пʼятниця, 8 листопада 2013 р.

Новорічна глазур

Новорічна глазур



1 чашка цукрової пудри
1 стіл. ложка молока
1 стіл. ложка кукурудзяного сиропу 1 крапля лимонного соку
Існує «правило 10″ для цієї глазурі. Проводиш ложкою або пальчиком по дну миски з глазур'ю і вважаєш до 10. За цей час глазур повинна разгладиться, тобто слід від борозенки повинен зникнути. Якщо це відбувається швидше ніж за 10 сек, додавай пудри, якщо довше - сиропу.
Печиво, покрите цієї глазур'ю, в мене сохне ніч перед подальшим прикрасою. Але, часто я використовую метод для прикраси «по мокрому», тобто сразу.Цветная глазур для печива №3:
Розрахована глазур на 16 порцій.
Підготовка: 10 хв,
приготування: 10 хв
Інгредієнти:
80 г вершкового масла
4 склянки цукрової пудри
2 ст.л. молока
1 ч.л. ванілі
4 краплі харчового барвника (за бажанням)
Спосіб приготування:
У невеликій мисці збийте розм'якшене вершкове масло до пишноти, додайте цукрову пудру, молоко і збивайте, поки суміш не стане світлою і пишною, 3 - 4 хвилини. Вбийте ваніль і харчовий барвник. Викладайте ножем поверх печива. Дайте постояти - глазур затвердіє.



Азу



Інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу






Глазунья



Інгредієнти:
- Яйця - 8 шт
- Заморожені клини картоплі - 20 шт
- Рапсове масло - 50 г
- Цибуля - 1 шт
- Зелений перець - 1 шт
- Червоний перець - 1/2 шт
- Гострий перець - 1 шт
- Шинка - 150 г
- Сир Чеддер - 100 г
- Вершкове масло - 4 столові ложки
- Сіль і перець - за смаком

Приготування:

Підсмажте часточки картоплі. Викладіть його на серветку, щоб стік жир. Наріжте цибулю і перець. Шинку порізати кубиками. Підсмажити цибулю і перець і додайте шинку.

Підсмажте шинку з овочами 5 хвилин і додайте тертий сир. На вершковому маслі підсмажити яєчню. На розплавлений сир викладіть підсмажену картоплю. Зверху викладіть яєчню.

Додати трохи томатного соусу або кетчупа. Яєчня готова!



Заходячи в інтернет пам'ятай - каструля починає смажити відразу після того, як закінчує її варити!

Заходячи в інтернет пам'ятай - каструля починає смажити відразу після того, як закінчує її варити!






"Мафіни з бейліз і вершковою глазур'ю"

"Мафіни з бейліз і вершковою глазур'ю"



"Запечений шоколадний крем в шоколадній глазурі"



Інгредієнти:
Крем:
120 г вершкового масла (несолоного)
230 г гіркого шоколаду (70%)
2 яйця, злегка збити
80 г густих вершків
20 р цукрової пудри
15 г цукат з імбиру (опціонально)

Приготування:
1. Духовку нагрійте до 180°C.
2. У каструлі нагрійте на мінімальному вогні розтопіть масло і шоколад, перемішайте до однорідної маси.
3. Злегка остудіть.
4. В злегка збиті яйця добавье вершки і цукор і знову збийте.
5. Додайте шоколад і імбир і перемішайте. Розлийте по термостійким креманках (4 шт по 150 мл або 8 - по 75) і поставте в духовку випікатися 12 хвилин.
6. По краях крем повинен схопитися і бути твердим, а в середині - трохи рідким.
7. Остудіть до кімнатної температури і подавайте.

Глазур Гранд Марнье
60 мл вершків (35%)
40 г темного шоколаду
1 чайна ложка (15 мл) лікеру Гранд Марнье
1/2 чайної ложки цедри апельсина

Приготування:
1. У каструльку викладіть всі інгредієнти і розтопіть їх на маленькому вогні, періодично помішуючи, перемішайте до однорідної маси.
2. Остудіть і подавайте поверх шоколадного крему.
"Запечений шоколадний крем в шоколадній глазурі"






Азу по-татарськи



Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Спосіб приготування:
1. М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
2. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
3. В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
4. Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
5. Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



"Азу по-татарськи"

"Азу по-татарськи"






"Азу по-татарськи"



Інгредієнти:
- 500 г м'яса
- 1 - 2 головки ріпчастої цибулі
- 1 - 2 солоних огірка
- 6 - 8 картоплин
- 1 - 2 зубчики часнику
- 1 - 2 ст.л. томатної пасти або кетчупу
- лавровий лист
- сіль
- перець

Приготування:
1. М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
2. Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
3. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
4. В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
5. Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
6. Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
"Азу по-татарськи"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика