субота, 22 березня 2014 р.

Подруги - це люди, які не люблять людей, яких не любиш ти, нехай вони навіть жодного разу їх і не бачили.

Подруги - це люди, які не люблять людей, яких не любиш ти, нехай вони навіть жодного разу їх і не бачили.

Подруги - це люди, які не люблять людей, яких не любиш ти, нехай вони навіть жодного разу їх і не бачили.



... помститися чоловікам за фразу "Мовчи, жінка, твій день 8 березня!

... помститися чоловікам за фразу "Мовчи, жінка, твій день 8 березня!



Заходячи в інтернет пам'ятай - каструля починає смажити відразу після того, як закінчує її варити!

Заходячи в інтернет пам'ятай - каструля починає смажити відразу після того, як закінчує її варити!






бабуся братові купила, а мені ні, а брат не давав так я його ніразу в руки невзяла, прикро було.

бабуся братові купила, а мені ні, а брат не давав так я його ніразу в руки невзяла, прикро було.



Наклейка з Сабріною. У мене відразу її пісня згадалася boys boys boys

Наклейка з Сабріною. У мене відразу її пісня згадалася boys boys boys






Азу



Інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу



Лосось в апельсинової глазурі



На дві порції:
2 стейка лосося
Для маринаду:
1/4 склянки оливкової олії
сік 1 великого апельсина
мелений перець

Змішати всі інгредієнти для маринаду і замаринувати рибу на 30 хвилин. Обсмажити з обох сторін по 2-3 хвилини.

Автор рецепта - sonja_ksu Підписуйся на паблік http://vk.com/kulinariavkusno
Лосось в апельсинової глазурі






Готуємо ківі в шоколадній глазурі



Для цього вам знадобиться:

1. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.

2. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.

3. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.

4. Насолоджуємося десертом!Підписуйся на нашу сторінку: http://vk.com/kulinariavkusno
Готуємо ківі в шоколадній глазурі



Лосось в апельсинової глазурі



На дві порції:
2 стейка лосося
Для маринаду:
1/4 склянки оливкової олії
сік 1 великого апельсина
мелений перець

Змішати всі інгредієнти для маринаду і замаринувати рибу на 30 хвилин. Обсмажити з обох сторін по 2-3 хвилини.

Автор рецепта - sonja_ksu
Лосось в апельсинової глазурі






Курячі ніжки в темній глазурі



Інгредієнти на 6 порцій:

12 курячих ніжок
50 мл соєвого соусу
100 мл бальзамічного оцту
100 г меду
100 г цукру - переважно коричневого
3 зубчики часнику
кунжут для посипання

Склад

У великій мисці змішуємо мед, оцет, цукор, соєвий соус і натертий часник. Кладемо ніжки і добре перемішуємо.

Маринуємо

Залишаємо маринуватися мінімум на 30 хвилин.

Перекладаємо ніжки у вогнетривку форму і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо до готовності, близько 40-45 хвилин.

Поки запікаються ніжки, переливаємо маринад в кухлик і уварюють на середньому вогні до стану густого сиропу.

За 10 хвилин до готовності виймаємо форму з ніжками з духовки, змащуємо курятину сиропом і повертаємо в духовку.

Перед подачею посипаємо кунжутом.

Курячі ніжки в темній глазурі

Приємного апетиту!
Курячі ніжки в темній глазурі
Курячі ніжки в темній глазурі
Курячі ніжки в темній глазурі



ГЛАЗУР



Глазур використовується негайно, тому робіть її після того, як деталі будуть готові до складання. Не подвоюйте рецепт відразу, другу партію глазурі зробіть лише тоді, коли це буде необхідно.

3 яєчних білка
750 грам просіяного цукрової пудри
1 чайна ложка ванілі
харчові барвники

1. У глибокій мисці збийте яєчний білок, додайте цукор, ваніль.

2. Збивайте електричним міксером на високій швидкості 7-10 хвилин або до дуже жорсткої піни. Глазур повинна бути не рідкою. Щоб глазур не засохла, накрийте посуд з нею вологим рушником.

3. Глазур для склеювання деталей зручно наносити за допомогою кондитерського мішечка (з файла А4 виходить 2 пакета). Згорнути кульочок і скріпити степлером по всій довжині, щоб не розкручувався. Заповнити кульок глазур'ю і, загорнувши верх, скріпити степлером (щоб глазур не виходила). Щоб з дірочок від дужок степлера не просочувалася глазур і не бруднила руки, кульок, наповнений глазур'ю, треба обернути липкою тонкою поліетиленовою плівкою, закрутивши його нагорі. Прямо або навскоси відрізати гострий куточок кульочка, зовсім трохи.

4. Якщо глазур погано прилипає до деталі, змочіть водою місця склеювання за допомогою пензлика. Глазур можна наносити на обидва місця склейки.

5. Глазур іншого кольору (для оздоблення вікон, ялинок) фарбуйте сухим барвником.

Чим точніше виготовите частини будинку, тим легше буде поєднати їх разом.

ПРИКРАСА

Випечені і охолоджені деталі можна прикрасити до збірки, ретельно перевіряючи, щоб рівень вікон збігався по висоті на всіх деталях стін. А можна прикрашати і після складання.

Якщо прикрашаєте до збірки, то при складанні потрібно діяти ВКРАЙ ОБЕРЕЖНО, щоб не пошкодити намальовані вікна і прикраси.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика