субота, 30 листопада 2013 р.

Млинці з кэроба

Млинці з кэроба


_______________________________________
Млинці:
• 1 стакан нарізаної банана
• 2 столові ложки води
• 2 столові ложки кэроба
• 1 ст.л. кленового сиропу
• 1/4 чашки + 2 столові ложки лляної борошна

Змішати банани і воду до отримання однорідної маси. Додайте кероб, кленовий сироп і льняної муки і збийте в блендері до однорідної маси.
Викладіть отриману масу на листи для випікання і покладіть в дегидратор. Висушувати протягом 5-6 годин.
Якщо після 6 годин нижня сторона ще волога, то акуратно переверніть аркуш і висушуйте ще протягом 1 години. Млинці повинні бути сухими, але дуже податливим.
Нарізати бажаної форми.
Зберігати протягом 7-10 днів в холодильнику або протягом кількох місяців у морозильній камері.

Кокосовий крем:
• 1 стакан м'якоті кокосового
• 2 1/2 столові ложки нектар агави
• 2 чайні ложки лимонного соку
• 1 чайна ложка ванільного порошку (або екстракту)
• 1/4 чайної ложки солі
Змішати всі інгредієнти до дуже гладкою, густої кремоподібної маси.

Прикрасити дане блюдо можна білим шоколадом і лісовими ягодами: чорницею, ожиною і тд.
Млинці з кэроба



Млинці "Зебра"



Тісто:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйця.
цукор 1 ст.л.,
рослинна олія 1 ст.л.
щіпка солі.

Змішати інгредієнти для млинцевого тесту. Відлити трохи тіста (у мірний стакан), додати порошок какао і трохи цукру. Як тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком, перевертаємо млинець і обсмажуємо. Начинка може бути будь-якою, за вашим бажанням.
Млинці "Зебра"






Млинці з бананами і карамеллю


Інгредієнти

Вершки - 1/2 склянки.
Яйця - 3 шт.
Борошно - 200 р.
Масло вершкове - 100 г.
Банани - 10 шт.
Вода - 2 склянки.
Цукор - 2 ст.л.
Рослинна олія для смаження - 3 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Карамель:
Цукор - 100 р.
Вода - 50 мл
Спосіб приготування

Етап 1 Яйця збити з цукром і сіллю, влити воду, вершки і розтоплене вершкове масло.
Етап 2 Всипати борошно і ретельно перемішати (краще міксером). Дати вистоятися 20 хвилин. Спекти тонкі млинці на розпеченій сковорідці.
Етап 3 Банани очистити і загорнути в млинці.
Етап 4 Робимо карамель: У сковороду влити воду, додати цукор і уварити на повільному вогні до золотистого кольору.
Етап 5 Млинці з бананами покласти в карамель і витримати 3 хвилини.
Етап 6 Готові млинчики перекласти в тарілку, можна полити розтопленим шоколадом.
Приємного апетиту!



Млинці НЬОМУ


Вам знадобиться: свинячий фарш, шиітаки, паростки квасолі, перець, рисові макарони, цукор, рисовий папір, рибний соус, пів-лимона, цибулина, чилі, часник, імбир, морква, аджика домашня, цибулю зелений, кінза, масло (рослинне або оливкове)
Варимо макарони. Промиваємо. Гриби замочуємо. У сковорідку кладемо чилі, часник і імбир, потім кладемо цибулю, підрум'янюємо і додаємо фарш
Насипаємо в сковорідку ложку цукру, приправляємо рибним соусом і знімаємо. Перекладаємо в миску. Морквину подрібнюємо
Змішуємо в мисці з фаршем і макаронами
Рубаємо зелень, чилі, паростки, імбир і чеснок.добавляем гриби
Робимо соус: чилі, часник, цукор, сік лимона, рибний і трохи води ,сіль, кінза, оцет
Розмочуємо рисовий папір у воді кілька секунд - і викладаємо на неї начинку
звертаємо трубочки. Смажимо на добре розігрітій сковорідці в олії






Самі тоненькі млинці.



Інгредієнти:
350 мл молока
10 ст.л. борошна
3 яйця
2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
щіпка розпушувача
щіпка солі
пакетик ваніліну 1,5 г
1 ст.л. оливкової олії

Приготування

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.
Самі тоненькі млинці.



Самі тоненькі млинці.



Інгредієнти:
350 мл молока
10 ст.л. борошна
3 яйця
2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
щіпка розпушувача
щіпка солі
пакетик ваніліну 1,5 г
1 ст.л. оливкової олії

Приготування

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.
Самі тоненькі млинці.






Самі тоненькі млинці.



Інгредієнти:
350 мл молока
10 ст.л. борошна
3 яйця
2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
щіпка розпушувача
щіпка солі
пакетик ваніліну 1,5 г
1 ст.л. оливкової олії

Приготування

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.
Самі тоненькі млинці.
Самі тоненькі млинці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика