вівторок, 26 листопада 2013 р.

Рубаний біфштекс по-гольштейнски.

Рубаний біфштекс по-гольштейнски.



Здавалося б, рублені біфштекси - звичайні котлети, яку люди в пострадянському просторі звикли їсти як повсякденна страва і урізноманітнити їх дуже складно. Але виявилося, що їх можна зробити дуже цікаво і красиво. Причому ще більш дивно те, що прикрасою котлет є ... яєчня!

Вам буде потрібно:

Фарш з яловичини і свинини - 400 г
Цибуля ріпчаста - 6 шт.
Зелень - 50 г
Яйця - 5 шт.
Зелена цибуля - 50 г
Масло вершкове
Сіль
Перець
Паприка

Як готувати:

1. Очищаємо цибулю, дві цибулини нарізаємо досить дрібно, решта поки не чіпаємо.

2. У м'ясний фарш кладемо одне яйце і нарізану цибулю, додаємо сіль і перець, ретельно вимішуємо.

3. Зелень подрібнюємо і додаємо до м'яса.

4. Фарш ділимо на 4 рівні частини і формуємо з кожної плоску «котлету». Біфштекси повинні вийти розміром приблизно з долоню.

5. Обсмажуємо біфштекси у вершковому маслі з двох сторін до рум'яної скоринки. Відкладаємо в сторону і залишаємо в теплому місці, щоб вони не охололи.

6. Що залишився лук ріжемо кільцями.

7. Обсмажуємо його в сковороді, де смажилося м'ясо протягом 2 хвилин, помішуючи. Він повинен залишитися злегка хрусткою.

8. Біфштекси викладаємо на тарілку, зверху кладемо смажену цибулю.

9. З яєць робимо яєчню, розрізаємо її на 4 частини так, щоб у кожної був один жовток і викладаємо її зверху на біфштекс з цибулею. Посипаємо зеленою цибулею.

Приємного апетиту!
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.



Рубаний біфштекс по-гольштейнски



Інгредієнти на 4 порції:
200 г яловичого фаршу
200 г свинячого фаршу
6 середніх цибулин
5 яєць
50 г вершкового масла
50 р зеленого цибулі
25 г кропу
25 г петрушки
1 ч.л. солі
1/2 ч.л. меленого чорного перцю
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
Рубаний біфштекс по-гольштейнски






Біфштекс по-мексиканськи.



Склад:
Яловичина - 800 р.
Перець солодкий червоний - 1 шт.
Помідори - 250 г
Сіль - ¼ ч.л.
Зелена цибуля - 20 г
Ріпчаста цибуля - 1 шт.
Часник часточки - 4 шт.
Рослинна олія(кілька крапель)
Перець чорний мелений - ¼ ч.л.
Петрушка - 10 г

Приготування:
М'ясо нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 див.
Для цієї страви краще використовувати філейний край або вирізку.
Очищений часник нарізати дрібно, а цибулю - тонкими півкільцями.
Перець очистити від насіння і порізати смужками.
Помідори нарізати досить тонкими часточками.
Сковороду змастити серветкою змоченою олією і обсмажити м'ясо з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посолити і поперчити, потім перекласти на тарілку і поставити в духовку при 50 градусах, щоб м'ясо не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка.
М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин.
По закінченні цього часу додати часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню.
Біфштекс по-мексиканськи.



Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки

Приготування:

М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи






Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:
- 800г яловичини
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 солодкий червоний перець
- 4 часточки часнику
- 250г помідор
- 10мл рослинного масла
- ¼ ч.л. солі
- ¼ ч.л. чорного меленого перцю
- 20г зеленого цибулі
- 10г петрушки

Приготування:

М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика