середа, 12 березня 2014 р.

Бісквіт в мультиварці

 Бісквіт в мультиварці Бісквіт в мультиварці



Наталія Дмитрієва
Я нарешті полюбила пекти бісквіти! Тому що вони в мене тепер шикарними виходять:) І все завдяки їй, моєю головною і улюбленої помічниці - Мультиварці)
Отже, що потрібно:

4 яйця
1 ст. цукру
1 ст. борошна
1 ч.л. розпушувача
3 ст.л. рослинного масла
3 ст.л. окропу
ваніль

Як готувати:
Дуже добре збиваємо яйця з цукром до густоти ( 7-10 хвилин).
В окремій мисці змішуємо борошно з розпушувачем і акуратно вмішуємо в яєчну суміш ложкою!
Додаємо киплячу воду, потім рослинне масло і ваніль. Все перемішуємо.
Виливаємо тісто в змащену вершковим маслом чашу, випікаємо бісквіт в режимі "випічка" 65 хв.

Високий, пишний і ніжний бісквіт виходить. Пекла вже кілька. Це мій найперший, робила на дачі.
Поквапилася вийняти його з чаші, бо такий облізлий)

#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
 Бісквіт в мультиварці



Бісквітне полунично-бананове хмара



Бісквіт:
Інгредієнти на роз'ємну форму 26 див.:
Борошно - 1 склянка
Жовтки яєчні - 7 штук
Цукор - 0,5 склянки
Масло вершкове - 100 грам
Ванільний цукор - 1 чайна ложка
Розпушувач або соду чайна гашене - 1 чайна ложка

Суфлейное желе (хмара):
Сметана 15%- 400гр.
Цукор - 1ст.
Сік лимона - 2ст.л
Желатин - 2,5ст.л.
Молоко - 1ст.
Сир - 300гр.

Банани - 2 шт.
Полуниця - 150 гр.
Шоколад темний - 30 гр.

Приготування :
Бісквіт:

У семи яєць відокремлюємо білки від жовтків.
(Білки можна заморозити,для майбутніх шедеврів). У жовтки додаємо 125 г цукру, одну чайну ложку ванільного цукру і збиваємо в міксері на високій швидкості дочиста, в процесі збивання додаємо 100 грамів м'якого вершкового масла.

У миску відміряємо 1 склянку білого борошна, додаємо 1 чайну ложку розпушувача, перемішуємо. Висипаємо отриману суміш у збиті жовтки і вручну замішуємо тісто.

Дно форми застеляємо папером для випічки і викладаємо в неї тісто, злегка розрівнюємо від середини до країв. Випікаємо при температурі 180. 17 - 20 хвилин.
Виймаємо бісквіт ріжемо навпіл,укладаємо у форму половину.
(У мене бісквіт вийшов зовсім низьким, я не різала).

Банан подрібнюємо в блендері.
Кладемо пюре банана на бісквіт і розрівнюємо.

Суфлейное желе (хмара):
Сметану+ сир +цукор+ванільний цукор (у мене була ванільна есенція)+сік лимона, збиваємо до стану бульбашок.
Желатин замочуємо половиною склянки молока. Даємо набрякнути.
Заливаємо другою половиною склянки молока і ставимо грітися, але не даємо закипіти!!! Чекаємо поки маса трохи охолоне і тонкою цівкою вливаємо в сметанную суміш при цьому збиваючи міксером.

Даємо трохи суміші загуснути (5-7 хвилин)
Виливаємо на бананове пюре сметанную суміш.

В холодильник до повного застигання суфлейного желе.
Прикрашаємо ягодами полуниці і шоколадною стружкою.

Підсумок: Перед тим як викладати бісквіт на дно рознімної форми, застеліть його пергаментним папером, щоб збити і не витекли рідкі продукти.

Смакота неймовірна, додати нічого!!!))))
Преприятнейшего апетиту)

Джерело: Спритний кухар. Рецепти. Кулінарія
Автор: Аня Васенина.

#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Бісквітне полунично-бананове хмара






Бісквіт Ніжність


Для бісквіта:
400 гр борошна
300-450 гр цукру
1 чашка молока,
5 яєць,
100 г несолоного вершкового масла,
10 г розпушувача тіста,
щіпка солі,
для просочення:
250 гр нежирної сметани,
350 гр згущеного молока,
1 ст. л. ванільної есенції.
Бісквіти - це європейський вигляд тортів. Просочені простим сиропом або ароматизаторами, вони чудові. Рецепт цього бісквіта я взяла з книги On Cooking, в оригіналі рецепта була апельсинова просочення, але я вирішила зробити звичайну, зі згущеного молока і нежирної сметани. Текстура цього бісквіта виходить ніжна і дуже повітряна. Так як бісквіт дуже добре піднімається, він чудово підійде і як основа для будь-яких бісквітних тортів.
Рецепт учасника групи Lana Roux: hellokitchen.ru/1776/biskvit/
Бісквіт Ніжність
Розігріваємо духовку до 180 градусів. У миску просіваємо борошно, розпушувач і сіль. Прибираємо в бік.
Бісквіт Ніжність
На маленькому вогні в каструлі розігріваємо молоко з маслом, нам треба тільки, щоб розтануло масло.
Бісквіт Ніжність
У більш глибокій каструлі збиваємо яйця з цукром до однорідності, до тих пір, поки маса трохи не посвітлішає, приблизно хвилин 5.
Бісквіт Ніжність
Потім поступово і по черзі починаємо додавати борошно і молоко. По ложці борошна. І 1/4 чашки молочної суміші.
Бісквіт Ніжність
Збиваємо все разом до однорідної маси. Знімну форму змащуємо маслом і присипаємо злегка борошном. Виливаємо в неї тісто і прибираємо вдуховку на 40-50 хвилин.
Бісквіт Ніжність
Готовий бісквіт повинен вийде рум'яний і пружний. Даємо йому трохи охолонути.
Бісквіт Ніжність
Робимо просочення: збиваємо згущене молоко, сметану і ванільну есенцію в блендері до однорідної маси. Виймаємо бісквіт з форми.
Бісквіт Ніжність
І перекладаємо його в глибоку ємність, каструлі типу, яка трохи ширше в діаметрі. Глибоко протыкиваем бісквіт по всій поверхні гострим ножем або виделкою.
Бісквіт Ніжність
Повільно заливаємо його просоченням. І залишаємо його просякати, накривши кришкою, годин на 5, а краще всього на ніч, так він пропитаеся набагато краще.
Бісквіт Ніжність
Приємного апетиту!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика