ШОКОЛАДНІ МЛИНЦІ.
Інгредієнти:
Порошок какао - 90 гр;
Борошно - 170г;
Яйце - 2 штуки;
Рослинна олія (бажано без запаху) - 1 ст;
Вершкове масло і рослинна;
Молоко (жирність 1,5%) - 400 мл;
Як приготувати млинці:
- Засипаємо цукор, борошно в контейнер для збивання і додаємо одне яйце і 1 столову ложку рослинної олії, після чого збиваємо до однорідної маси. Після вливаємо молоко і ретельно збиваємо і перемішуємо.
Налисники смажать на розпеченій сковорідці, до стану золотистої скоринки, заздалегідь дно сковороди змащується маслом рослинним (якщо для смаження використовується посуд з покриттям від пригорання, то можна не змащувати дно).
- Спечений млинець після смаження змащують вершковим маслом.
- Подаються млинці в гарячому вигляді разом зі згущеним молоком, морозивом, кавовим або шоколадним кремом.
МЛИНЦІ-СЕРДЕЧКА
Робите тісто на млинці. Можете по своєму коронному рецептом або ж скористатися нашим
Інгредієнти:
400 гр.муки, 1яйцо, 1ст.л. цукру, сіль за смаком,40 мл рослинного масла, 450 мл води.
Приготування:
Збити міксером,перелити в пластикову пляшку,в пробці якої зробити дірочку, і малювати прямо на гарячій сковороді!
Млинці з шоколадною начинкою
***********************
Продукти:
4 яйця,
150 г борошна,
1 щіпка солі,
1/8 л молока,
100 г родзинок,
жир для випікання,
150 г шоколадної глазурі,
2 консервованих персика,
100 г замороженої полуниці.
Приготувати тісто, змішавши яйця, борошно, сіль і молоко, потім додати в нього родзинки. Дати тісту постояти 10 хвилин.
Розігріти жир в маленькій сковороді. Спекти маленькі млинці і охолодити їх.
Розплавити на водяній бані шоколадну глазур і відокремити 1/4 частина. Намазати тонким шаром глазурі млинці, а потім кожен скласти навпіл і скачати у вигляді кульочка. Дати глазурі застигнути.
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Млинці з грибною начинкою
*************************
Інгредієнти:
-млинці - 6 шт.
-шинка - 200 гр.
-гриби 100 гр.
-солодкий перець - 1 шт.
-сир - 50 гр.
-петрушка - 1 пучок
-зелена цибуля - 6 пір'їнок
-сметана - 100 гр.
-вершки (10%) - 2 стюлю
-гірчиця - 1 ч.л.
-рослинна олія - 2 ст.л.
-сіль
Сметану змішати з вершками і гірчицею.
Гриби обсмажити, додати шинку і перець, готувати 5 хвилин.
Додати сметанний соус і дрібно нарізану петрушку.
Тушкувати ще 5 хвилин
Трохи остудити, додати сир і перемішати.
Розкласти начинку на млинці, згорнути «кулечком», обв'язати пір'їнкою зеленого лука і прогріти 3 хвилини.
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Млинці з бананової начинкою
****************************
Інгредієнти:
Для млинців:
-яйця - 3 шт.
-молоко - 0,5 л.
-цукор - 1 ст.л.
-рослинна олія - 2 ст.л.
-борошно - 200-250 гр.
-рослинна олія для смаження
Для начинки:
-сир - 200 гр.
-сметана - 3 ст.л.
-цукор - 3 ст.л.
-банан - 1 шт.
З'єднати всі інгредієнти для млинцевого тіста, добре перемішати, дати настоятися 15 хвилин.
На розпеченій сковороді з рослинним маслом випекти тонкі млинці.
Сир, сметану, цукор і шматочки банана з'єднати і подрібнити у блендері.
Довільно наповнити млинці начинкою (трикутником, конвертиком, мішечком) і викласти на блюдо.
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Млинці «Золотисті»
*********************
Інгредієнти:
-варена курка - 500 гр.
-бульйон - 100 мл
-борошно - 1,3 склянки
-молоко - 2,5 склянки
-яйця - 3 шт.
-олія - 3 ст.л.
-цукор - 1 ст.л.
-сіль за смаком
-олія для смаження
Жовтки, сіль, цукор розтерти, додати молоко і борошно.
Білки збити і ввести в тісто.
Влити олію, перемішати.
На сковороді розігріти рослинне масло і спекти млинці.
Курку дрібно нарізати, додати бульйон, сіль і добре перемішати.
На млинці викласти начинку, згорнути трикутниками і обсмажити на сковороді до рум'янцю.
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Немає коментарів:
Дописати коментар