понеділок, 24 березня 2014 р.

Повітряний, смачний бісквіт.

Повітряний, смачний бісквіт.



Вам знадобиться:
5 яєць,
1 склянку цукру,
1 склянку борошна,
щіпка соди,
пергамент для випічки.

Секрет перший. Для бісквіта яйця повинні бути добре охолоджено. Перед приготуванням їх необхідно витримати в морозилці 15хвилин. Яйця розбиваємо в глибоку, зручну для збивання миску, щоб вміст в ній не разбрызгивалось. Збиває міксером на максимальній потужності.

Секрет другий. При збиванні миску необхідно злегка нахилити, а міксер тримати так, щоб віночки збивали яйця біля поверхні, тобто сильно поглиблювати їх не можна. Періодично поглиблюємо міксер для перемішування усієї маси. Збита яєчна маса повинна бути дуже пружною і збільшитися в об'ємі в 4-5 разів. Поступово, невеликими порціями всипаємо цукор, продовжуючи збивати і перемішувати масу міксером. Міксер вимикаємо.

Всипаємо борошно, акуратно перемішуючи. Додаємо дрібку соди. Тісто готове. Готуємо форму для випічки. Краще, щоб вона була роз'ємна. Вистилаємо дно форми пергаментом і посипаємо борошном. Попередньо розігріваємо духовку до 250 градусів. Тісто виливаємо у форму, ставимо випікати.

Секрет третій. Ні в якому разі не можна відкривати дверцята духовки, поки печеться бісквіт. В іншому випадку він просто опуститься.
При діаметрі форми 25 см, час випічки приблизно 40-45 хвилин. Готовий бісквіт дістаємо з духовки, охолодити у формі і тільки потім виймаємо з неї. Ось і все!
Повітряний, смачний бісквіт.



"Класичний Бісквіт"



Інгредієнти:
- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця
- ванілін на кінчику ножа

Приготування:
1. Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.
2. Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.
3. Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
4. Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
5. Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.
6. При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.

Приємного апетиту і гарного дня!
"Класичний Бісквіт"






Секрети повітряного бісквіта



Інгредієнти:
-5 яєць
-1 склянка цукру
-1 склянка борошна
-щіпка соди
-пергамент для випічки

Секрет перший. Для бісквіта яйця повинні бути добре охолоджено. Перед приготуванням їх необхідно витримати в морозилці 15 хвилин. Яйця розбиваємо в глибоку, зручну для збивання миску, щоб вміст в ній не разбрызгивалось. Збиваємо міксером на максимальній потужності.

Секрет другий. При збиванні миску необхідно злегка нахилити, а міксер тримати так, щоб віночки збивали яйця біля поверхні, тобто сильно поглиблювати їх не можна. Періодично поглиблюємо міксер для перемішування усієї маси. Збита яєчна маса повинна бути дуже пружною і збільшитися в об'ємі в 4-5 разів. Поступово, невеликими порціями всипаємо цукор, продовжуючи збивати і перемішувати масу міксером. Міксер вимикаємо.
Всипаємо борошно, акуратно перемішуючи. Додаємо дрібку соди. Тісто готове. Готуємо форму для випічки. Краще, щоб вона була роз'ємна. Вистилаємо дно форми пергаментом і посипаємо борошном. Попередньо розігріваємо духовку до 250 градусів. Тісто виливаємо у форму, ставимо випікати.

Секрет третій. Ні в якому разі не можна відкривати дверцята духовки, поки печеться бісквіт. В іншому випадку він просто опуститься. При діаметрі форми 25 см, час випічки приблизно 40-45 хвилин. Готовий бісквіт дістаємо з духовки, охолодити у формі і тільки потім виймаємо з неї.
Секрети повітряного бісквіта



КЛАСИЧНИЙ БІСКВІТ



Інгредієнти:

●1 склянка цукру,
●1 склянка борошна,
●4 яйця
●ванілін на кінчику ножа

Приготування:

Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.
Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.
Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.
При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.
І вам удачі і приємного апетиту!
КЛАСИЧНИЙ БІСКВІТ






Бісквіт, який завжди виходить!;)



Повинна зізнатися, що я до свого сорому ще ні разу в житті не пекла бісквіт - я їх чомусь боялася Це був мій перший раз. Бісквіт вийшов просто відмінний - м'який і повітряний. При складанні торта можна бісквіт не просочувати. Так що всім, у кого спостерігаються проблеми з бісквітом або боязнь його, або якщо вам просто потрібен дуже хороший і перевірений рецепт!

Інгредієнти:

Масло вершкове - 300 г
Цукор - 350 г
Сіль (Щіпка)
Яйце куряче - 6 шт
Борошно пшеничне - 300 г
Крохмаль - 100 г
Розпушувач для тіста ((15г)) - 1 пакет.
Молоко (3,5%) - 100 мл

Приготування:

Масло з цукром і сіллю збити до пишноти.

По одному забивати яйця, не перестаючи збивати.
Борошно перемішати з крохмалем і розпушувачем, і додавати по черзі з молоком до яєчно-масляною масою.

Форму застелити папером і змастити маслом дно.
Вилити тісто і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Дістати, дати охолонути і розрізати на коржі.

Це кількість продуктів розрахована на форму 32Х38см, я отримане тісто поділила навпіл і випікала в 2 заходу у формі 26см - в результаті вийшло 4 коржа.
Бісквіт, який завжди виходить!;)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика