понеділок, 3 лютого 2014 р.

Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо

Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Інгредієнти:

- багет, пшеничний
- авокадо
- філе слабосоленої сьомги, форелі або як варіант горбуші
- рукола
- лимон

Приготування:
1. Відрізаємо частина багета відповідно до передбачуваним апетитом і розрізаємо вздовж. 2. Внутрішній м'якуш я вирізаю, це дозволить розмістити більше начинки, хоча можна і не прибирати. Далі намазуємо шар вершкового сиру на обидва шматка багета.
3. Потім - шар риби. Потім кладемо авокадо і лимон. Важливо збризнути авокадо лимоном, це не дасть йому потемніти. Останнє - шар листя руколи.
4. Все, залишається з'єднати дві частини.
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Роли з авокадо і лососем на закуску



Інгредієнти:
250 г вершкового сиру
30 мл зеленого цибулі
1 лайма
половина дуже стиглого авокадо, очистити
150 г копченого лосося, нарізати на 12 частин
2 столові ложки кунжуту (опціонально)

Приготування:
У мисці змішайте цибулю з вершковим сиром. Вичавіть 2 чайних ложки лайма в сир, додайте туди ж нарізаний авокадо. Вилкою розімніть його і перемішайте все до однорідної маси.
На робочу поверхню викладіть харчову плівку, на середину викладіть 6 шматків лосося нахлестом, щоб вийшов прямокутник. Нанесіть половину сирної начинки. Скрутіть рулет, допомагаючи собі плівкою, але не захопите її.
Присипте половиною кунжуту. Загорнути рулет у харчову плівку, закріпіть краю. Повторіть процедуру з іншим лососем та сиром. Покладіть обидва рулету в холодильник на 4 години або на ніч. Гострим ножем наріжте рулети на роли. Подавайте на тонких часточках огірків, рисових чіпсах або крекерах. Прикрасьте зеленою цибулею.
Роли з авокадо і лососем на закуску






Веррин з авокадо і лосося


Необхідні інгредієнти:
Лосось холодного копчення - 100 грам
Перець болгарський червоний - 1 шт.
Авокадо - 2 шт.
Грейпфрут - 0,5 шт.
Огірки - 2 шт.
Маслини без кісточок - жменя
Каперси - 2 ст. ложки
Сир моцарелла - 400 грам
Вершки - 4 ст. ложки
Кінза свіжа
Корінь імбиру свіжий - 2 см
Олія оливкова - 1 чайна ложка для моцарели + масло для огірків
Перець чорний мелений
Сіль
Приготування:
Лосось і перець, очищений від перегородок і насіння, наріжте дрібними кубиками, перемішайте, посоліть, поперчіть, накрийте плівкою і приберіть в холодильник.
Нарізану моца-реллу і вершки збийте блендером до однорідності. Додайте масло, посоліть і розкладіть по маленьких скляних стаканчиках.
Огірки очистіть від шкірки, наріжте кубиками, посоліть і відкиньте на друшляк, щоб стік сік, що утворився. Потім перемішайте з нарізаними каперсами та оливками. Збризніть маслом, поперчіть і приберіть в холодильник.
Імбир натріть на тертці і відіжміть, щоб виділився сік. Авокадо очистіть від шкірки і кісточок, покладіть в блендер. Вичавіть сік з грейпфрута, ложкою вийміть трохи м'якоті. Додайте сік і м'якоть грейпфрута до авокадо. Збризніть соком імбиру, посоліть, поперчіть і збийте. Підготовлені маси розкладіть по стаканчиках з кремом наступними шарами: огірки з маслинами, риба з перцем, крем з авокадо. Прикрасьте гілочками кінзи і подавайте на стіл.
Веррин з авокадо і лосося



Паштет з авокадо



1 стигле авокадо,
200 гр рікотти або нежирного сиру,1 ст.л. лимонного соку,
1 ст.л. коричневого цукру (в ідеалі, меду),
сіль за смаком.

Такий паштет відмінно підійде для сніданку або просто закуски. Можна намазувати його на грінки або хліб, а можна і просто так їсти.

1. Чистимо авокадо. Якщо авокадо достатньо стиглий, шкірка знімається дуже просто, руками, без усяких зусиль, кісточка теж легко випадає, не залишаючи від себе шкірку всередині авокадо.

2. Дрібно нарізаємо авокадо, кладемо його в бледнер, туди ж сир, лимонний сік і цукор (або мед).

3. Збиваємо до однорідної маси.

4. Все! Паштет готовий! Дуже швидко і просто, а головне, зовсім незвично. Можна його злегка посолити, якщо є потреба в цьому, але мені подобається він трохи солодкуватий.
Паштет з авокадо






Житні тости з авокадо та перепелиними яйцями

Житні тости з авокадо та перепелиними яйцями



Веррин з сьомги з авокадом і червоною ікрою



Веррин з авокадо, сьомги і червоної ікри краще всього подавати в маленьких склянках, об'ємом не більше 100 мл
Склад:
4 порції
1 авокадо
1 ч.л. лимонного соку
3 ст.л. рослинного масла
щіпка солі
щіпка свіжомеленого перцю
400 гр. слабосоленої сьомги
100 гр. червоної ікри
Приготування:
Авокадо почистити, порізати кубиками і збити з рослинним маслом, лимонним соком, сіллю і перцем в блендері.

Слабосолону сьомгу порізати дрібними кубиками.

Викласти веррин в невеликі склянки шарами:
-сьомга
-крем з авокадо
-сьомга
-крем з авокадо
-червона ікра
Перед подачею можна потримати закуску в холодильнику.
Веррин з сьомги з авокадом і червоною ікрою

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика