неділя, 30 березня 2014 р.

Млинці від шеф-кухаря

Млинці від шеф-кухаря



Інгредієнти:

• Борошно вищого сорту - 400 гр.;
• Молоко - 1 літр;
• Яйце - 4 шт.;
• Олія соняшникова 200 мл;
• Сіль - 1 чайна ложка;
• Сах. пісок - 2 столові ложки.

Приготування:

Трохи розігріти молоко до 25 градусів.
Просіяти борошно. У тепле молоко всипати борошно по столовій ложці
перемішуючи віночком за годинниковою стрілкою, потім вбити по одному яйця, безперервно помішуючи, потім цукор, потім сіль, потім
вливаєш соняшникова олія, потім даєш настоятися 20 хвилин, щоб дало клейковину. Випікаєш на розігрітій сковороді!

Автор: Микита Нікітін

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці від шеф-кухаря



Млинці, тануть у роті



Взагалі-то, я скептично поставилася до такої назви... Особливо після того, як прочитала склад. Три яйця... Мені здавалося, що чим більше яєць, тим жорсткіше повинні бути млинці... та й взагалі, таке кількість яєць... скоріше на омлетик солодкий повинен схожий, ніж на млинці...
Ну, коротше, ось так я була налаштована, коли почала їх готувати...
Так, забула... Сказано, сковорідку змащувати маслом не... Так у мене він прилип. Та ще й яйцями так сильно пахло. Ну точно, омлет!
Вирішила змастити сковороду, і якщо знову не вийде або не сподобається - додам більше молока і борошна, і зроблю звичайні млинці...
Але... на змащеній сковорідці млинець вийшов! Та такий смачний! М'який, ніжний, просто тане в роті! Я була під враженням! Так він мені сподобався!

Інгредієнти:

• 200 г молока;
• 3 яйця;
• 50 г пшеничного борошна ( або 2 ст. л. з великою гіркою),
• 2 ч. л. вершкового масла (розтопленого);
• 1 ст. л. цукру;
• щіпка солі.

Приготування:

Яйця, цукор і сіль покласти в миску.
Збити віночком.
Додати розтоплене масло і молоко.
Додати борошно.
Добре перемішати, щоб не було грудочок.
Випікати на сковороді тонкими млинцями до золотистого кольору без масла (я змащувала).
(не пересмажувати, їм дуже мало треба...),
Я їла з Лабне та полуничним варенням. Смакота!
А дітям морозивом начинила.
Малиновим топпінгом полила.

Приємного чаювання!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці, тануть у роті
Млинці, тануть у роті
Млинці, тануть у роті
Млинці, тануть у роті
Млинці, тануть у роті
Млинці, тануть у роті
Млинці, тануть у роті






Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

● 2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
● 2 ст. борошна
● 2 яйця
● 1/2 ч. л. соди
● 2-3 ст. л. рослинного масла
● сіль, цукор за смаком

Приготування:

Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
У склянку окропу кинути 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати,
дати постояти 5 хв.
Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати
і смажити млинці))
Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) За рецепт дякую Марфуша)
Обов'язково піч на дуже розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)

Приємного апетиту!
Funny Chef
Заварні млинці на кефірі



Фітнес-млинці



Інгредієнти:
● 1 стакан вівсяних пластівців
● 1/2 л молока
● 1/2 л води
● 2 ч. ложки цукрового піску
● 1 яйце
● Сіль за смаком

Спосіб приготування:
З'єднати молоко і холодну кип'ячену воду, додати пластівці, зварити рідку вівсяну кашу. Дати каші охолонути до кімнатної температури і перетерти її виделкою. Додати сіль, цукор, яйце, добре перемішати і випекти на гарячій сковороді наші млинці.

Приємного апетиту!
Funny Chef
Фітнес-млинці






Млинці з маслом



Рецепт простий. Брала все в довільних пропорціях!

Інгредієнти:

• 3 яйця;
• цукор за смаком;
• сіль за смаком;
• сода 0,5 ч. л.;
• кефір 0.5 л;
• молоко (розбавляти тісто);
• борошно.

Приготування:

Обсмажити з двох сторін.

Автор: Олена Владимирова

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці з маслом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика