пʼятниця, 15 листопада 2013 р.

Справжній татарський вак біляш

Справжній татарський вак біляш



Інгредієнти:

Для тіста:
Яйце куряче - 1 шт.
Кефір - 120 мл
Борошно пшеничне - 2 склянки
Для начинки:
Яйце куряче - 1 шт.
Картопля - 4-5 шт.
М'ясо або фарш - 500 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Масло вершкове - 70 г
Перець чорний мелений
Сіль
Спеції - за смаком

Приготування:
З перерахованих вище інгредієнтів готуємо тісто, щоб воно вийшло м'яким і еластичним. Ділимо тісто на кульки розміром з м'ячик для пінг-понгу.
Беремо м'ясо, нарізаємо його на невеликі шматочки.
Картоплю та цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками.
З'єднуємо м'ясо і картоплю, солимо, перчимо, додаємо за смаком спеції і гарненько перемішуємо всі інгредієнти.
Кожен кульку з тіста розкачуємо в тонкий коржик, на середину якої викладаємо начинку, а зверху кладемо шматочок вершкового масла.
Краї вак біляша збираємо красивою оборочкою , не защипывая краю, так, щоб вийшов мішечок з начинкою по центру.

Викладаємо біляші на деко, вистелений пергаментом, змащуємо кожен збитим яйцем і ставимо їх у розігріту до температури 200 С духовку.
Під час приготування зверху в залишений отвір кожного вак біляша підливаємо воду (1-2 ст. ложки), щоб вони не пересихали (3-4 рази). Випікаємо біляші приблизно 40 хвилин.

До беляшам можна приготувати смачний соус. Для його приготування нам знадобиться:
Томат - 1 шт.
Часник - 1 зубець
Огірок маринований - 2 шт.
Гірчиця - 1 ч. ложка
Масло рослинне - 0.5 ч. ложки
Оцет яблучний - 0.5 ч. ложки
Сіль і перець за смаком

Приготування:

З томату знімаємо шкірку, попередньо обшпаривши окропом. Ріжемо його на дрібні кубики і тушкуємо на сковороді в олії, посоливши, поперчив і додавши оцет. Потім додаємо до томату гірчицю, подрібнений часник і потерті на крупній тертці огірки. Все перемішуємо - соус готовий!

Насолоджуйтеся смаком татарських вак біляшів, спечених за традиційним рецептом, приправляючи їх ароматним соусом!

#бездрожжевое_тесто@cook_good
#фарш@cook_good
Справжній татарський вак біляш
Справжній татарський вак біляш
Справжній татарський вак біляш



Справжній татарський вак біляш



Інгредієнти:

Для тіста:
Яйце куряче - 1 шт.
Кефір - 120 мл
Борошно пшеничне - 2 склянки
Для начинки:
Яйце куряче - 1 шт.
Картопля - 4-5 шт.
М'ясо або фарш - 500 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Масло вершкове - 70 г
Перець чорний мелений
Сіль
Спеції - за смаком

Приготування:
З перерахованих вище інгредієнтів готуємо тісто, щоб воно вийшло м'яким і еластичним. Ділимо тісто на кульки розміром з м'ячик для пінг-понгу.
Беремо м'ясо, нарізаємо його на невеликі шматочки.
Картоплю та цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками.
З'єднуємо м'ясо і картоплю, солимо, перчимо, додаємо за смаком спеції і гарненько перемішуємо всі інгредієнти.
Кожен кульку з тіста розкачуємо в тонкий коржик, на середину якої викладаємо начинку, а зверху кладемо шматочок вершкового масла.
Краї вак біляша збираємо красивою оборочкою , не защипывая краю, так, щоб вийшов мішечок з начинкою по центру.

Викладаємо біляші на деко, вистелений пергаментом, змащуємо кожен збитим яйцем і ставимо їх у розігріту до температури 200 С духовку.
Під час приготування зверху в залишений отвір кожного вак біляша підливаємо воду (1-2 ст. ложки), щоб вони не пересихали (3-4 рази). Випікаємо біляші приблизно 40 хвилин.

До беляшам можна приготувати смачний соус. Для його приготування нам знадобиться:
Томат - 1 шт.
Часник - 1 зубець
Огірок маринований - 2 шт.
Гірчиця - 1 ч. ложка
Масло рослинне - 0.5 ч. ложки
Оцет яблучний - 0.5 ч. ложки
Сіль і перець за смаком

Приготування:

З томату знімаємо шкірку, попередньо обшпаривши окропом. Ріжемо його на дрібні кубики і тушкуємо на сковороді в олії, посоливши, поперчив і додавши оцет. Потім додаємо до томату гірчицю, подрібнений часник і потерті на крупній тертці огірки. Все перемішуємо - соус готовий!

Насолоджуйтеся смаком татарських вак біляшів, спечених за традиційним рецептом, приправляючи їх ароматним соусом!






Справжній татарський вак біляш



Інгредієнти:
Для тіста:
- Яйце куряче - 1 шт.
- Кефір - 120 мл
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Для начинки:
- Яйце куряче - 1 шт.
- Картопля - 4-5 шт.
- М'ясо або фарш - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Масло вершкове - 70 г
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Спеції - за смаком

Приготування:

З перерахованих вище інгредієнтів готуємо тісто, щоб воно вийшло м'яким і еластичним. Ділимо тісто на кульки розміром з м'ячик для пінг-понгу.
Беремо м'ясо, нарізаємо його на невеликі шматочки.
Картоплю та цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками.
З'єднуємо м'ясо і картоплю, солимо, перчимо, додаємо за смаком спеції і гарненько перемішуємо всі інгредієнти.
Кожен кульку з тіста розкачуємо в тонкий коржик, на середину якої викладаємо начинку, а зверху кладемо шматочок вершкового масла.
Краї вак біляша збираємо красивою оборочкою , не защипывая краю, так, щоб вийшов мішечок з начинкою по центру.

Викладаємо біляші на деко, вистелений пергаментом, змащуємо кожен збитим яйцем і ставимо їх у розігріту до температури 200 С духовку.
Під час приготування зверху в залишений отвір кожного вак біляша підливаємо воду (1-2 ст. ложки), щоб вони не пересихали (3-4 рази). Випікаємо біляші приблизно 40 хвилин.

До беляшам можна приготувати смачний соус. Для його приготування нам знадобиться:
Томат - 1 шт.
Часник - 1 зубець
Огірок маринований - 2 шт.
Гірчиця - 1 ч. ложка
Масло рослинне - 0.5 ч. ложки
Оцет яблучний - 0.5 ч. ложки
Сіль і перець за смаком

Приготування:

З томату знімаємо шкірку, попередньо обшпаривши окропом. Ріжемо його на дрібні кубики і тушкуємо на сковороді в олії, посоливши, поперчив і додавши оцет. Потім додаємо до томату гірчицю, подрібнений часник і потерті на крупній тертці огірки. Все перемішуємо - соус готовий!

Насолоджуйтеся смаком татарських вак біляшів, спечених за традиційним рецептом, приправляючи їх ароматним соусом!

Cook it! - найбільше співтовариство кулінарів вк. Приєднуйтесь!
Справжній татарський вак біляш
Справжній татарський вак біляш
Справжній татарський вак біляш

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика