середа, 20 листопада 2013 р.

Біфштекс по-мексиканськи

Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки



Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

800 р яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250 г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20 р зеленого цибулі
10 г петрушки



Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки

vk.com/wall-32231484_238439
Біфштекс по-мексиканськи
М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Біфштекс по-мексиканськи
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Біфштекс по-мексиканськи
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
Біфштекс по-мексиканськи
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Біфштекс по-мексиканськи
Смажте з обох сторін на великому вогні по 4 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало (при бажанні можна додатково протушкувати м'ясо.
Біфштекс по-мексиканськи
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Біфштекс по-мексиканськи
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.

Cook it!



Рубаний біфштекс по-гольштейнски



Інгредієнти на 4 порції:
200 г яловичого фаршу
200 г свинячого фаршу
6 середніх цибулин
5 яєць
50 г вершкового масла
50 р зеленого цибулі
25 г кропу
25 г петрушки
1 ч.л. солі
1/2 ч.л. меленого чорного перцю
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
Очищаємо цибулини. 2 штуки дрібно ріжемо, а решта поки відкладаємо сторону.В фарш кладемо 1 яйце і дрібно нарізану цибулю,додаємо сіль і перець,дуже ретельно вымешиваем.Зелень - кріп і петрушку дрібно рубем ножем і додаємо до м'яса.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
Фарш ділимо на 4 рівні частини і формуємо з кожної плоску «котлету» завбільшки з долоню. Обсмажуємо біфштекси в половині вершкового масла з двох сторін до рум'яної скоринки (хвилин 10). Залишаємо в теплому місці, щоб вони не охололи.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
Що залишився лук ріжемо кільцями. Обсмажуємо його в сковороді, де смажилося м'ясо протягом 2 хвилин, помішуючи. Для цього беремо другу половину вершкового масла. Цибуля повинен підрум'янитися, але залишитися злегка хрусткою. Викладаємо обсмажені цибулю на біфштекс.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
З яєць робимо яєчню, розрізаємо її на 4 частини так, щоб у кожної був один жовток і викладаємо її зверху на смажену цибулю. Посипаємо нарізаною зеленою цибулею і наше блюдо готове. Ідеально подавати з пивом. Приємного апетиту!






Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:
800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки

vk.com/wall-32231484_233215
Біфштекс по-мексиканськи
М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Біфштекс по-мексиканськи
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Біфштекс по-мексиканськи
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
Біфштекс по-мексиканськи
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Біфштекс по-мексиканськи
Смажте з обох сторін на великому вогні по 4 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало (при бажанні можна додатково протушкувати м'ясо)
Біфштекс по-мексиканськи
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Біфштекс по-мексиканськи
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика