четвер, 13 березня 2014 р.

А з чим Ви любите млинці? =)

А з чим Ви любите млинці? =)

А з чим Ви любите млинці? =)



Німецькі млинці з начинкою!



Приготування:

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою!
Німецькі млинці з начинкою!



Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти :
2 ст. кефіру (1%)
2 ст. борошна
2 середніх яйця
1/2 ч. л. соди
2 ст. л. рослинної олії
сіль, цукор за смаком

Спосіб приготування:
Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком. У склянку окропу додати 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати, дати постояти 5 хв. Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати і смажити млинці)) Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) Обов'язково піч на ООООЧЕНЬ розпеченій сковороді .
Заварні млинці на кефірі






Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:
- 2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
- 2 ст. борошна
- 2 яйця
- 1/2 ч.л. соди
- 2-3 ст.л. рослинного масла
- сіль, цукор за смаком

Приготування:
1. Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
2. У склянку окропу кинути 1/2 ч.л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати, дати постояти 5 хв.
3. Додати 2-3 ст.л. рослинного масла, перемішати і смажити млинці.
Заварні млинці на кефірі
Заварні млинці на кефірі



Начинки в млинці 20 варіантів



1 Млинці з начинкою з яєць

Склад: 4 яйця, 50 гр. зеленого цибулі, 5-10 гр. кропу, сіль.
дивитися рецепт повністю в джерелі
Начинки в млинці 20 варіантів






Лимонні млинці.



Дуже яскравий лимонний аромат, підходять як для солодких начинок, так і для несолодких, з рибою та ікрою.

Час приготування: 45 хвилин
Порцій: 20 шт.

Вам буде потрібно:

20 шт діаметром 19 см

200 г пшеничного борошна
600 мл молока
2 середніх курячих яйця
1,5 ст. л. цукрового піску (без гірки)
цедра 1 лимона (подрібнити)
2 ст. л. лимонної горілки
3 ст. л. рослинної олії
1/4 ч. л. морської солі

Як готувати:

1. Яйця, сіль і цукор збити віночком в зручній мисці.

2. Додати молоко, подрібнену цедру лимона і лимонну горілку, перемішати.

3. Продовжуючи розмішувати віночком, поступово додати просіяне борошно.

4. Заважати до тих пір, поки не зникнуть всі грудки, і тісто не стане нагадувати по консистенції дуже рідку сметану. Дати тісту постояти 30 хвилин при кімнатній температурі.

5. Додати рослинне масло, ще раз перемішати.

6. Сильно розігріти сковороду, змастити її невеликою кількістю рослинного масла.

7. Влити на сковороду 1 ополоник тесту. Підняти її над вогнем і швидким круговим рухом рівномірно розподілити тісто по всій поверхні сковороди.

8. Через 35-40 секунд широкої лопаткою акуратно перевернути млинець на іншу сторону.

9. Готувати ще 12-15 секунд. Перекласти готовий млинець на тарілку, і продовжити пекти млинці,
поки не буде використане все тісто.

Приємного апетиту!
Лимонні млинці.
Лимонні млинці.



Млинці , тануть у роті


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:
-200 г молока,
-3 яйця,
-50 г пшеничного борошна ( або 2 ст.л. з великою гіркою),
-2 ч.л. вершкового масла (розтопленого),
-1 ст.л. цукру,
-щіпка солі,

Приготування:
Яйця, цукор і сіль покласти в миску
Збити віночком
Додати розтоплене масло і молоко
Додати борошно
Добре перемішати, щоб не було грудочок
Випікати на сковороді тонкими млинцями до золотистого кольору без масла (не пересмажувати, їм дуже мало треба...),
Їх можна їсти з варенням, а дітям начинити морозивом.
Можна полити малиновим сиропом.
Млинчиків виходить трохи, як раз на один раз .

Приємного чаювання!
Млинці , тануть у роті






Млинці "Ажурні"


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ці млинці виходять дуже смачними, тонкими, ніжними. А які вони ажурні, і все-все в дірочках!
Навіть якщо ви ніколи не пекли млинці, по цьому рецепту вони виходять у всіх!
Млинці дуже смачні і незвичайно красиві! Спробуйте!

Інгредієнти:

0,5 л кефіру (півлітра)
1 стакан молока
1-2 яйця
1,5 ст. борошна
1 ст.л. цукру
0.5 ч.л. солі
1 ч.л. соди
рослинна олія

Приготування:

1. У каструлю вилити кефір і трохи підігріти (повинен бути теплим, але не гарячим).
2. Додаємо яйце (якщо велика - одне, дрібне - два), цукор, сіль, соду і перемішуємо.
3. Кладемо борошно (приблизно 1.5 склянки), кладемо стільки, щоб маса була, як гарна густа сметана, тепер все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
4. Молоко доводимо до кипіння і тоненькою цівкою вливаємо в масу, весь час помішуючи (так ми заварюємо наше тісто!).
5. Якщо тісто вийшло рідким на ваш погляд, додайте трохи борошна (не хвилюйтеся, основна маса вже «зварилися»).
6. Додаємо 1-2 ст.л. рослинної олії, перемішуємо, тісто для випічки млинців готове!
7. Печіть млинці, якщо є можливість, на чавунній сковороді (за старою звичкою, я перед випіканням змащую сковороду ростить. маслом, незалежно від того, є чи у тесті масло або немає).
Млинці "Ажурні"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика