В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
Інгредієнти:
2-3 банана
50 гр. волоських горіхів
2 ст. ложки вершкового масла
1 ч. ложка меду
Рисовий папір
50 гр. шоколаду.
Приготування:
Ядра волоських горіхів перебрати на предмет видалення осколків шкаралупи і перегородок і дрібно порубати.
Кожен банан розрізати спочатку на три-чотири шматка поперек, потім кожен на 4 частини вздовж, а потім поперек - на дрібні шматочки.
Розтопити на сковороді 1 ст. ложку масла і мед (якщо банани дуже солодкі, то мед можна взагалі не додавати, але взагалі краще для цієї страви використовувати недозрілі і не дуже солодкі плоди), викласти банани і обсмажувати на середньому вогні, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин.
Потім всипати горіхи, вимкнути плиту і дати суміші потушиться ще 3-5 хвилин.
Так виглядає готова суміш для фарширування млинців:
Попередньо охолоджений шоколад натерти на тертці, розділити з двох ємностей в пропорції 2:1 і знову прибрати в холодильник.
Лист рисового паперу опустити в теплу воду на 10-15 секунд - так, щоб він став гнучким і м'яким, але не втратив пружності. Розстелити лист на чистому рушнику, покласти десертну ложку (близько 20 гр.) начинки, загорнути з трьох сторін всередину «конвертиком» і скачати на четверту сторону рулетом.
Ту ж операцію проробити з іншими листами рисового паперу. Скручені млинці викладати на гладку поверхню, рясно змащену маслом - млинці ДУЖЕ липкі, і якщо їх покласти на суху поверхню, вони прилипнуть і порвуться.
Залишилася порцію вершкового масла розігріти на сковороді і швидко обсмажити кожен млинець зі всіх сторін - буквально по хвилині.
Дістати тарілки з шоколадом з холодильника. Кожен знятий зі сковороди млинець обваляти у великій порції шоколаду (він, природно, відразу ж розплавиться, і в першій тарілці у вас буде рідкий шоколад, а в другій - стружка) і викласти на сервірувальну тарілку. Коли млинці трохи охолонуть, і шоколадна обливка почне схоплюватися, посипати готову страву шоколадною стружкою з другої тарілки.
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
Інгредієнти:
2-3 банана
50 гр. волоських горіхів
2 ст. ложки вершкового масла
1 ч. ложка меду
Рисовий папір
50 гр. шоколаду.
Приготування:
Ядра волоських горіхів перебрати на предмет
Інгредієнти:
2-3 банана
50 гр. волоських горіхів
2 ст. ложки вершкового масла
1 ч. ложка меду
Рисовий папір
50 гр. шоколаду.
Приготування:
Ядра волоських горіхів перебрати на предмет
Млинці з печінкою.
Інгредієнти:
10 млинців - За цим рецептом
Печінка курки - 500 р.
Яйця - 3 шт
Цибуля - 2 середніх
Сіль перець - за смаком
Спосіб приготування:
Крок 1. Дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо його на сковорідці в рослинному маслі до рум'яного кольору.
Крок 2. Печінка додаємо до смаженій цибулі і смажимо помішуючи 15 хв
Крок 3. Готову печінку з цибулею пропускаємо через м'ясорубку.
Крок 4. Яйця варимо до готовності, натираємо на тертці і перемішуємо з печінкою, солимо і перчимо за смаком.
Крок 5. У центр млинця додаємо кілька столових ложок печінки і звертаємо блін.
Крок 6. Згорнуті млинці обсмажуємо на сильному вогні в олії до золотистої скоринки.
Приємного апетиту!
Дуже смачні млинці!
Вам знадобиться:
3 яйця
1,5 склянки борошна
2 склянки молока
3-4 ст.л. цукру
0,5 ч.л. соди харчової
3-4 ст.л. рослинного масла
щіпка солі
0,5 склянки окропу
Приготування:
У мисці середнього розміру змішати яйця, борошно, молоко, цукор, соду, олію і сіль. Тісто розмішати до однорідної маси, щоб не було грудочок. Після того як ви досягнете однорідної маси додайте окріп і ще раз перемішайте.
По закінченню приготування тіста, змажте олією сковорідку і починайте готувати))) Подавати млинці можна з будь-якою начинкою))) Приємного апетиту!
Оксамитові млинці
_______________________________________________
Інгредієнти:
Яйце - 3 шт
Молоко - 3 скл.
Борошно - 1,5 скл.
Рослинне масло - 3 ст. л.
Цукровий пісок - 3 ст. л.
Сіль (щіпка)
Спосіб Приготування:
Яйця збити в стійку піну, додати одну склянку молока, сіль, цукор.
Поступово ввести в суміш борошно, перемішати до зникнення грудочок.
Додати молоко, що залишилося, перемішати і ввести рослинне масло.
Гарненько збити і випікати на розпеченій сковороді (я змащую олією сковорідку перед випіканням кожного млинця).
Готові млинці змастити вершковим маслом і насолоджуватися смакотою.
Млинці "Зебра"
Інгредієнти:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйця.
цукор 1 ст.л.,
рослинна олія 1 ст.л.
щіпка солі.
Приготування:
1. Змішати інгредієнти для млинцевого тесту.
2. Відлити трохи тіста (у мірний стакан), додати порошок какао і трохи цукру.
3. Як тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком, перевертаємо млинець і обсмажуємо. Начинка може бути будь-якою, за вашим бажанням.
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
Інгредієнти:
2-3 банана
50 гр. волоських горіхів
2 ст. ложки вершкового масла
1 ч. ложка меду
Рисовий папір
50 гр. шоколаду.
Приготування:
1. Ядра волоських горіхів перебрати на предмет видалення осколків шкаралупи і перегородок і дрібно порубати.
2. Кожен банан розрізати спочатку на три-чотири шматка поперек, потім кожен на 4 частини вздовж, а потім поперек - на дрібні шматочки.
3. Розтопити на сковороді 1 ст. ложку масла і мед (якщо банани дуже солодкі, то мед можна взагалі не додавати, але взагалі краще для цієї страви використовувати недозрілі і не дуже солодкі плоди), викласти банани і обсмажувати на середньому вогні, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин.
4. Потім всипати горіхи, вимкнути плиту і дати суміші потушиться ще 3-5 хвилин.
Так виглядає готова суміш для фарширування млинців:
5. Попередньо охолоджений шоколад натерти на тертці, розділити з двох ємностей в пропорції 2:1 і знову прибрати в холодильник.
6. Лист рисового паперу опустити в теплу воду на 10-15 секунд - так, щоб він став гнучким і м'яким, але не втратив пружності. Розстелити лист на чистому рушнику, покласти десертну ложку (близько 20 гр.) начинки, загорнути з трьох сторін всередину "конвертиком" і скачати на четверту сторону рулетом.
7. Ту ж операцію проробити з іншими листами рисового паперу. Скручені млинці викладати на гладку поверхню, рясно змащену маслом - млинці ДУЖЕ липкі, і якщо їх покласти на суху поверхню, вони прилипнуть і порвуться.
8. Залишилася порцію вершкового масла розігріти на сковороді і швидко обсмажити кожен млинець зі всіх сторін - буквально по хвилині.
9. Дістати тарілки з шоколадом з холодильника. Кожен знятий зі сковороди млинець обваляти у великій порції шоколаду (він, природно, відразу ж розплавиться, і в першій тарілці у вас буде рідкий шоколад, а в другій - стружка) і викласти на сервірувальну тарілку. Коли млинці трохи охолонуть, і шоколадна обливка почне схоплюватися, посипати готову страву шоколадною стружкою з другої тарілки.
Немає коментарів:
Дописати коментар