вівторок, 19 листопада 2013 р.

Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою

Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою



Інгредієнти:

250 г борошна
500 мл молока
3 яйця
60 г цукру
45 мл рослинного масла
1/4 ч.л. солі
400 г сиру 5-9% жирності
400 г сирної маси
3 яєчних жовтка
60 г вершкового масла

Приготування:

У велику ємність просіяти борошно, додати яйця, сіль, цукор і половину молока. Збийте вінчиком.

Додайте молоко, що залишилося, рослинне масло і добре розмішайте.
Спечіть тонкі млинчики, підсмажуючи їх тільки з однієї (!) сторони.
Готові млинчики складіть стопкою підсмаженої стороною вгору.
Тепер робимо начинку: змішуємо сир з сирною масою, додаємо жовтки і розм'якшене масло. Добре перемішуємо.
На кожен млинець викладаємо по столовій ложці начинки.
Звертаємо млинці конвертиками.
Підсмажити готові млинці з одного боку на невеликому вогні, потім перевернути, накрити кришкою і готувати 4-5 хвилин, щоб начинка добре прогрілася.

#випічка@cooklove
Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою



Карамельні млинці з яблуками



Інгредієнти:

Для тіста:
120 гр борошна
250 мл молока
125 мл води
50 гр цукру-піску
2 яйця
щіпка солі

Для начинки:
6 яблук
20 мл лимонного соку
1 чайна ложка цедри лимона
½ чайної ложки кориці
2 столових ложки вершкового масла
70 гр цукру
250 мл сметани
3 столові ложки цукрової пудри

Приготування:

Для початку, у великій мисці змішайте борошно, молоко, воду, цукор, яйця і соль.Взбейте до однорідної маси (без грудочок).

Розігріти сковороду на середньому вогні. Вилийте близько ½ столової ложки рослинної олії. Близько ¼ ковшика (або ополоника) з тістом вилийте на сковороду.

Дайте тесту рівномірно розтектися і тонким шаром покрити сковороду. Знову поверніть сковороду на вогонь і почекайте поки краю на одній стороні придбають золотисно-коричневий відтінок і почнуть відступати від поверхні.

Лопаткою переверніть млинець на іншу сторону і эут бік досмажте тільки до золотистого кольору. Не забувайте перемішати тісто кожен раз перед тим, як приступити до нового млинцю. Викладайте млинці на термостійку тарілку.

Очистіть яблука від шкірки і кісточок. Наріжте їх на дрібний квадратик.Яблоки викладіть в миску, додавши цедру, лимонний сік і корицю.

У сковороді розтопити масло на середньому вогні. Всипте цукор і готуйте, періодично помішуючи, поки цукор не стане бурштиновим кольором. Еллі карамель починає набувати темний відтінок, негайно знімайте з вогню.

Додайте яблука і готуйте, помішуючи, поки вони не стануть м'якими і карамель вбереться. Знімайте з вогню.

Сметану змішайте з цукровою пудрою. Перемішайте. На око розподіліть яблука по млинців, зверху залив приготовленої сметаною. Скрутіть млинці. Подавайте гарячими.

#десерти@cooklove
Карамельні млинці з яблуками
Карамельні млинці з яблуками
Карамельні млинці з яблуками
Карамельні млинці з яблуками
Карамельні млинці з яблуками
Карамельні млинці з яблуками
Карамельні млинці з яблуками






МЛИНЦІ "АЖУРНІ"



Ці млинці виходять дуже смачними, тонкими, ніжними. А які вони ажурні, і все-все в дірочках!
Навіть якщо ви ніколи не пекли млинці, по цьому рецепту вони виходять у всіх!
Млинці дуже смачні і незвичайно красиві! Спробуйте!

Рецепт описаний нижче під картинкою ▼

P.S. Доступно тільки для передплатників Кулінарне мистецтво






 


Подивитися рецептик! ➨ ( спочатку підпишись )
Млинці "Ажурні"
Ці млинці виходять дуже смачними, тонкими, ніжними. А які вони ажурні, і все-все в дірочках!
Навіть якщо ви ніколи не пекли млинці, з..




Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика