понеділок, 17 лютого 2014 р.

Глазунья

Глазунья



Інгредієнти:

● Яйця - 8 шт
● Заморожені клини картоплі - 20 шт
● Ріпакова олія - 50 г
● Цибуля - 1 шт
● Зелений перець - 1 шт
● Червоний перець - 1/2 шт
● Гострий перець - 1 шт
● Шинка - 150 г
● Сир Чеддер - 100 г
● Вершкове масло - 4 столові ложки
● Сіль і перець - за смаком

Приготування:

Підсмажте часточки картоплі
Викладіть його на серветку, щоб стік жир
Наріжте цибулю і перець
Шинку порізати кубиками
Підсмажити цибулю і перець і додайте шинку
Підсмажте шинку з овочами 5 хвилин і додайте тертий сир
На вершковому маслі підсмажити яєчню
На розплавлений сир викладіть підсмажену картоплю. Зверху викладіть яєчню
Додати трохи томатного соусу або кетчупа.

Яєчня готова!

Приємного апетиту!
Funny Chef
Глазунья



Азу



Інгредієнти:

● яловичина або курка - 400 гр.;
● солоні огірки - 5-6 шт..;
● цибулина - 1 шт.;
● сметана нежирна - 200 гр.
● раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з цибулею. Трохи!
Солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік.
Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Готове!

Приємного апетиту!
Funny Chef
Азу






Дуже смачне м'ясне азу



Інгредієнти:

• М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке);
• 150 гр. маринованого огірка або соленного;
• 150 гр. Помідори або томатна паста;
• 100 гр. моркви;
• Велика головка цибулі ріпчастої;
• 3 зубчики часнику;
• Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:

М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Дуже смачне м'ясне азу



Вершкова глазур



Інгредієнти:

• Вершковий сир - 225 р.;
• Вершкове масло - 100 г;
• Ванілін - 1 чайна ложка;
• Цукрова пудра - 450 р.

Приготування:

Ванілін, сир і масло змішайте.
Збийте в комбайні.
Просійте цукрову пудру.
Просійте цукрову пудру.
Перемішуйте глазур, додаючи по 1 ложці цукру.
Збийте.
Можна використовувати як глазур для бісквіта.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Соусы@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Вершкова глазур






Полуничний коктейль в шоколадній глазурі



Інгредієнти:

• Полуниця - 3,5 склянки;
• Ванільне морозиво - 2 склянки.

Шоколадна глазур:

• Вершкове масло - 70 р.;
• Молочний шоколад - 80-100 р.;
• Какао-порошок - 1/4 склянки.

Приготування:

Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовій печі. Шоколад дрібно наламайте або нарубаєте і змішайте з маслом так, щоб він розтопився. При необхідності знову поставте в мікрохвильовку для цього. Додайте какао і перемішайте до однорідної маси.
У блендері збийте полуницю з морозивом. При необхідності влийте трохи молока. Перелийте в келих і перед подачею залийте глазур'ю. Прикрасити полуницею.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Десерты@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі



Азу


Дуже смачно

Інгредієнти:
-яловичина або курка - 400 гр.;
-солоні огірки - 5-6 шт..;
-цибулина - 1 шт.;
-сметана нежирна - 200 гр.
-раст олії 1 ст л
-картопля - 6-7 шт.

Приготування:
Обсмажуємо м'ясо з цибулею. Трохи!
Солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік.
Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Готове!
Азу






Рум'яна курочка в таємній глазурі



Інгредієнти для курочки:

-2 курячі гомілки
-2 курячих стегна
-4 маленьких яблучка
-2 маленьких цибулини
-пара зубчиків часнику
-сіль, чорний мелений перець

Для глазурі:

-1 ч.л. рідкого меду ( можна навіть трохи менше )
-2 ч.л. гострої гірчиці
-2 ч. л. кетчупу
-1 ст.л. соєвого соусу
-трохи меленої паприки

Яблуко розрізати на 4 часточки. Цибулю також порізати на великі шматочки. Часник очистити, розрізати на 2 частини - вийняти маленький зелений паросточок.

Посолити, поперчити за смаком.

Запікати при 200С приблизно 40-50 хвилин, дивіться по своїй духовці.

Розмішати всі інгредієнти до однорідності і намазати цією глазур'ю нашу курочку за 10 хвилин до готовності.
Рум'яна курочка в таємній глазурі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика