Карамельні млинці з яблуками
Інгредієнти. Для тіста:
120 гр борошна
250 мл молока
125 мл води
50 гр цукру-піску
2 яйця
щіпка солі
Для начинки:
6 яблук
20 мл лимонного соку
1 чайна ложка цедри лимона
½ чайної ложки кориці
2 столових ложки вершкового масла
70 гр цукру
250 мл сметани
3 столові ложки цукрової пудри
Млинці на пиві
Інгредієнти:
Яйце куряче - 2 шт
Сіль½ - чайної ложки
Цукор-пісок - 5 грамів
Молоко - 200 мл
Борошно пшеничне - 160 грамів
Пиво світле - 250 мл
Рослинна олія - 30 мл
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 214 кКал на порцію
Млинці з рікоттою
Інгредієнти:
Борошно цільнозернові - ½ склянки
Борошно для випічки - ½ склянки
Коричневий цукор - 2 столових ложки
Розпушувач - 1 столова ложка
Щіпка солі
Рікотта - 200 г
Молоко - ¾ склянки
Вершкове масло - 3 столові ложки
Яйце - 1 шт
Маленькі шматочки шоколаду / шоколадна стружка - ½ склянки
Базилік - 2 столових ложки (10-12 свіжих листів)
Кленовий сироп
Кращі В Світі Млинці.
Якщо замінити половину борошна крохмалем, млинці можна пекти тонше, а якщо заварювати тісто окропом, можна випікати ще тонше...
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 8-10
Інгредієнти:
Окріп - 600 мл
Молоко - 600 мл
Борошно - 1,5 скл.
Крохмаль - 1,5 скл.
Яйце - 4 шт
Сіль - 1 ч. л.
Масло вершкове - 3 ст. л.
Цукор - 3 ст. л.
Ваніль
Приготування:
1. Збиваємо 4 яйця.
2. Продовжуючи збивати, додаємо 3 ст. л. цукру.
3. І 1 ч.л. солі, ваніль.
4. Беремо 600 мл молока і додаємо, продовжуючи збивати (нехай вас не бентежать різні чаші на фото - частина млинчиків я робила з додаванням рисової муки).
5. Вводимо 1,5 склянки борошна 1,5 склянки крохмалю, причому крохмаль я в одній порції замінила рисовим борошном, інший раз - освсяной, все одно виходить дуже смачно - не бійтеся експериментувати!).
6. Збиваючи, вводимо 3 ст.л. розтопленого вершкового масла.
7. Продовжуючи заважати, не зупиняючись, вливайте тонкою цівкою 600 мл крутого окропу.
8. Тепер залишимо тісто на 30 хвилин - нехай настоїться, після чого починаємо піч.
9. Начинки можуть бути будь-якими, але мої діти найбільше люблять варену згущенку з волоськими горіхами і родзинками.
10. Начинку укладаю на один край, накриваю бічними і повертаю млинець.
А ще просто змащую варенням або укладаю бекон і повертаю в трубочку.
Хоча і без начинки - ну дуууже СМАЧНО!
Приємного апетиту!
Автор: Rebro a dama
#выпечка@bon.appetit
Бейбі-млинці
Інгредієнти
млинці:
1 яйце
200 гр. яблучного йогурту
200 гр. молока
цукор за смаком
щіпка солі
ванільний цукор
1/2 ч.л. соди (не гасила)
борошно
начинка:
сир
цукор
Приготування:
З вище перерахованих інгредієнтів замішуємо тісто, борошна взяти стільки, що б тісто було по консистенції як рідка сметана, млинці нам потрібні тоненькі.
Готові млинці розрізати на 4 трикутника.
Приготувати начинку.
На кожен трикутник, на широку сторону, викладаємо начинку, загортаємо всередину краю і скручуємо рулетик.
Готові рулетики прижарить на вершковому маслі з обох сторін буквально хвилинку - півтори і подавати зі сметанкою або вареньицем.
Приємного апетиту!
"Самі тоненькі млинці"
Інгредієнти:
- 350 мл молока
- 10 ст.л. борошна
- 3 яйця
- 2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
- щіпка розпушувача
- щіпка солі
- пакетик ваніліну 1,5 г
- 1 ст.л. оливкової олії
Приготування:
1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.
#закуски@bon.appetit
"American pancakes" (Американські млинці)
Інгредієнти (на 12 штук):
Яйця - 2 шт
Цукор - 2-3 столові ложки
Сіль - 1 чайна ложка
Молоко - 2 склянки
Борошно - 2 склянки
Соди (гашеної оцтом) - 1 чайна ложка
Рослинного олію - 1/4 склянки
Приготування:
1. Яйця збити з цукром і сіллю до появи піни.
2. Додати склянку молока, добре збити, поступово всипати борошно, постійно розбиваючи грудочки міксером.
3. Повторити попередній пункт, додавши решту молока і борошна.
Влити рослинне масло (можна замінити топленим вершковим).
4. Погасити соду, додати в тісто і ще раз добре перемішати. Залишити постояти хвилин 5-10. За цей час розігріти сковороду.
5. Смажити без масла (інакше вони вже не будуть американськими) на помірному вогні. Як тільки з'являться і почнуть тріскати бульбашки - перевернути оладок і смажити ще 20 секунд. Складати бажано стопкою, щоб нижні оладки зберігали тепло.
Автор рецепта - Олена Румянцева ( dolcevitabyelena.blogspot.com/)
Немає коментарів:
Дописати коментар