вівторок, 25 лютого 2014 р.

Млинці по-домашньому

Млинці по-домашньому



Інгредієнти:

● Борошно 100 гр.
● Сіль невелика щіпка
● Цукор 1-2 ст.л.
● Яйце 1-2 шт.
● Молоко 300 мл
● Рослинна олія 1 ст.л.

Приготування:

1. Просійте борошно з сіллю в велику миску і зробіть поглиблення.

2. Введіть поглиблення яйця, влийте трохи злегка підігрітого молока (трохи тепліше, ніж кімнатна температура). Додайте цукор.
Віночком збийте яйця з молоком, поступово все більше і більше захоплюючи борошно і потроху додаючи молоко. Повинно вийти густе, як сметана, тісто. Збивайте, поки воно не стане однорідним.

3 .Влейте в тісто олію.
Не припиняючи збивати, влийте решту молока. Тепер тісто має нагадувати по густоті нежирні вершки.
Накрийте миску з тістом кришкою або харчовою плівкою і залиште на півгодини.
Розжаримо сковороду і змастіть її, знявши з вогню, рослинним маслом або шматочком сала.
На змащену сковороду налийте невелику ополоник тесту (кількість вливається тесту залежить від розміру сковороди). Нахиляйте сковороду у різні боки, щоб тісто розподілилося по дну.
Поставте сковороду на вогонь і печіть блін близько 1 хвилини.
Обережно лопаткою переверніть млинець на іншу сторону і смажте до золотистого кольору.
Таким же чином вчинити з рештою тестом.
Беремо будь-яку Начинку.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти
Млинці по-домашньому



Смачні млинці



Інгредієнти:

• молоко - 500 мл;
• яйця - 3 шт;
• борошно - 280 м;
• цукор - 1-2 столових ложки;
• сіль - 1 чайна ложка (без гірки);
• рослинна олія - 3 столових ложки;
• вершкове масло для змазування готових млинчиків.

Приготування:

1. У миску розбити яйця, додати сіль і цукор. Премешать, вінчиком або виделкою до однорідності (збивати не потрібно).
2. Влити до яєць близько 200 мл молока і перемішати.
3. Додати борошно і перемішати до однорідності (по консистенції тісто як густа сметана).
4. Влити молоко, що залишилося (приблизно 300 мл), перемешать.Тесто повинне вийти рідким і легко ллється.
5. Влити рослинне масло.6. Тісто перемішати і дати постояти 15-20 хвилин.

P.S Якщо додати в тісто, 0,5-1 стакан крутого окропу, млинці вийдуть ніжними, тонкими і ажурними.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Смачні млинці






Млинці з лаваша на сніданок!



Дуже швидко і супер смачно!
Хрусткі млинці з розплавленим ніжним сиром і весняним ароматом перчика і зелені.

Інгредієнти:

• 1 червоний перчик;
• лаваш;
• 150-200 гр. сиру;
• кріп;
• 2-3 зубчики часнику.

Приготування:

Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 1,5 см в довжину) або кубиками.
Кріп дрібно порізати.
Часник видавити через прес.
Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир.
Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). Згорнути трубочкою.
Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом.
Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці з лаваша на сніданок!



Млинці з цукром і маслом



Інгредієнти:

Для тіста:

• 4 яйця;
• 2 ст. л. цукру;
• 2 ст. молока;
• 1 ст. борошна;
• 2 ст. л. рослинного масла.

Для змазування:

• цукор;
• вершкове масло.

Приготування:

Яйця розтерти з цукром, всипати просіяне борошно і перемішати, щоб не було грудочок, невеликими порціями додати молоко, все гарненько перемішати, додати раст. масло, перемішати. на розігріту, змащену маслом сковороду наливаємо тісто невеликими порціями і смажимо тоненькі млинці. готові млинці складаємо стопкою, кожен млинець посипаємо цукром і кладемо шматочок масла.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці з цукром і маслом






Млинці з кремом і шоколадом



Інгредієнти:

Для млинців:

• Тепле молоко - 2 склянки;
• просеянная борошно - 1,5 склянки;
• яйця - 3 шт;
• цукор - 2 ст. л;
• сіль - щіпка;
• масло рослинне - 2 ст. л;
• сода - третина чайної ложки (гасимо соду лимонним соком або оцтом).

Для крему:

• Молоко - півлітра;
• манна крупа - 4 ст. л. з невеликою гіркою;
• вершкове масло - 150 гр;
• цукор - неповний стакан (за смаком);

Для прикраси:

• трохи шоколаду.

Приготування:

Віночком або вилкою збийте яйця з дрібкою солі і цукром.
Молоко підігрійте трохи тепліше кімнатної температури, влийте яєчну суміш.
По частинам додайте просіяне борошно. Відразу можете покласти склянку борошна, збити тісто віночком. Якщо вийшло дуже рідким, додайте ще борошна, теж по частинах. Збийте тісто до однорідності, воно має бути без грудочок.
Соду погасіть столовою ложкою лимонного соку або яблучного оцту. Додайте в тісто, перемішати. По густоті тісто буде як рідка сметана. Дайте йому постояти хвилин 10-15.
Перед тим, як випікати млинці, влийте в тісто 2 ст. л. рослинного масла - вони не будуть пересихати на сковорідці, знімати і перевертати млинці буде легше.
Набирайте тісто в невеликій ополоник, наливайте на гарячу сковороду і відразу ж починайте обертати або похитувати сковорідку в сторони. Тоді тісто рівномірно розійдеться від центру до стінок, млинці вийдуть тонкими.
Підрум'яньте одну сторону, переверніть млинець на іншу і теж злегка підрум'яньте. Щоб краї не пересихали, складайте млинці стопкою і накривайте стравою або глибокою тарілкою.

Крем:

Заварний крем для начинки можна приготувати за класичним рецептом або зварити крем на манної каші. У цьому рецепті використовується крем на манці. Молоку дайте закипіти, зачекайте поки піна спаде, і тонкою цівкою всипайте манну крупу. Інтенсивно помішуйте, щоб манка не зібралася грудочками. Зваріть густу манну кашу, в кінці додайте цукор. Зніміть з вогню, трохи остудіть. Додайте олію і злегка збийте вінчиком. Начинка для млинців готова, тепер можна приступати до завершального етапу приготування десерту.
Звертаємо млинці з кремом
Щоб млинці були рівними, обріжте краю з двох сторін.
На необрізаний край викладіть 2-3 ст. л. крему, частина розподіліть тонким шаром за блинчику. Поверніть блін рулетом.
Коли всі млинці будуть готові, складіть їх гіркою. В кондитерський мішок або шприц покладіть трохи крему, зробіть малюнок на млинці і посипте їх тертим шоколадом.
Якщо «парадна» подача не планується, просто почніть млинці кремом і насолоджуйтеся смачним десертом!

Приємного чаювання!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Десерты@funny.chef
#Соусы@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці з кремом і шоколадом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика