четвер, 6 березня 2014 р.

Шоколадні млинці з сиром та персиками

Шоколадні млинці з сиром та персиками



1 літр молока, 3 яйця, 1,5 ст.л.какао, 2 ст.л.раст.масла, борошна до консистенції 10% сметани, сіль, цукор за смаком.
Молоко підігріти, додати какао, сіль, цукор, масло, додати жовтки, добре перемішати, поступово всипати борошно, додати збиті в піну білки, ще раз добре перемішати. Выпекатьна сухій сковорідці з двох сторін.
Начинка: на пачку сиру - 0,5 ст.сахара, збити в блендері, додати кілька порізаних кубиками консервованих персиків, перемішати. На млинці викласти по чайній ложці начинки і загорнути. Приємного!

Автор рецепта: Ольга Мартиросян

#Мартиросян@lu_kul
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Шоколадні млинці з сиром та персиками



Млинчики з начинкою з курячої печінки.



Наталія Молчанова

В цей раз вийшло так, що я готувала млинці з покупної млинцевого борошна (відправила сина за пшеничним борошном в магазин, а він переплутав і купив млинцеву). За інструкцією потрібно додати лише молоко, але я поклала ще яйця і влила соняшникова рафин. масло.

Для тонких млинчиків тісто я роблю дуже рідким.
Самі млинці смажу на повільному вогні буквально за 5-10 секунд з кожної сторони, вони не повинні підрум'янитися, тому що згодом будуть обсмажуватися ще раз.
Начинка:
курячу печінку замаринувати в соєвому соусі, додати суміш з трьох перців.
Запанірувати кожен шматочок у борошні і обсмажити на ростить. маслі на середньому вогні, посолити.
Нарізати на дрібні шматочки і змішати з обсмаженою ріпчастою цибулею і морквою.
На середину млинця викласти начинку і акуратно згорнути конвертиком.
Перед подачею, необхідне на порцію кількість млинців, обсмажити на рослинному маслі на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
Млинчики з начинкою з курячої печінки.






Заварні млинці.


Марина Вздыхалина
2 яйця збити з 1 щіпкою солі, додати 1 склянку теплого молока, 1 ст. ложку цукру, густо замісити тісто (як на оладки). В цей час у вас кипить чайник, і ви заварюєте поверхню вашого тесту окропом (на 1 см вище тесту). Потім добре розмішуєте все тісто, додати 1 ч.ложку соди і 1 ст. ложку рослинної олії. Якщо виходить густовато, трохи розведіть теплим молоком.
Начинка: варені яйця, зелений лук, топлене масло, сіль.
Заварні млинці.



Гарбузові млинці



Ірина Ягубі
- 500 г гарбуза (у мене 400 г)
- 1 склянку молока
- 3 яйця
- 150 г борошна
- 2 ст.л. цукру
- 1 ст.л. рослинного масла
- щіпка солі
- щіпка соди
- 0,5 ч.л. ванільного цукру

Гарбуз очистити, натерти на тертці і викласти в сковороду. Додати 1 ст.л. молока 1 ст.л. сахара.Тушить на слабкому вогні до м'якості.
Потім протерти гарбуз через сито (я просто размяла виделкою).
Яйця збити з сіллю і цукром.
Борошно змішати з содою.
З'єднати яєчну суміш,гарбуз, борошно, перемішуючи, влити молоко і масло. Додати ванільний цукор. Добре перемішати тісто і залишити на 30 хвилин.
Смажити млинці з двох сторін до готовності.
Млинці виходять дуже ніжні й ароматні.
Подавати зі сметаною, медом, згущеним молоком або варенням.
Гарбузові млинці






Тайські млинці з начинкою.



Легкі хрусткі домашні млинці... Хочете такі?
Тоді спробуйте цей простий рецепт тайських налисників, які можна міксувати з різноманітними начинками - овочами, фруктами, яйцями. У Таїланді це блюдо («роті») вважається начебто фастфуду з точки зору витрачається часу - то є типовою вуличною їжею. Готуються ці млинці швидко і просто, не вимагають особливих і якихось незвичайних інгредієнтів і при цьому володіють приголомшливим смаком.

Час приготування: 50 хв+ розстойка
Порцій: 4-6
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины

Вам буде потрібно:

0,5 кг пшеничного борошна;
1 чайна ложка солі;
1 столова ложка цукру;
1 яйце;
1/2 склянки молока;
1/2 склянки води;
100 грам оливкової олії;
начинка + топпінг - на вибір.

Як готувати:

1. У глибокій мисці трохи збиваємо молоко з яйцями. Потім додаємо цукор разом з сіллю і перемішуємо до однорідного стану, щоб цукор розчинився. Після цього засипаємо борошно і постійно заважаємо.

2. До отриманої суміші обережно додаємо воду, продовжуючи перемішувати тісто руками. Тісто треба вимішувати близько 10 хвилин до утворення однорідної еластичної маси. Воно повинно нагадувати тісто для пельменів.

3. Нарешті, ділимо тісто на дві рівні частини. Кожну з них загортаємо в поліетилен або вологу тканину, щоб не висохло, і залишаємо в холодильнику мінімум на годину-дві.

4. Начинку потрібно приготувати заздалегідь. Вона потрібна буде відразу ж, як млинець виявиться на сковороді. Наприклад, можна нарізати банани (поперечними кільцями).

5. Після того, як тісто настоялося, дістаємо його з холодильника, добре розминаємо і поділяємо на 15 шматочків. Скачуємо з них кульки, обмазуємо з усіх боків оливковою олією, накриваємо поліетиленовою плівкою і знову відправляємо в холодильник на півгодини.

6. Після «порятунку» тесту з холодильника його треба розкачати дуууже тонко - в напівпрозору корж. А діаметр самої коржі повинен бути трохи більше діаметру сковороди. Не розгортайте це тісто на посипаній борошном поверхні. Найкраще це робити на поверхні, змазаній оливковою олією.

7. Розігріваємо Сковороду на середньому вогні, додаємо трохи олії і викладаємо тісто. Відразу зверху змащуємо тісто яйцем! На один млинець приблизно половину яйця.

8. Відразу після змазування яйцем укладаємо на середину коржі начинку. Загортаємо млинці у вигляді конверта. Смажимо на розпеченій сковороді всього хвилину. Потім перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.

9. Готові млинчики кладемо на папір, щоб вбралося зайве масло. Після цього тайський млинець розрізаємо на кілька шматочків, поливаємо топпінгом. Тепер його можна їсти. А найзручніше це робити за допомогою зубочисток.

Приємного апетиту!

Автор: Марія Верхівцева

Академія кулінарії - ще більше смачних страв!
Тайські млинці з начинкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика