вівторок, 5 листопада 2013 р.

Баклажаниус :)

Баклажаниус :)



Інгредієнти:

5-ь баклажанів,
3-й відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.

Приготування:
1. Баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо.
2. Ріжемо печериці і обсмажуємо солимо, курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками, сир на тертці, для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник.
3. Скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів, змащуємо соусом ,потім огірки, знову баклажани, змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
- курка,
- баклажани,
- соус,
- сир,
- баклажани,
- соус,
- помідори,
- баклажани,
- соус.
4. Гливи потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч вранці перевертаємо на тарілку,акуратно знімаємо миску.
Баклажаниус :)



Дуже смачні "Чаклуни" :)



Інгредієнти на 4-6 порцій:

1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком

Приготування:

1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)






Готуємо малосольну сьомгу за 5 хвилин :)



Продукти:
-Філе сьомги - 800 гр
-Сіль, цукор пропорції 2:1 ( тобто на 2 дес.л солі 1 дес.л цукру)
-Коньяк - 1 ч.л.
-Кріп - 1 пучок.
-Суміш меленого перцю.(червоний,чорний)

Приготування:
1. Змішати всі інгредієнти, натерти ними філе риби.
2. Загорнути рибу в холщевую ганчірочку, покласти в контейнер і в холодильник на ніч.
Вранці можна їсти.
Готуємо малосольну сьомгу за 5 хвилин :)



Рибку з копченим смаком можна приготувати в домашніх умовах, не вдаючись до складних дій копчення. Дивовижний апетитний аромат! Робиться дуже швидко. І виходить набагато дешевше:) І не так шкідливо)



Інгредієнти:
1-2 заморожені скумбрії,
"хороша" жменя цибулиння,
1 літр води,
3 ст.л. солі,
1 ст.л. цукру,
100 мл рідкого диму,
порожня пластикова пляшка

Приготування:
1. Рибу розморозити, випатрати, обрізати хвіст, плавники і голову, помити.
2. Цибульне лушпиння залити літром води, закип'ятити і варити на слабкому вогні під кришкою 10 хвилин. 3. Лушпиння віджати і выкинуть.Если вода википіла, то потрібно долити стільки води, щоб вийшов 1 літр рідини.
4. Додати сіль і цукор. Дати відвару повністю охолонути і додасть рідкий дим. Взяти порожню пляшку і відрізати шийку так, щоб в пляшку змогла вміститься риба (якщо готуємо 1 рибку, то краще взяти 1,5 літрову вузьку пляшку, якщо 2-е рибини, то широку 2-х літрову).
5. Залити рибу відваром, накрити отвір (харчової плівкою) і поставити в холодильник на 3-е суток.
6. Якщо риба одна, то залишити її в спокої на весь термін, якщо 2-е, то міняти положення риб раз в день.
7. По закінченні "холодного ув'язнення" вийняти рибу з рідини, підвісити на пару годин, потім змастити рослинним маслом і відправити в холодильник.
8. Рибка готова до вживання. Смак справжньої копченої риби!
Рибку з копченим смаком можна приготувати в домашніх умовах, не вдаючись до складних дій копчення. Дивовижний апетитний аромат! Робиться дуже швидко. І виходить набагато дешевше:) І не так шкідливо)






Як приготувати величезний Киткат :)

Як приготувати величезний Киткат :)
Як приготувати величезний Киткат :)
Як приготувати величезний Киткат :)
Як приготувати величезний Киткат :)
Як приготувати величезний Киткат :)
Як приготувати величезний Киткат :)
Як приготувати величезний Киткат :)
Як приготувати величезний Киткат :)
Як приготувати величезний Киткат :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика