субота, 23 листопада 2013 р.

До і після свят :)

До і після свят :)

До і після свят :)



Чоловік на кухні :))



Рецепт яблучного пирога, зрозумілим для чоловіків мовою.

1. Візьміть з холодильника 10 яєць, покладіть на стіл сім і витріть підлогу, наступного разу будьте гранично уважні.
2. Візьміть таз і розбийте про його край яйця, вилийте їх вміст в миску.
3. Протріть стіл від жовтків, будьте акуратні. Отже, у нас в тазу 5 жовтків.
4. Тепер візьміть міксер, вставте віночки і почніть збивати жовтки. Спробуйте ще раз вставити віночки: тепер до клацання. Збивайте.
5. Вимийте обличчя, шию, руки і спину, вилийте жовток з вух. В результаті у вас в тазу залишилося два збиті жовтки, якраз вони нам і потрібні для пирога.
6. Обклейте стіни і стелю кухні газетою, накрийте меблі якою-небудь тканиною.
7. Пора діставати борошно, насипте 200 г на склянку, потім висипте в миску з жовтками. Залишилося 800 г акуратно зберіть назад в пакет.
8. Переконавшись в тому, що стеля та шпалери обклеєні газетою, починайте збивати. Прийміть душ.
9. Візьміть 4 великих яблука і гострий ніж, попередньо втечіть в аптеку і купіть йод, пластир і бинт. Пора приступати до очищення яблук.
10. Обробіть великий палець йодом і забинтуйте його. Наріжте яблука кубиками і пам'ятайте: нам знадобиться 2 яблука, так що в процесі готування можна з'їсти тільки половину.
11. Обробіть йодом вказівний і середній пальці.
12. Єдине, що залишилося і вже нарізане яблуко скиньте в миску, підберіть з підлоги впали шматочки, промийте їх.
13. Збивайте все міксером. Відмийте холодильник, потім засохне - не змиєте.
14. Тепер виливайте вміст в сковорідку і ставте в духовку.
15. Почекайте годину і, не побачивши відчутних змін, увімкніть духовку.
16. Прокинувшись, не треба дзвонити в "01", відкрийте вікна і духовку.
17. Після всього пережитого сходіть в магазин, купіть хліба, ковбаси і солоних огірків.

P.S. не приймайте серйозно;)
Чоловік на кухні :))



До і після свят :)

До і після свят :)






Забавне оформлення коктейлю :)

Забавне оформлення коктейлю :)



Солодощів багато не буває :)
Солодощів багато не буває :)
Солодощів багато не буває :)
Солодощів багато не буває :)
Солодощів багато не буває :)
Солодощів багато не буває :)






Мандаринка :)

Мандаринка :)



Щоб все зброю було таке :)

Щоб все зброю було таке :)






Жерти не дав - на роботу спізнився :)

Жерти не дав - на роботу спізнився :)



Сходив за мандаринки :)

Сходив за мандаринки :)






Весела печенька :)

Весела печенька :)



Буу :)

Буу :)






Дуже смачні "Чаклуни" :)



Інгредієнти на 4-6 порцій:

1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком

Приготування:

1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Дуже смачні "Чаклуни" :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика