субота, 8 березня 2014 р.

Млинці з лаваша на сніданок!

Млинці з лаваша на сніданок!



Дуже швидко і супер смачно :)
Хрусткі млинці з розплавленим ніжним сиром і весняним ароматом перчика і зелені.

Нам знадобиться:
1 червоний перчик
лаваш
150-200 гр сиру
кріп
2-3 зубчики часнику

Приготування:
1. Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 01,5 см в довжину) або кубиками.
2. Кріп дрібно порізати.
3. Часник видавити через прес.
4. Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир.
5. Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див.
6. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). 7. Згорнути трубочкою.
8. Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом.
9. Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку.
Приємного апетиту!
Млинці з лаваша на сніданок!



Млинці з заварним кремом



Інгредієнти:
Для млинців:
500 мл молока
200 г борошна
2 яйця
2 ст.л. рослинної олії
1 ст.л. цукру
1 пакетик розпушувача
сіль
ванілін
Для заварного крему:

2,5 скл. молока
3 ст.л. борошна
1 склянка цукру
2 яйця
70 гр вершкового масла
Кокосова стружка для прикраси

Приготування:
1. Приготуйте млинці по цьому рецепту або вашим улюбленим рецептом).
2. Заварний крем у мене залишився після приготування торта, приготувати його нескладно, от рецепт заварного крему.
3. Отже, все готово і тепер можна приступити до приготування млинчиків з заварним кремом. Млинець викладаємо на дощечку і обрізаємо з двох сторін.
4. На край млинця викладаємо 2-3 ложки крему, трохи розподіляємо його по блинчику, але основна частина крему повинна залишитися на краю. Акуратно згортаємо млинці в трубочку.
5. Таким чином звертаємо всі млинці і акуратно складаємо їх на тарілку.
Посипте млинці кокосовою стружкою.
Млинці з заварним кремом






Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:
Молоко - 1 стакан
Яйця - 6 шт
Борошно - 1 склянка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка
Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування
1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою



Марокканські млинці BEGHRIR



Інгредієнти:
Тісто:
300 г борошна загального призначення (я брала 1 сорт, ви можете брати вищий)
100 г семолины (можете брати манну крупу)
2 яєчних жовтка
1 ч.л. цукру (більше не кладіть, тому що соус буде досить солодким)
1 ч.л. оливкової олії
щіпка солі
щіпка розпушувача (я поклала половину ч.л.)
1/2 ч.л. сухих дріжджів
злегка тепла вода (до консістеціі звичайних тонких млинців, у мене пішло 850 мл)

Соус:
90 г вершкового масла
7 ст.л. меду
Масло і мед помістити в одну ємність і розтопити. Цим соусом ми будемо змащувати млинці.

Приготування:
1. Змішати всі сухі складові, додати жовтки і, поступово додаючи воду, збити все міксером близько 2 хвилин - до консистенції тіста для тонких млинців.
2. Накрити і поставити підходити щонайменше на 45 хвилин, максимум 1 годину.
3. Поки тісто підходить, я розповім вам кілька секретів успішного приготування Багхрир (які не знають багато авторів рецептів, тому в результаті отримують дещо інші млинці.. але ми прагнемо до марокканським справжнім )
4. НЕ розігрівайте сковороду! Тісто завжди виливають на холодну сковороду і смажать на середньому вогні і тільки з одного боку. Після кожного млинчика сковороду перевертаємо догори дном, підставляємо під струмінь холодної води і тримаємо секунд 15, до охолодження. Потім знову ставимо на вогонь і наливаємо в центр тісто.
5. Я пробувала смажити на розпеченій сковороді. Пористість відразу стає гірше і низ млинчиків починає зажариваться, а він повинен залишатися блідою!
6. Тісто ллється строго в центр і не розподіляється по сковороді, як ми робимо з звичайними млинцями.
7. Якщо тісто густе - млинці не будуть активно пузириться.
8. Не перемішуйте готове тісто інтенсивно. Тільки за потребою і злегка!
9. Намагайтеся пересмажити млинці швидко. Якщо будете відволікатися - пористість в кінці стає гірше, але буквально вже на останніх 3-4 млинці
10. Тісто готове до роботи, коли на ньому з'явилися невеликі рівномірні дрібні бульбашки і воно активно зростає але не тримайте тісто до максимального підйому і появи густої піни зверху.
11. Масло на сковороду лити не треба, просто добре змочують маслом серветку і протираємо їй сковороду. Я так робила не для кожного млинця (але це залежить від совороды). Змащуємо спочатку, потім за необхідності
12. Наливаємо тісто в центр.
13. Поступово воно починає пузиритися.
14. Смажаться млинці швидко, знімаємо акуратно лопаткою, коли верх перестав липнути до рук.
Не перевертаємо!
15. Зняли млинець.
16. Змастили соусом. І так далі

У мене вийшло близько 20 млинчиків

Приємного апетиту!
Марокканські млинці BEGHRIR
Марокканські млинці BEGHRIR
Марокканські млинці BEGHRIR
Марокканські млинці BEGHRIR






Млинці з сиром: майстер клас з фотографіями



Рецепт тоненьких ніжних млинців з сирною начинкою - це і відмінний сніданок і корисний десерт. До того ж, млинці з сиром - це знайомий з дитинства смак. Так що, якщо хочете відсвяткувати Масляну з користю для здоров'я і пригостити дітей - цей рецепт ідеальний.

Рецепт: Млинці з сиром та родзинками

Коротко про це рецепті: Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою

Вам знадобиться
250 г борошна
500 мл молока
3 яйця
60 г цукру
45 мл рослинного масла
1/4 ч.л. солі
400 г сиру 5-9% жирності
400 г сирної маси
3 яєчних жовтка
60 г вершкового масла

Як готувати:
1. У велику ємність просіяти борошно, додати яйця, сіль, цукор і половину молока. Збийте вінчиком.
2. Додайте молоко, що залишилося, рослинне масло і добре розмішайте.
3. Спечіть тонкі млинчики, підсмажуючи їх тільки з однієї (!) сторони.
4. Готові млинчики складіть стопкою підсмаженої стороною вгору.
5. Тепер робимо начинку: змішуємо сир з сирною масою, додаємо жовтки і розм'якшене масло. Добре перемішуємо.
6. На кожен млинець викладаємо по столовій ложці начинки.
7. Звертаємо млинці конвертиками.
8. Підсмажити готові млинці з одного боку на невеликому вогні, потім перевернути, накрити кришкою і готувати 4-5 хвилин, щоб начинка добре прогрілася.

Час приготування: 50 хв

Тип дієти: Вегетаріанська

Кількість порцій: 8
Млинці з сиром: майстер клас з фотографіями

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика