неділя, 16 лютого 2014 р.

Солодкі млинці на сніданок

Солодкі млинці на сніданок



Приготування:.

Спочатку збиваємо яйця і цукор,потім додаємо борошно і молоко(поступово вливаючи),і 2-3 ст. ложки соняшникової масла.Выпекаем млинці на розпеченій сковороді.
Млинці можна робити з чим завгодно,на цей раз я дуже захотіла солодкі))
Шоколад для прикраси можна потерти на дрібній тертці.
Солодкі млинці на сніданок
Солодкі млинці на сніданок
Солодкі млинці на сніданок
Солодкі млинці на сніданок



Американські млинці або панкейкі



Інгредієнти:

- склянка молока
- склянка борошна
- 3 яйця
- 2 столових ложки цукру
- щіпка солі
- розпушувач для борошна
- 2 столові ложки рослинної олії

Приготування:

Білки відокремити від жовтків і відставити у бік. У мисці міксером змішати молоко, борошно, цукор, жовтки і розпушувач. В окремому посуді збити білки і ложкою акуратно, НЕ МІКСЕРОМ! ввести їх в загальну масу. Тісто виходить, як збита сметана - легким і повітряним. Додати 2 ложки олії, злегка перемішати і відразу ж випікати на гарячій сковорідці. Змащуємо сковорідку олією тільки перед першою порцією, потім випікаємо млинці на сухій сковорідці - вистачає того масла, що додано в тісто. Головне не позіхати і під-час перевертати млинці. Вони виходять пишними, високими і абсолютно сухими як бісквітне тесто.Едим з варенням чи сметаною. Млинці складаються стопкою на тарілку.
Традиційно млинчики поливають кленовим сиропом, а можна замінити на мед, джем або шоколадний соус.
Американські млинці або панкейкі






Бананові млинці


126ккал на 100гр

Інгредієнти:

4-5 бананів
0,5 ст. молока
0,5 ст. борошна
щіпка солі
1 яйце

Приготування:

Вкинути в блендер яйце, сіль, трохи збити.
Потім додати порізані банани, теж збити.
Влити молоко і всипати борошно. Збити ще раз.
Тісто має вийти як густа сметана.
Якщо вийшло дуже рідке, додайте ще трохи борошна.
Смажте на раст. олії.
Бананові млинці



Ажурні млинці



Інгредієнти:

1яйцо
1 ст. ложка цукор
1ст. ложка сухого молока
1 ст. ложка рослинного масла
100-150 мл. води
розпушувач на кінчику ножа
2-3 ложки борошна

Приготування:

Всі продукти збити,
вилити в спеціальну пляшку,
на гарячу сковороду наливати візерунками.
Сіточкою, навскоси або просто колами
Налила в цю пляшечку
І на сковороді зробити візерунки, які в голову прийшли.
Можна сіточкою, можна навскоси
Можна колами
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці






Млинці з цукіні



Інгредієнти:
2 склянки тертої цукіні
1/2 склянки тертого картоплі
1 яйце
1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки
1 чайна ложка лимонної цедри
1 щіпка панірувальних сухарів
1 столова ложка несолоного вершкового масла
2 столові ложки сметани або йогурту (за бажанням)

Приготування:
Потріть цукіні і картоплю на крупній тертці. Дайте постояти в друшляку протягом принаймні 30 хвилин, щоб стекла вся рідина, тоді вони будуть краще липнути. Щедро посоліть.
У мисці збийте яйця, дрібно нарізану петрушку і лимонну цедру. Додайте щіпку солі і перець за смаком. Вижмите кабачково-картопляну суміш в рушник, щоб видалити вологу. Додайте щіпку хлібних крихт. Цукіні і картопляну суміш з'єднайте з яєчною сумішшю. Добре перемішайте і накрийте.
Нагрійте неглибоку сковороду на середньому вогні. Розтопіть 1 столову ложку вершкового масла. Можна використовувати оливкову олію, якщо хочете, але масло надає особливий смак млинців. Обсмажуйте млинці до золотистої скоринки з кожної сторони. Подавайте млинці з цукіні гарячими, з ложкою сметани або йогурту.
Млинці з цукіні



Млинці "Зебра".



Інгредієнти:

Для тіста:
Молоко - 500 мл
Яйця - 2 шт.
Борошно - 1,5 склянки.
Цукор - 30 р.
Масло рослинне - 2 ст.л.
Сіль - 0,5 ч.л.
Какао - 1 ст.л.

Для начинки:
Сир - 200 р.
Цукор - 3 ст.л.
Полуниця - 300 р.

Спосіб приготування

Етап 1 Молоко, цукор, яйця, сіль - змішати. Додати борошно і гарненько збити, щоб не було грудочок. Потім налити рослинне масло.
Етап 2 Частину тіста вилити в окрему чашку і додати какао, гарненько розмішати.
Етап 3 Тісто наливаємо на сковорідку, а зверху малюємо кола з тіста з какао, яке набране в столову ложку.
Етап 4 Обсмажуємо з двох сторін, як звичайні налисники.
Етап 5 Начинка: сир змішати з цукром, перемішати.
Етап 6 накладаємо Начинку на ту сторону де немає малюнка. Звертаємо рулетом.
Етап 7 Прикрашаємо млинці на тарілці полуницею, сметаною.
Приємного апетиту!
Млинці "Зебра".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика