четвер, 14 листопада 2013 р.

Мені не можна дивитися фото у Вас Я відразу хочу все це з'їсти!))

Мені не можна дивитися фото у Вас Я відразу хочу все це з'їсти!))




Маргарин був винайдений французом Іполитом Межі-Мур'є за замовленням імператора Франції Наполеона III. Важко уявити, але продукту, без якого не приготувати смачну випічку, вже майже 150 років!

Маргарин був винайдений французом Іполитом Межі-Мур'є за замовленням імператора Франції Наполеона III. Важко уявити, але продукту, без якого не приготувати смачну випічку, вже майже 150 років!



як же тут все смачно!!!від альбомів просто не відірватися. і відразу на кухню тягне, з'їсти чого-н-дь!




Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи






А можна добалять в глазур харчові барвники для пасхальних яєць?Або це шкідливо?




Скажіть а можна додавати в глазур харчові барвники для фарбування яєць?







підкажіть, будь ласка, що-небудь смачненьке для фондю. ще жодного разу не пробували))




Підкажіть будь ласка, як зробити глазур з сахорной пудри? дуже треба терміново. Спасибі







- Візьміть з холодильника 10 яєць, покладіть на стіл сім і витріть підлогу, наступного разу будьте гранично уважні. Візьміть таз і розбийте про його кут яйця, вилийте їх вміст в миску. Протріть стіл від жовтків, будьте акуратні. Отже, у нас в тазу 5 жовтків.



- Тепер візьміть міксер, вставте віночки і почніть збивати жовтки. Спробуйте ще раз вставити віночки - тепер до клацання. Збивайте. Вимийте обличчя, шию, руки і спину, вилийте жовток з вух. В результаті у вас в тазу залишилося два збиті жовтки, якраз вони нам потрібні для пирога.

- Обклейте стіни і стелю кухні газетою, накрийте меблі якою-небудь тканиною. Пора діставати борошно. Насипте 200 г на склянку, потім висипте в миску з жовтками, залишилося 800 р. акуратно зберіть назад в пакет.
- Переконавшись у тому, що стеля та шпалери обклеєні газетою, починайте збивати. Прийміть душ.

- Візьміть 4 великих яблука і гострий ніж, але попередньо втечіть в аптеку і купіть йод, пластир і бинт.
- Пора приступати до очищення яблук (обробіть великий палець йодом і забинтуйте його). Наріжте яблука кубиками і пам'ятайте, нам знадобиться 2 яблука, так що в процесі готування можна з'їсти тільки половину (обробіть йодом вказівний і середній пальці).

- Єдине, що залишилися, і вже нарізане яблуко, скиньте в миску, підберіть з підлоги впали шматочки, промийте їх.
- Збивайте все міксером, відмийте холодильник, потім засохне - не змиєте.
- Тепер виливайте вміст в сковорідку і ставте в духовку. Почекайте годину і не побачивши відчутних змін увімкніть духовку.
- Прокинувшись, не телефонуйте в пожарку, а просто відкрийте вікна і духовку.
Замітка
Рецепт для чоловіків звичайного яблучного пирога («шарлотки)



хлопців!!хто-небудь ,підкажіть,як зробити смачну капусту!!типу квашеної,тільки в розсолі і щоб одразу можна було







Привіт!! ні разу не смажила курячі ніжки на сковорідці, підкажіть як правильно і смачно це зробити??? треба маринувати або спеції якісь?? поділіться будь ласка))




хто небудь пробував морозити базилік? я сушений знаю ,а от морозиво ні разу не чула







Як зробити глазур?




підкажіть будь ласка як приготувати глазур з чорного шоколада.заранее спасибі!!!!







Підкажіть як зберігати гарбуз? Хочу запекти, але в магазині її не ріжуть і,відповідно, залишиться багато. Зіпсується-шкода. Запікати відразу всі-багато..




Жодного разу сама не смажила гриби... перед смаженням чула, що їх треба обдати окропом, це правда???







привіт всем.кто вміє готувати яловичий мову як з нього цю "луску "зняти:(намагалася зварити і відразу в холодну водуа все одно ніяк :(

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика