понеділок, 31 березня 2014 р.

Німецькі млинці з начинкою

Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:

Молоко - 1 стакан
Яйця - 6 шт
Борошно - 1 склянка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка
Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою



Пишні млинці на молоці



Інгредієнти:

2 яйця
300 мл молока
2 ст.л. цукру
щіпка солі
300 г борошна
2,5 ч.л. розпушувача
60 г розтопленого вершкового масла

Яйця збиваємо з молоком і цукром. В окрему миску просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. З'єднуємо дві суміші і замішуємо густе тісто.
Вливаємо розтоплене олію і ще раз добре перемішуємо. Даємо постояти 5 хвилин.

Розігріваємо сковороду на вогні трохи нижче середнього. Змащуємо рослинним маслом. Виливаємо приблизно півтори ст.л. тесту і злегка розподіляємо його у формі кола. Шар тесту повинен бути близько 4 мм. Печемо близько 1-2 хвилин, перевертаємо і печемо ще хвилину.

Cook it! - найбільше співтовариство кулінарів вк. Приєднуйтесь!
Пишні млинці на молоці
Пишні млинці на молоці
Пишні млинці на молоці



Самі тоненькі млинці.



Інгредієнти:
350 мл молока
10 ст.л. борошна
3 яйця
2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
щіпка розпушувача
щіпка солі
пакетик ваніліну 1,5 г
1 ст.л. оливкової олії

Приготування

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.

Автор рецепта - Katerina
Cook it! - найбільше співтовариство кулінарів вк. Приєднуйтесь!
Самі тоненькі млинці.
Самі тоненькі млинці.






Карамельні млинці з яблуками.



Інгредієнти.
Для тіста:
120 гр борошна
250 мл молока
125 мл води
50 гр цукру-піску
2 яйця
щіпка солі

Для начинки:
6 яблук
20 мл лимонного соку
1 чайна ложка цедри лимона
½ чайної ложки кориці
2 столових ложки вершкового масла
70 гр цукру
250 мл сметани
3 столові ложки цукрової пудри

http://vk.com/wall-32231484_240011
Карамельні млинці з яблуками.
Для початку, у великій мисці змішайте борошно, молоко, воду, цукор, яйця і соль.Взбейте до однорідної маси (без грудочок).
Карамельні млинці з яблуками.
Розігріти сковороду на середньому вогні. Вилийте близько ½ столової ложки рослинної олії. Близько ¼ ковшика (або ополоника) з тістом вилийте на сковороду.
Карамельні млинці з яблуками.
Дайте тесту рівномірно розтектися і тонким шаром покрити сковороду. Знову поверніть сковороду на вогонь і почекайте поки краю на одній стороні придбають золотисно-коричневий відтінок і почнуть відступати від поверхні.
Карамельні млинці з яблуками.
Лопаткою переверніть млинець на іншу сторону і эут бік досмажте тільки до золотистого кольору. Не забувайте перемішати тісто кожен раз перед тим, як приступити до нового млинцю. Викладайте млинці на термостійку тарілку.
Карамельні млинці з яблуками.
Очистіть яблука від шкірки і кісточок. Наріжте їх на дрібний квадратик.Яблоки викладіть в миску, додавши цедру, лимонний сік і корицю.
Карамельні млинці з яблуками.
У сковороді розтопити масло на середньому вогні. Всипте цукор і готуйте, періодично помішуючи...
Карамельні млинці з яблуками.
...поки цукор не стане бурштиновим кольором. Еллі карамель починає набувати темний відтінок, негайно знімайте з вогню.
Карамельні млинці з яблуками.
Додайте яблука і готуйте, помішуючи, поки вони не стануть м'якими і карамель вбереться. Знімайте з вогню.
Карамельні млинці з яблуками.
Сметану змішайте з цукровою пудрою. Перемішайте. На око розподіліть яблука по млинців, зверху залив приготовленої сметаною.
Карамельні млинці з яблуками.
Скрутіть млинці. Подавайте гарячими.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика