вівторок, 4 березня 2014 р.

Самі тоненькі млинці.

Самі тоненькі млинці.



Інгредієнти:
350 мл молока
10 ст.л. борошна
3 яйця
2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
щіпка розпушувача
щіпка солі
пакетик ваніліну 1,5 г
1 ст.л. оливкової олії

Приготування

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.
Самі тоненькі млинці.
Самі тоненькі млинці.



Кращі В Світі Млинці.



Якщо замінити половину борошна крохмалем, млинці можна пекти тонше, а якщо заварювати тісто окропом, можна випікати ще тонше...

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 8-10

Вам буде потрібно:

Окріп - 600 мл
Молоко - 600 мл
Борошно - 1,5 скл.
Крохмаль - 1,5 скл.
Яйце - 4 шт
Сіль - 1 ч. л.
Масло вершкове - 3 ст. л.
Цукор - 3 ст. л.
Ваніль

Як готувати:

1. Збиваємо 4 яйця.
2. Продовжуючи збивати, додаємо 3 ст. л. цукру.
3. І 1 ч.л. солі, ваніль.
4. Беремо 600 мл молока і додаємо, продовжуючи збивати (нехай вас не бентежать різні чаші на фото - частина млинчиків я робила з додаванням рисової муки).
5. Вводимо 1,5 склянки борошна 1,5 склянки крохмалю, причому крохмаль я в одній порції замінила рисовим борошном, інший раз - освсяной, все одно виходить дуже смачно - не бійтеся експериментувати!).
6. Збиваючи, вводимо 3 ст.л. розтопленого вершкового масла.
7. Продовжуючи заважати, не зупиняючись, вливайте тонкою цівкою 600 мл крутого окропу.
8. Тепер залишимо тісто на 30 хвилин - нехай настоїться, після чого починаємо піч.
9. Начинки можуть бути будь-якими, але мої діти найбільше люблять варену згущенку з волоськими горіхами і родзинками.
10. Начинку укладаю на один край, накриваю бічними і повертаю млинець.

А ще просто змащую варенням або укладаю бекон і повертаю в трубочку.

Хоча і без начинки - ну дуууже СМАЧНО! Приємного апетиту!
Кращі В Світі Млинці.






"American pancakes" (Американські млинці)



Інгредієнти (на 12 штук):

Яйця - 2 шт
Цукор - 2-3 столові ложки
Сіль - 1 чайна ложка
Молоко - 2 склянки
Борошно - 2 склянки
Соди (гашеної оцтом) - 1 чайна ложка
Рослинного олію - 1/4 склянки

Приготування:

1. Яйця збити з цукром і сіллю до появи піни.
2. Додати склянку молока, добре збити, поступово всипати борошно, постійно розбиваючи грудочки міксером.
3. Повторити попередній пункт, додавши решту молока і борошна.
Влити рослинне масло (можна замінити топленим вершковим).
4. Погасити соду, додати в тісто і ще раз добре перемішати. Залишити постояти хвилин 5-10. За цей час розігріти сковороду.
5. Смажити без масла (інакше вони вже не будуть американськими) на помірному вогні. Як тільки з'являться і почнуть тріскати бульбашки - перевернути оладок і смажити ще 20 секунд. Складати бажано стопкою, щоб нижні оладки зберігали тепло.
"American pancakes" (Американські млинці)
"American pancakes" (Американські млинці)
"American pancakes" (Американські млинці)
"American pancakes" (Американські млинці)
"American pancakes" (Американські млинці)
"American pancakes" (Американські млинці)



Австрійські млинці з сиром



На 8 порцій необхідно:
Тісто
140 г борошна
2 яйця
1 жовток
1/2 пакетика ванільного цукру
щіпка солі
250 мл молока
раст. масло для смаження млинців

Начинка
50 г слив. масла
30 г сах. пудри
½ пакетики ванільного цукру
цедра лимона
3 білка
3 жовтки
125 мл сметани
250 г сиру (10%)
40 г цукру
30 г родзинок

Підлива
125 мл молока
1 яйце
1 жовток
30 г цукру
3 ст.л. сметани

Приготувати тісто: змішати трохи молока, яйце, жовток, борошно, сіль і ванільний цукор, розмішати, щоб не було грудочок. Ввести інше молоко, тісто повинне мати досить рідку консистенцію. Залишити на 20 хвилин, а потім спекти млинці(у мене вийшло 8 шт). Масло змішати з пудрою, ванільним цукром і цедрою, збити. Додати жовтки, сметану і розтертий сир. Білки збити з цукром, з'єднати з сиром, додати родзинки. Млинці змастити начинкою (вона досить плинна, але при запіканні схопиться), згорнути в трубочку, розрізати навпіл і викласти в змащену маслом форму розрізами наверх, як черепицю. Духовку розігріти до 180С. Поставити млинці запікатися на 10 хвилин. За цей час приготувати заливку: всі інгредієнти змішати і збити. Залити млинці і запікати ще 15 хвилин. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Австрійські млинці з сиром






Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
2 ст. борошна
2 яйця
1/2 ч. л. соди
2-3 ст. л. рослинного масла
сіль, цукор за смаком

Приготування:

Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
У склянку окропу кинути 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати,
дати постояти 5 хв.
Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати
і смажити млинці))
Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) За рецепт дякую Марфуша)
Обов'язково піч на ООООЧЕНЬ розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)
Заварні млинці на кефірі
Заварні млинці на кефірі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика