайте трохи оливкової олії для досягнення бажаної кондиції і перемішайте.



Заправка для цезаря з авокадо



Інгредієнти:
Майонез - ¼ склянки
Стиглий авокадо - 1 шт
Сік 1 лимона
Часник - 1 зубчик
Сіль і перець
Оливкова олія

Приготування:
У блендері збийте до однорідної маси дрібно нарізаний авокадо, майонез, сік лимона, видавлений часник, сіль і перець. За бажанням додайте трохи оливкової олії для досягнення бажаної кондиції і перемішайте.
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо



"Заправка для цезаря з авокадо"

"Заправка для цезаря з авокадо"
"Заправка для цезаря з авокадо"
"Заправка для цезаря з авокадо"
"Заправка для цезаря з авокадо"
"Заправка для цезаря з авокадо"






Роли з авокадо, лососем і огірком



Інгредієнти:

500 р рису
50 мл рисового оцту
30 г цукру
10 г солі
5 листів норі
1 довгий парниковий огірок
1 авокадо
200 г слабосоленого лосося
васабі
маринований імбир
соєвий соус

Для приготування:
1. Бамбуковий килимок (макісу або суші-мат). Без нього якісно згорнути рол практично неможливо.
2. Широка неметалічна ємність для змішування і охолодження рису.
3. Плоска дерев'яна лопатка.
4. Мисочка з водою. Рис для суші дуже клейкий і легко прилипає до рук. Тому в процесі приготування ролів перед тим, як брати рис, руки потрібно кожен раз змочувати водою.
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком

Інгредієнти:

500 р рису
50 мл рисового оцту
30 г цукру
10 г солі
5 листів норі
1 довгий парниковий огірок
1 авокадо
200 г слабосоленого лосося
васабі
маринований імбир
зі



Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Інгредієнти:

- багет, пшеничний
- авокадо
- філе слабосоленої сьомги, форелі або як варіант горбуші
- рукола
- лимон

Приготування:
1. трезаем частина багета відповідно до передбачуваним апетитом і розрізаємо вздовж. 2. Внутрішній м'якуш я вирізаю, це дозволить розмістити більше начинки, хоча можна і не прибирати.
3. Далі намазуємо шар вершкового сиру на обидва шматка багета.
4. Потім - шар риби. Потім кладемо авокадо і лимон.
5. Важливо збризнути авокадо лимоном, це не дасть йому потемніти.
6. Останнє - шар листя руколи.
Все, залишається з'єднати дві частини.
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо






Заправка для цезаря з авокадо



Інгредієнти:
Майонез - ¼ склянки
Стиглий авокадо - 1 шт
Сік 1 лимона
Часник - 1 зубчик
Сіль і перець
Оливкова олія

Приготування:
1. У блендері збийте до однорідної маси дрібно нарізаний авокадо, майонез, сік лимона, видавлений часник, сіль і перець.
2. За бажанням додайте трохи оливкової олії для досягнення бажаної кондиції і перемішайте.
Заправка для цезаря з авокадо



Роли з авокадо, лососем і огірком



Інгредієнти:

500 р рису
50 мл рисового оцту
30 г цукру
10 г солі
5 листів норі
1 довгий парниковий огірок
1 авокадо
200 г слабосоленого лосося
васабі
маринований імбир
соєвий соус

Для приготування:
1. Бамбуковий килимок (макісу або суші-мат). Без нього якісно згорнути рол практично неможливо.
2. Широка неметалічна ємність для змішування і охолодження рису.
3. Плоска дерев'яна лопатка.
4. Мисочка з водою. Рис для суші дуже клейкий і легко прилипає до рук. Тому в процесі приготування ролів перед тим, як брати рис, руки потрібно кожен раз змочувати водою.
Роли з авокадо, лососем і огірком

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика