субота, 8 березня 2014 р.

Біфштекс по-мексиканськи

Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки

Приготування:

М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи



Біфштекс Фестивалю.



Інгредієнти:

М'ясо - 1 кг
Олія - 0,5 склянки.
Гірчиця - 0,5 склянки.
Духмяний перець - 0,5 ч. л.
Шпик (копчений) - 100 р.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Паприка солодка (полуострая або гостра - за смаком) - 1 ст. л.
Жир (свинний) - 0,5 ч. л.
Булка (біла) - 5 скибочок.
Сіль (морська)- за смаком.

Спосіб приготування:

Етап 1. М'ясо нарізати товстими шматками вагою не менше 220 р. (відбивати його не потрібно). Змастити гірчицею, полити олією, поперчити і покласти скибки один на одного, помістити на 2-4 дні в холодильник (можна маринувати від 3 годин до доби (двох-трьох) залежно від якості м'яса).
Етап 2. У промаринованном м'ясо перед смаженням у кожному скибочці потрібно зробити 4 надрізу до середини. Потім кожен шматок з обох сторін посипаємо паприкою, змішаної з сіллю, у кожен надріз вкладаємо по тонкому скибочці копченого шпику і цибулі. Для цього взяти велику головку цибулі, але не різати її, а «розділити», тобто відокремити від неї пелюстки, щоб цибуля не розсипався при смаження. Потім кожен кусень м'яса перев'язати по периметру, щоб шпик і цибулю не вислизали з надрізів.
Етап 3. Сковороду змастити жиром, нагріти і швидко обсмажити м'ясо з обох сторін, щоб цибуля не встиг підгоріти (по 7 хвилин на кожну сторону на самому сильному вогні).
Етап 4. Одночасно не сильно (інакше потім буде важко розрізати) обсмажити в жирі 5 круглих скибок білої булки. Перекласти кожен шматок м'яса на кусень булки.
Етап 5. Подавати з будь-яким гарніром: смажена картопля фрі, картопляне пюре, відварені овочі, соління, свіжі помідори.

Приємного апетиту!






Біфштекс по-мексиканськи



Один з варіантів приготування м'яса з овочами з ефектною подачею. Поєднання дуже приємне, особливо коли використовується соковите м'ясо і натуральні солодкі помідори. З текілою і тортільями просто чудово!

Інгредієнти:
- Яловичина для смаження ( філе або вирізка) 600 г
- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
- Часник часточки 4 шт.
- Помідори червоні 250 г
- Рослинна олія 10 мл
- Сіль ¼ ч.л.
- Перець чорний мелений ¼ ч.л.
- Цибулю зелений 20 р
- Петрушка 10 г

Спосіб приготування:
1) М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку
2) Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками
3) Помідори наріжте досить тонкими часточками
4) М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду
5) Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині
6) На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким
7) Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо

Приємного апетиту!



Біфштекс по-мексиканськи.



Інгредієнти:

Яловичина (вирізка) - 500 р.
Часник - 3 зубчики.
Олія оливкова - 2 ст.л.
Болгарський солодкий перець - 1 шт.
Помідори - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування:

Етап 1. Нарізати м'ясо упоперек волокон приблизно за 1-1,5 см. Потім натерти часником, посолити, поперчити і обсмажити в сильно розігрітій оливковій олії. М'ясо всередині повинно бути блідо-рожевим.
Етап 2. Потім біфштекси зняти і перекласти на тарілку, а на сковороду покласти нарізану цибулю, промиті і очищені від насіння стручки солодкого перцю і тушкувати протягом 10 хвилин.
Етап 3. Після цього додати розрізані на 4 частини помідори і знову злегка згасити.
Етап 4. Приготовлені овочі викладають на біфштекси і подають до столу.
Етап 5. Окремо подають картопляне пюре або зелений салат.

Приємного апетиту!






Натуральний свинячий біфштекс



300 г свинячої вирізки, 1 цибулина, 30 г вершкового масла, сіль, перець.
Спосіб приготування. Підготовлене м'ясо нарізати порційними шматками товщиною близько 1,5 см і добре відбити. Масло розігріти, покласти в нього м'ясо. Обсмажувати 4 хвилини при 100 градусах, перевернути і смажити ще 3 хвилини. Окремо обсмажити в олії подрібнену цибулю, а потім викласти його на біфштекси.
Натуральний свинячий біфштекс



Натуральний свинячий біфштекс



300 г свинячої вирізки, 1 цибулина, 30 г вершкового масла, сіль, перець.
Спосіб приготування. Підготовлене м'ясо нарізати порційними шматками товщиною близько 1,5 см і добре відбити. Масло розігріти, покласти в нього м'ясо. Обсмажувати 4 хвилини при 100 градусах, перевернути і смажити ще 3 хвилини. Окремо обсмажити в олії подрібнену цибулю, а потім викласти його на біфштекси.
Натуральний свинячий біфштекс






Біфштекс по-мексиканськи



Один з варіантів приготування м'яса з овочами з ефектною подачею. Поєднання дуже приємне, особливо коли використовується соковите м'ясо і натуральні солодкі помідори. З текілою і тортільями просто чудово!

Інгредієнти:
- Яловичина для смаження ( філе або вирізка) 600 г
- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
- Часник часточки 4 шт.
- Помідори червоні 250 г
- Рослинна олія 10 мл
- Сіль ¼ ч.л.
- Перець чорний мелений ¼ ч.л.
- Цибулю зелений 20 р
- Петрушка 10 г

Спосіб приготування:
1) М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку
2) Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками
3) Помідори наріжте досить тонкими часточками
4) М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду
5) Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині
6) На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким
7) Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо

Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика