четвер, 21 листопада 2013 р.

Млинці "Зебра"

Млинці "Зебра"



ТІСТО:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйца.Столовая ложка цукру, ще столова ложка - рослинної олії, щіпка солі.
Відлити трохи тіста (у мірний стакан),додати порошок какао і трохи сахара.Как тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком ,перевертаємо млинець і обжариваем.Начинку будь-яку, за вашим бажанням.

Автор: Наталія Масловська
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці "Зебра"



"Млинчики до сніданку"



Інгредієнти:

- 2 яйця
- 600 мл молока (3,2% жирності)
- 2 ст.л рослинного масла (без вираженого смаку і запаху)
- 200 гр пшеничного борошна
- 1 ст.л. з верхом цукру
- 2 ч.л. розпушувача (без верху)
- щіпка солі

Всі продукти кімнатної температури.

Яйця збити з цукром і сіллю.
Додати рослинне масло і молоко, перемішати.
Борошно просіяти разом з розпушувачем. Поступово додати до яєчно-молочної суміші, постійно збиваючи вінчиком. Млинцеве тісто має бути однорідним, без грудочок.
Сковороду добре розігріти, змазати рослинним маслом.
Випікати млинці з обох боків до золотистого кольору.
За бажанням кожен готовий млинець змастити шматочком вершкового масла і посипати цукром.
Подавати відразу ж, "з пилу, з жару"!

Приємного апетиту! І гарного настрою!
З Масницею!

Автор: Ната Кисельова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
"Млинчики до сніданку"






Млинці на меду


Інгредієнти:
1 літр молока
20гр.сухих дріжджів
2ст.ложки меду
борошно 2-2,5ст.
3яйца
масло под.2ст.л.
сіль,кориця
для начинки:
1)сир 500гр.+ мед за смаком+2ст.ложки сметани-все збити.
2)чорничний Джем.

У тепле молоко додала дріжджів,мед,сіль,корицю.
Все перемішати і дати дріжджам піднятися хв. 15...
Потім додаю яйця,борошна 2-2,5ст.перемешиваю до стану густої сметани...
Ставлю в тепле місце подихати...тісто виходить повітряним і ніжним...
Наливаємо готове тісто на гарячу сковорідку тонким шаром...
обсмажуємо з 2х сторін...
Готовий млинець змастити нашої начинкою і подати з гарячим чаєм!!!
З МАСНИЦЕЮ ВСІХ!

Автор: Елеонора Безодня
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці на меду



Млинці з зеленню



Склад: зелень свіжа ( кріп, петрушка, селера, цибуля зелена, базилік, м'ята) - 200гр., молоко 1 літр, вода кип'ячена 100 - 150мл, борошно 500 гр, яйця-2 шт, масло ростить. 50мл, + масло для смаження, розпушувач 1 ч.л, олію слив., для смаз. блінов, щіпка солі.
Приготування: молоко, борошно, яйця, розпушувач і сіль, ретельно перемішайте, щоб вийшло млинцеве тісто, залиште його на 2 години. Зелень добре промийте, обсушіть і порубаєте. У тісто влийте воду і перемішайте, додайте рослинне масло і зелень. Знову ретельно перемішайте. Смажте млинці на сковороді з розігрітим маслом з 2х боків до готовності. Готові млинчики змащуйте маслом. Приємного апетиту!

Автор: Наталія Подоляко
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці з зеленню






Ніжні заварні млинці


жовтки 4 шт
молоко 200 мл
цукор і сіль за смаком
окріп 1 склянку
борошно
олія соняшникова
Жовтки збити віночком з цукром, сіллю і молоком. Тонкою цівкою влити окріп, інтенсивно помішуючи. Поступово просіяти борошно до стану млинцевого тесту. Додати 3 ст л масла. Дати постояти 10-15 хвилин і приступати до смаження.

Приємного чаювання!

Автор: Наташа Чагай
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Ніжні заварні млинці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика